Наглец? Не, просто обикновен "бакшиш"!

Спрял пред място за преминаване на инвалиди, ама защо да му пука?
Обновена: 8 окт 2015 16:29 | 8 окт 2015 15:08,
114
Наглец? Не, просто обикновен "бакшиш"!
Снимка: Начо Каменов, Facebook

На фона на вече спряната услуга за превози на Uber, протестиращите пред ВАС и хилядите, сложили подписа си под петицията на компанията, се появи една снимка, която бързо набра популярност в мрежата.

Този наглец (както го описва снимащият Начо Каменов) е паркирал таксито си точно пред единственото място, от което могат да преминат хора с инвалидни и детски колички.

На въпроса не се ли усеща, че пречи на пешеходците, както и на съвета, че е редно да се махне, Каменов получава този недвусмислен, мил жест.

А думите, с които бил съпроводен той били "Боли ме...", сещате се.

Снимката е направена вчера на бул. "Шипченски проход" в столицата. Компанията се вижда ясно. Усмихнатото и нагло лице на шофьора - също.

Надяваме се от таксиметровата фирма да му обърна заслуженото внимание. Всички ние също, защото сме потребители на тази "луксозна" услуга. А тя с усмивка ни казва: "Майната ви!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
gosho преди 8 години
До stilingПрочети насам натам първо кой е Начо Каменов и тогава коментирай :)
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вземете му автомобила за неправилно паркиране, глобете го солено за неприлично държане и без право да ходи за помощи на борсата, пък нека се усмихва неглеца тогава колкото си иска!Смятам ,че и органите на КАТ и ДАИ следва да се самосезират след такива публикации!
24
0
 
46
 
! Отговори
stiling преди 8 години
Така става защото нямат страх от нищо и знае, че нищо няма да му направят.Я ако е като в Лондон например. Спира на инвалидно място или пешеходна пътека - 450 паунда.Показва среден пръст на тоя дето го глобява - 1000 паунда и му взимат разрешителното.Закона се прилага глобите са жестоки. Тоя същия ако работи там ще е кротък като паленце.
23
4
 
22
 
! Отговори
Илия преди 8 години
Нагъл лъжец, Uber никога не могат да те излъжат, най - малкото после на email виждаш от къде сте минали и винаги може ти да зададеш маршрутът, отделно ако нещи не ти харесва може да дадеш feedback, спирането на Uber е временно, моят съвет е към всички нещастни таксдиждии в София да си търсят друга работа.
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типичен *** Софиянец. Да го хванеш за пръста и да метеш, метеш да изметеш цяла София от ***.
21
0
 
45
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Преди 20 години бях още ***, но трениран *** 185см висок 70кг тежах и тренирах - 3 години джудо 2 години карате и 12г СРБ паралелно с джудото и каратето, но после остана само СРБ, защото нямаше как, макар, че джудото също много го обичах.По принцип не съм конфликтен, но при подобен от снимката случай, бакшиша излезе да ме бие защо аз имах неблагоразумието да му кажа, че е спрял на детска площадка и пречи.Голяма грешка то негова страна, както и на още 4-мата му колеги, които дойдоха.
20
3
 
15
 
! Отговори
az преди 8 години
Кой е този умник дето е решил че хора с произход от село са по- малко възпитани от гражданчетата? Бапротив морала на големият град е липсващ,а не на селото.
19
2
 
41
 
! Отговори
ss преди 8 години
До АнонименUber ги ползвах постоянно. Изключително коректни,точни,бързи.Ей са ще се возиме при Бай Маймун от селото дето му е през **** къде спира и даже е толкова нагъл и показва такива жестове!
18
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей затова хората иска Юбер. Най-малко заради рейтингите, подобни елементи ще изчезнат.
17
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо спряха Uber? Не били квалифицирани шофьорите и нямали свидетелство за таксиметров превоз. Е ако това е квалифицирания, правоспособен таксиметров водач ... по-добре да си ползвам градския транспорт.
16
0
 
22
 
! Отговори
Симеон преди 8 години
До ДСМи то в град с 20 000 души всеки познава всеки. Както ми е направил така, така е получил затруденения с дишането.
15
4
 
31
 
! Отговори
oeruio преди 8 години
До ДС 17Ама те всички дойдоха в София. Прав беше бай Тошо някога със софийското жителство
14
1
 
48
 
! Отговори
sss преди 8 години
Бакшиш...човек ,който НЕ става за абсолютно нищо е бакшиш.Тази колоритна селска личност сам се е наказал така или иначе....Какво му се чудите. Може да изкараш човека от селото но не и селото от човека!
13
0
 
48
 
! Отговори
дд преди 8 години
този е пропуснал последните 10 000 години еволюция . надявам се да са по-малко такива *** в страната ни , иначе нищо добро не ни чака
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напомня ми за някого, за кого ли?
11
7
 
60
 
! Отговори
ДС преди 8 години
А бе София може да е икономически много пред провинцията, но в провинцията такава селяния няма.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
dobre 4e mom4eto koeto snima e krotko.....ako bqh az sega 6te6e da useta vkusa na "6okolada" ot zadniq si dvor dokato si oblizva prasta
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
боли ме к...а може да се замести по-културно с "рипа ми тръбата"
8
1
 
27
 
! Отговори
Jo преди 8 години
един камик в задното стъкло и докато оглежда щетата .... един камик и в предното стъкло .... и докато е шашардисан или му гепваш ключовете от таблото или се оттегляш с финес
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не сте го написали, но колата е под номер в компанията 931!