Няма чудо: Отриха телата край Крушунските водопади

Спасителите стигнаха до жертвите на третия ден
Обновена: 8 ное 2015 13:40 | 8 ное 2015 11:42,
21
Няма чудо: Отриха телата край Крушунските водопади
Снимка: архив Булфото

Очакванията за чудо не се оправдаха. На третия ден от издирването спасителните екипи откриха телата на затрупаните под скалите туристи в района на Крушунските водопади.

Още по темата
Денонощно на смени екипи на полицията, пожарната и гражданската защита разчистваха терена от свляклата се земна маса, съобщи bTV.

Спасителните отряди вчера опитаха да разбият най-големия от четирите паднали скални масива.

Теренът е труден и това ограничава действията на екипите. Но според тях най-вероятно точно под камъка с размери на пожарен автомобил се намират телата на затрупаната двойка.

Скалата е паднала отвесно и се е свлякла с огромно количество земна маса.

Днес в спасителната акция ще се включи и военна техника.

Затрупаните са българска с двойно гражданство и 56-годишен англичанин.

Двамата живеят в Лондон и са били на гости на 42-годишната жена от Плевен, която успя да се спаси по чудо и в момента е в плевенската болница. Няма опасност за живота й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
36
 
! Отговори
тТт преди 8 години
В крайна сметка от къде се откъснала скалната маса? От скалите, които са над водопадите ли? Където има и черен път, който води в началото, до паркинга?
12
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В страницата на в. "Ловеч Прес" има статия за рухнал 8 тонен каменен къс бигор който се е подпрял на дърво. За съжаление в тоя вестник не признават датите и не е ясно кога се е случило това. Ако това е станало преди инцидента със загиналите туристи значи има хора за затвора
11
1
 
44
 
! Отговори
Тъжно преди 8 години
Не напразно това място не е било разработвано като туристически обект по тошово време. Имало е точна преценка къде могат да минават човешки множества, без да пострадат хората или мястото да се унищожи от туристическия поток. Освен опасност от ерозия, има и опасност от износване на мостове и стълби, увиснали над пропасти, изкачващи върли стръмнини ... На доста места се построиха такива екопътеки, някои са вече негодни, но необезопасени, други тепърва ще станат.Бог да прости загиналите.
10
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОНЗИ ДЕН ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮ С ЕДИН ОТ УПРАВИТЕЛИТЕ НА ТОВА ЧУДОВИЩНО МЯСТО. КОГАТО ГО ПОПИТАХА ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЛЕДИ ЗА БЕЗОПАСНОСТА НА ТОВА МЯСТО ОНЗИ КАЗА ЧЕ ИМА. ГЛЕДА ЛИ ЗА ЧИСТОТАТА. ИМЕТО НА ТОЗИ ЧУДАК БЕШЕ ТУРСКО. А И ТЕЗИ ТУРИСТИ ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ БРЕ!! ДА ДОЙДЕШ ОТ ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ЗА ДА УМРЕШ ПО НАЙ НЕЛЕПИЯТ НАЧИН. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ. А ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ ДА ЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ РИСКУВАШ ЖИВОТА КАТО ХОДИШ ПО ТАКИВА ДЯВОЛСКИ МЕСТА.
9
4
 
43
 
! Отговори
чудо нямало! преди 8 години
напротив има чудо! Чудото се състои в това, че двете жертви са хукнали от Лондон за да намерят смъртта си точно оня ден и на точно това място! Огледайте се около себе си! С всички хора се случват подобни чудеса, но всеки пренебрегва знаците и смисъла на Провидението, може да Го наричаме и Бог!
8
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До неграмотния в Англия.Човече, казват ти, че си неграмотен, не само заради липсата на кирилица, ами и заради липсата на запетайки и заради неправилно членуване, а и разстоянията около препинателните знаци (има разстояние само след такъв) не ги уцелваш много. Така че имам лоши новини за теб - видно си неграмотен.
7
1
 
47
 
! Отговори
Има ли мозък? преди 8 години
1-ви абзац: Очакванията за чудо не се оправдаха. На третия ден от издирването спасителните екипи откриха телата на затрупаните под скалите туристи в района на Крушунските водопади.3 и 4-ти абзац противоречат на твърдението от 1-ви абзац.Разбихте ли скалата, за да намерите телата или нейното разбиване предстои?Ако сте намерили телата, защо е необходимо "Днес в спасителната акция ще се включи и военна техника"? А може би сте намерили телата на съвсем друго място, а не под скалата?
6
10
 
35
 
! Отговори
... преди 8 години
A ti kato si v balgatia,samo tarsish imaneto na karanicite s horata i obsajdaneto im pred drugite...tolkova si jalak...Trol
5
28
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHTO SA DOSLI V BALGARIA,ZA DA TARSIAT IMANETO NA KRALI MARKO.NE SAGALIAVAM ZA TIAH.
4
12
 
44
 
! Отговори
... преди 8 години
Do 2!!! Nqmam kirilica!!!Ne sam v bg i ne sam na moi komputer,a firmen. Dali sam negramoten ti ne mojesh da komentirash!!!
3
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, какво нещо е съдбата! Да почиват в мир!
2
16
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиши на "кирилица", неграмотни човече...!
1
8
 
62
 
! Отговори
... преди 8 години
Ot kakto se pomnq hodq tam,nikoga ne e imalo incidenti...ot nqkolko godini se stopanisva ot grishata i eto hop!!! Problema e che predi imashe rastitelnost koqto darjeshe zemnata masa,a sega napraviha ''chistka" i eto go rezultata.Kogato se nabarkash v prirodata idva i otgovora i !!