Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!

Настояха, че сме обречена държава, където младите хора ги убиват
17 яну 2016 21:45,
393
Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!
Снимка: Facebook

"Във Враца побоищата са нещо рутинно. Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално", коментираха пред bTV приятели и съотборници по таекуондо на 18-годишния Тодор Йорданов, който бе пребит до смърт във Враца.

Младежите коментираха и дали техният починал приятел също има вина, тъй като е излязъл от автомобила си с метален бокс.

"Аз имам бокс, моите приятелки имат боксове и сълзотворни спрейове, защото трябва да се защитаваме. В случая братята са взели бокса на Тодор, той не е успял да нанесе нито един удар. Северозападният край е известен с много неща, нереални и ужасяващи", обясни Ели, приятелка на Тодор.

"Аз нямам бокс, но имам палка в колата, позволена е от закона и считам за правилно да я нося. Това е реалността", обясни и Христо Спасов.

"Тодор умееше да се самоконтролира. Нашият треньор по таекуондо го беше научил много добре. След това Тодор стана наш учител, тъй като треньорът замина за Германия", каза пък Илиян Цветков.

Накрая младежите обясниха, че България е обречена държава, където младите хора ги убиват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
22
 
! Отговори
ne znaete преди 8 години
Северозапада е известен със селянията си която и наскоро нанеслите се у Обеля и Надежда разпространяват
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3. В Ню Йорк,ако те пипнат с оръжие,жална ти майка.И президента не може да те отърве.Ще изгниеш в затвора.Тук някакви пикльовци ми се хвалят за това по телевизията и нищо.Така че,не ми говори за САЩ.
18
2
 
33
 
! Отговори
12 преди 8 години
САЩ са държава, защото там ако излезне тоя полумъж и каже, че носи бокс, на другия ден полицията ще го спре и ако наистина носи бокс, ще го вкара на топло за 3-4 години за носене на оръжие, думите му пред медиите ще са доказателство и л.а.т.иносите ще му разполовят к.л ито.р а. А не да се ежи тук кво носел и кво не носел. Нали и брат ти носеше бокс, питай го как е там. Носи книга, ей , тикво, докато не е станало късно. Всъщност като те слушам- късно ти е.
17
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има убийство. Причините за това са много и от годините на прехода. Убийците трябва да си понесат последствията, а именно затвор. Минимум 15 години.
16
1
 
32
 
! Отговори
Един съвет: преди 8 години
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА "МУТРИ" , "СУПЕРМЕНИ" И... "ВЕЛИКИ" -----САМО ТАКА ШЕ ОЦЕЛЕЕТЕ В ЖИВОТА!!!/...защото иначе--- винаги ще се намери --"по-велик" от вас.../
15
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука съм раздвоен от всичко излязло досега по тоя случай... Ако съм минувач и видя човек да ме псува слиза от колата с бокс бъдете сигурен че ще направя всичко по силите си бокса да не се стовари върху главата ми... Съжалявам много за покрусенито семейство и приятелите му, но така не става .
14
2
 
34
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе още в началото журналистите изкараха снимки на Тодор, цитирам: "секунди преди да го убият с един удар с бокс!" Което след това се оказа абсолютна лъжа! Явно са го натупали, ама не са го удряли с бокса, който той е имал и е използвал. Медиите само внасят още по-голямо объркване в и без това достатъчно заплетения случай...
13
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се спрете ли бе, ***? Спрете най-после да бълвате злоба и простотия срещу едно 18-годишно момче и нещастното му семейство, което тепърва ще осъзнае какво го е сполетяло. Хората излязоха с лицата си и разказаха своята истина. Къде сте вие? Скрити зад компютъра, зад опорните точки за "бокса, невинните пешехдци, скъпата кола на младежа, *** му, болното му сърце" и какво ли не още. Хайде лягайте да спите, че скоро ще посещавате идолите си в пандиза, където им е мястото.
12
1
 
21
 
! Отговори
Отче наш.... преди 8 години
Търпението , смирението и ...ДОБРОТО ВЪЗПИТАНИЕ ------СА БЕЗЦЕННИ!!!ТЕ СА ГАРАНЦИЯ---ЗА ДЪЛАГ ЖИВОТ!!!АМИН!!!!
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не искам и аз да адвокатсвам на никой но имам наблюдение че днешната младеж е със супер промити мозъци , мутреят се гледат лошо и тез холивудски филми им влияят лошо
10
4
 
53
 
! Отговори
Сс преди 8 години
Ами защо се учудвате, че бабаитчето е пребито. И на мен да ми скочат с бокс и аз ще се защитя. Родителите на бедняка нямат пари да го погребат, а той с кола, бокс, кифла. Значи лъжат, а той за съжаление е мъртъв и се опитват да натопят хората....
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днешната младеж в г.. да я , ходете с книга или библия по добре
8
6
 
66
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Как пък ще е нормално да се носят оръжия? Като е бил толкова напреднал в Таекуон-до, как не е разбирал основната философия, че то е за отбрана, а не за нападение? Какви са тия таекуондисти с боксове и палки? Ами, че то... напразно са си губили времето с тия бойни изкуства. Трябвало е преди всичко да се учат на самообладание. Имаме младеж починал от невъздържаност, и много лошо стечение на обстоятелствата.
7
4
 
68
 
! Отговори
12 преди 8 години
Стига спамихте новинарските сайтове с тези боксаджийчета. Аз съм от Враца, имам много приятели, до сега не съм видял бокс камо ли някой да го носи. Писна ми на дедовия с тия, работата всички разбраха каква е. Ти баце като и ти носиш бокс, някой ден и на тебе ша ти турат цвекета. А ви ега у келешете недорасли учете нещо, правете нещо свестно или *** тихо че ми писна от вас.
6
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В цял свят има електричество, обаче винаги се намира някой, който да бръкне с два пръста в контакта.Та така и с ртаекуондиста с бокса - излязъл с бокс извън колата и попаднал на истински биячи. Да си беше седял в колата, щеше още да е жив.
5
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тая Враца.Там и "гарга не каца", както е казал народътНормално било да се бият с боксове?Тия нямат ли родители?
4
4
 
54
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Епа носете си, само че юридически се водите въоръжени и при конфликт с невъоръжен закона ще е на негова страна.
3
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в училище ли ходите въоръжени?
2
54
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие видяхте ли някъде по лицата на поничките следа от нараняване? Аз не видях! Сега се опитват да изкарат че момчето имало аритмия - било добър спортист обаче и никой не знае за такова нещо. Сега излиза че не са го удряли а то е починало внезапно от сърдечния си проблем... Дори се опитали да му окажат първа помощ... Затова САЩ е с много десетилетия напред, а ние ще си останем в ***.
1
3
 
23
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Ние у Софето , па си носиме по некой , пачи крак...ха,ха,хааааааааааа....!