Гроздето кисело ли е... Габи откровено за хорската злоба

Пловдивската абитуриентка от приказките с гневен статус във Facebook
Обновена: 30 май 2016 15:04 | 30 май 2016 15:00, Петя Славова
294

Снимка: Facebook

"Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни", написа във Facebook абитуриенката Габриела Якуб, която стана известна с пищния си бал, на който дошли 250 души.

Тържеството й бе удостоено и с огромно медийно внимание, а самата Габи сподели, че е имала 3 рокли за вечерта и се е подготвяла за този ден цели 2 години.

Още по темата
29 май 2016 12:06
185

На въпрос какво би станало на сватбата й, момичето отбеляза, че може би ще е като втори абитуриентски бал.

Габриела коментира злобните коментари под статиите за нея на страницата си в социалната мрежа.

Оставяме го без редакторска намеса:

"И да от 12 годишна ежемесечно си плащам за ПР на всичките 32 медии, които ме спрягат, баща ми ме подготвя за продан, в Дубай ходя за същото, а за произхода ми да не говорим.

Цялата съм в корекции и силикон и се чувствам много нещастна,защото съм емоционално празна барби кукла, която едвааам е завършила училище хахаха? Та за това празнувам така и живея така, както вие не може да си позволите! Не за друго, а защото сте злобни и завистливи! И само да питам-гроздето кисело ли е?..."

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

"Пробивността ми и всичките си качества, никога не ми е било фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета".

Госпожица Якуб отрича да има корекции в тялото, тъй като залага на спорта. Гордее се с арабския си произход и има амбиции да изглежда красива. И макар да има самочувствие, сърцето й е добро. Момичето завършва поста си така: "БЛАГОДАРНА СЪМ за всичко на БОГ,семейството ми и на мен самата! Не всичко е пари! Стига злоба, бъдете добронамерени, полагайте усилия - живейте щастливо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите ни заливат с глупости и безсмислици,а вярвам,че умни и сериозни новини никой не си прави труда да ги отразява.Кое е това момиче,какви рокли,какъв бал.Кой й завижда ,за каква злоба става дума.Що за паралелен свят и липса на задълбоченост от страна на българската журналистика.
224
3
 
6
 
! Отговори
az преди 7 години
Нали е много богата, що е с мерцедес модел 2010 година ?
223
3
 
15
 
! Отговори
Обвктивен преди 7 години
Тая рокля се сваля за 1 минута и срещу 150 лв получаваш каквото искаш
222
2
 
11
 
! Отговори
kt преди 7 години
Якуб си еврейско фамилно име, недейте лъга, че е арабка, чиста еврейка.
221
2
 
10
 
! Отговори
Karen преди 7 години
Якуб си еврейско фамилно име, недейте лъга, че е арабка, чиста еврейка.
220
0
 
22
 
! Отговори
шегаджийка преди 7 години
горката ами ако сайтовете бяха отказали да отразят смехотворния ти бал как тогава щеше да парадирашвсъщност нищо нямаше да се промени - щеше да останеш такава каквато си и днес - анимнимна :)
219
1
 
28
 
! Отговори
:) преди 7 години
как се завижда на човек, за чието съществуване дори не знаят хората.. не знам :)
218
0
 
20
 
! Отговори
... преди 7 години
Положението ВИНАГИ ще е такова каквото е в момента. докато ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПИШЕТЕ НЕПОТРЕБНИ статии за такива ... хора! И ако поне малко искате да се променят нещата напишете с какъв успех е завършила или какво полезно е направила! Всичко това, че имала 100 рокли и 250 гости е безсмислено и водещо единствено да груба неприязън понеже винаги остава съмнението откъде тати има тези пари! А казвам ви този въпрос, макар и да не се задава тук, по тия земи, е по-важен от това, че била в Дубай!
217
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да изтеглиш кредит за бал е най-*** нещо което може да се прави.
216
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е тази и защо четем за пуберски изляния взети от фейсбукЪ? Или по погрешка отворих сайта тийнпроблем?А после никой да не ми обяснява как това не е платена статия.
215
0
 
32
 
! Отговори
Шмиргела преди 7 години
Парите могат да дадат лукс и хубав живот, но грамотност и добрина не. Не е проблем, че си правила бал с 250 гости и си сменила 3 рокли, а че го набутваш в очите на хорицата теглили кредити, за да организират с много мъки баловете на децата си. Или каква е ползата от парите, ако не показваш, че ги имаш,а?
214
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какво ни занимавате с тази, що не пишете за Вяра, момичето събрало 400 рокли за абитюрентки в неравностойно положение. Петя, още колко статии ще пууснете за това недоразумение?
213
2
 
27
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Муци, с- класата що такава стара? Па и "тунингована" да прилича на AMG63?А и удряна отзад, май са я правили в Илиянци, оставили са си ръцете- Цвета на бронята е различен. Нещо си оскъдна и на бижута... Така де, като е гарга, да е рошава! Вървиш в България защото народа е беден и с 5-10000 хиляди лева излишни можеш да се направиш на вървежна. В нормална страна ще станеш за смях. Не че не стана и в България де....
212
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако няма силикон в устните си, значи е тежка алергия. Направо за спишна помощ
211
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парвенюта
210
1
 
32
 
! Отговори
:) преди 7 години
о, боже тя била известна.. че имала и слава :)))))) 99,99 %от хората за пръв път разбират, че такъв човек съществува, но била известна хахахахахахаха..
209
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че всичко ще си дойде на мястото когато абитуриентите като онзи който отиде на бал с метрото и чието семейство живее с двеста лева на месец, се хванат за оръжието. Тогава госпожица Якуб ще разбере че богатите също плачат и че пред калашника всички са равни.
208
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Впрочем наистина не е нужно да плаща за PR. Нашите медии дотолкова нямат какво да пишат, че често правят статии от всевъзможни публикации във фейсбук. Преди няколко дни познат там беше споделил снимки на хора преди и след драстично да отслабнат, от един сайт, за губене на време. Ден или два по-късно гледам същите снимки направени на статия тук, без да е посочен източника. Понеже за нашите медии всичко в интернет е с източник Интернет, сякаш този интернет сам ги публикува тези неща...
207
0
 
4
 
! Отговори
1888 преди 7 години
Важно че теудовите мазоли са вече приведени в действие !
206
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Uzas