Гроздето кисело ли е... Габи откровено за хорската злоба

Пловдивската абитуриентка от приказките с гневен статус във Facebook
Обновена: 30 май 2016 15:04 | 30 май 2016 15:00, Петя Славова
294

Снимка: Facebook

"Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни", написа във Facebook абитуриенката Габриела Якуб, която стана известна с пищния си бал, на който дошли 250 души.

Тържеството й бе удостоено и с огромно медийно внимание, а самата Габи сподели, че е имала 3 рокли за вечерта и се е подготвяла за този ден цели 2 години.

Още по темата
29 май 2016 12:06
185

На въпрос какво би станало на сватбата й, момичето отбеляза, че може би ще е като втори абитуриентски бал.

Габриела коментира злобните коментари под статиите за нея на страницата си в социалната мрежа.

Оставяме го без редакторска намеса:

"И да от 12 годишна ежемесечно си плащам за ПР на всичките 32 медии, които ме спрягат, баща ми ме подготвя за продан, в Дубай ходя за същото, а за произхода ми да не говорим.

Цялата съм в корекции и силикон и се чувствам много нещастна,защото съм емоционално празна барби кукла, която едвааам е завършила училище хахаха? Та за това празнувам така и живея така, както вие не може да си позволите! Не за друго, а защото сте злобни и завистливи! И само да питам-гроздето кисело ли е?..."

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

"Пробивността ми и всичките си качества, никога не ми е било фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета".

Госпожица Якуб отрича да има корекции в тялото, тъй като залага на спорта. Гордее се с арабския си произход и има амбиции да изглежда красива. И макар да има самочувствие, сърцето й е добро. Момичето завършва поста си така: "БЛАГОДАРНА СЪМ за всичко на БОГ,семейството ми и на мен самата! Не всичко е пари! Стига злоба, бъдете добронамерени, полагайте усилия - живейте щастливо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
2
 
38
 
! Отговори
охххх преди 7 години
Глезла! да вземе да изкара пари сама...пръдла!
184
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега, днеса да публикува снимка на дъщерята на Гала и да направи анкета: "Открийте разликите". Щи ви помогна: стил-кич, естествена красота - скъпо-платен тунинг, скромност-безсрамие... и т.н.Не че съм почитател на Гала,но видях дъщеря й в едно тв предаване.Тя е фина, нежна, красива, невинна и чиста...както и много български момичета, които заслужават възхищение за това, че са естествени и са възпитани да ценят истинските неща.
183
1
 
31
 
! Отговори
V преди 7 години
Убивате ме с този Дубай... такъв ПР спретнаха на това място само с пясък и бетон, че направо да се чуди човек. Има толкова прекрасни места създадени от природата, но заради малко маркетинг всички полудяхме за малко пясък и пустиня... :)
182
1
 
11
 
! Отговори
AniGi преди 7 години
Milata mnogo iska da e izvestna kato holivudska zvezda no ne znae kak da go napravi. I vmesto tova e prosto jalka pred publikata paradiraiki s parite na mama i tate a ne sas sobstvenite si intelektualni vazmojnosti.E tova e badeshteto na Bg-napompeni sas prazno samochuvstvie "Barbi'
181
4
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Щях да защитя момичето с коментари си защото наистина Българския народ е много завистлив и злобен но след като разбрах че е с Арабски корени и всичко пропадна .Мразя всички Араби Турци и всевъзможна ***.Да си ходи при арабите да я направят забулена кадъна .Не да ми парадира тука!!!!!
180
2
 
32
 
! Отговори
Berlin преди 7 години
От статията става ясно, че момичето е известно, но за читателя остава загадка с какво е известно това момиче. Би ли бил някой така любезен, да хвърли малко светлина по въпроса.
179
0
 
11
 
! Отговори
AniGi преди 7 години
До даProsto momincheto si tarsi mediino vnimanie zashtoto e kompleksirana
178
0
 
22
 
! Отговори
146 преди 7 години
Aз не рaзбирaм нa кaкво толковa се рaдвaт aбитурентите,дaли нa товa,че нaй- безгрижните и хубaви години вече сa минaли,или нa товa,че сa зaвършили едно пикливо средно обрaзовaние,което сaмо по себе си е нищо ?
177
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 7 години
завижда се на известни, успели хора, а не някаква ученичка :)))) а да оправдаваш комплексите си с това, че другите ти завиждат (макар да не са чували за теб)... доста изтъркано
176
0
 
31
 
! Отговори
ще е трудно но преди 7 години
А пък аз съм приета в 3 елитни университета на пълна стипендия, а мама и тати теглиха кредит, за да замина в чужбина и да живея прилично там. Но ходих на бал и си платих 1000 лева разходи от парите, които миналото лято спестих като сервитьорка на морето. Каво ме очакво: да живея в цивилизована страна, да общувам с интелигентни деца, да уча до скъсване и накрая-да започна стаж в елитна фирма. После...обикновен живот: работа, семейство и най-важното- ще се погрижа родителите ми да живеят спокойно.
175
0
 
15
 
! Отговори
да преди 7 години
едва ли медиите са си платили за да могат да отразят звездния й бал по-скоро е обратното, след което целта е да покажем колко сме земни и фалшиви на реагиралите на това парадиране.... нищо повече колко клиширано и прозрачно.. скука
174
0
 
16
 
! Отговори
146 преди 7 години
Никогa не съм одобрявaл големия шум около тези бaлове,кaкто и безумното хaрчене нa пaри,който поврчето родители после трябвa дa ги отглaдувaт ! Тaя кaкво се нaдувa с пaрите нa мaмa и тaте,товa всеки го може,aкъл не се искa грaм !
173
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злоба,злоба и завист.Това е...то Ганьовска работа.Като злобеете,това ще ви помогне ли да живеете по добре а.
172
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето може да е всякакво но си личи злобата и завистта на 90 % от коментарите, яко сте безразлични и не Ви дреме както се изказвате - подминавате още от заглавието, не да четете и да коментирате !
171
0
 
35
 
! Отговори
да преди 7 години
не, моето момиче нещо не си разбрала няма злоба и завист - просто никой не се интересува от теб дали баща ти има милион, десет или сто.. просто никой не го е грижа ти си тази, която търси внимание в медиите за демонстрация
170
2
 
14
 
! Отговори
ив преди 7 години
Аман от платени драскачи!
169
10
 
2
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Родителите и могат да си го позволят и го правят. Тя се радва, какво толкова? Млада е, обича да изглежда добре - нека се наслаждава на младостта си! Аз пък я подкрепям. Ако Габриела чете това ще и кажа - Бъди такава каквато ти харесва, без угризения!
168
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо и няма на момата. Единствено трябва да се научи да си държи затворена устата /таблет, телефон, РС, Нотбук/ ...
167
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И вестник Струма
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е платена публикация тип "СПАМ". Поне читателите ще могат да се "разпишат" на чепката с грозде преди да стане на шара. :-)))) Виното ще е кисело също ... струва ми се.