Гроздето кисело ли е... Габи откровено за хорската злоба

Пловдивската абитуриентка от приказките с гневен статус във Facebook
Обновена: 30 май 2016 15:04 | 30 май 2016 15:00, Петя Славова
294

Снимка: Facebook

"Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни", написа във Facebook абитуриенката Габриела Якуб, която стана известна с пищния си бал, на който дошли 250 души.

Тържеството й бе удостоено и с огромно медийно внимание, а самата Габи сподели, че е имала 3 рокли за вечерта и се е подготвяла за този ден цели 2 години.

Още по темата
29 май 2016 12:06
185

На въпрос какво би станало на сватбата й, момичето отбеляза, че може би ще е като втори абитуриентски бал.

Габриела коментира злобните коментари под статиите за нея на страницата си в социалната мрежа.

Оставяме го без редакторска намеса:

"И да от 12 годишна ежемесечно си плащам за ПР на всичките 32 медии, които ме спрягат, баща ми ме подготвя за продан, в Дубай ходя за същото, а за произхода ми да не говорим.

Цялата съм в корекции и силикон и се чувствам много нещастна,защото съм емоционално празна барби кукла, която едвааам е завършила училище хахаха? Та за това празнувам така и живея така, както вие не може да си позволите! Не за друго, а защото сте злобни и завистливи! И само да питам-гроздето кисело ли е?..."

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

"Пробивността ми и всичките си качества, никога не ми е било фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета".

Госпожица Якуб отрича да има корекции в тялото, тъй като залага на спорта. Гордее се с арабския си произход и има амбиции да изглежда красива. И макар да има самочувствие, сърцето й е добро. Момичето завършва поста си така: "БЛАГОДАРНА СЪМ за всичко на БОГ,семейството ми и на мен самата! Не всичко е пари! Стига злоба, бъдете добронамерени, полагайте усилия - живейте щастливо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
53
 
! Отговори
Жена преди 7 години
ДнесЪ, колко струва да публикувате новина за мен, която да се лепне като ВОДЕЩА? Просто ми е интересно?
4
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неграмотна, изрусена и нагла арабка.
3
2
 
62
 
! Отговори
мда преди 7 години
Малко ми е жал за това момиче. Ако не прекаляваше можеше и да изглежда приятно. Все пак красотата не е това, което кара човек да я съжали. Липсата на смисъл във всичко което върши е... Предполагам следващата стъпка е след родители които намират начини да и задоволят капризите да намери и мъж който да продължи традицията. (едно малко пояснение- не съм човек който не е имал възможност да обикаля и да види света, така че "гроздето не е кисело...)
2
2
 
59
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Цъ. Гроздето не е кисело, драга. Гроздето е обрано, изронено, омачкано, направено на вино и се пие с кеф. Тъ....по добиче ти грозде на живо виждала ли си къде расте, че да знаеш колко всъщност ръст трябва да имаш, че да го обереш? Трябва да си като 5 годишно дете. Поне да беше написала, че кокосите са кисели, ама си клиширана и пр-оста и най-тъжното е, че никога няма да можеш да проумееш колко точно пр-оста си....
1
0
 
80
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
И да имах съменние- вече съм сигурен, че си плаща!Колко дни ще ни занимават с тази "новина" за "принцесата"?Явно нормалните новини се изчерпаха :)