Гроздето кисело ли е... Габи откровено за хорската злоба

Пловдивската абитуриентка от приказките с гневен статус във Facebook
Обновена: 30 май 2016 15:04 | 30 май 2016 15:00, Петя Славова
294

Снимка: Facebook

"Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни", написа във Facebook абитуриенката Габриела Якуб, която стана известна с пищния си бал, на който дошли 250 души.

Тържеството й бе удостоено и с огромно медийно внимание, а самата Габи сподели, че е имала 3 рокли за вечерта и се е подготвяла за този ден цели 2 години.

Още по темата
29 май 2016 12:06
185

На въпрос какво би станало на сватбата й, момичето отбеляза, че може би ще е като втори абитуриентски бал.

Габриела коментира злобните коментари под статиите за нея на страницата си в социалната мрежа.

Оставяме го без редакторска намеса:

"И да от 12 годишна ежемесечно си плащам за ПР на всичките 32 медии, които ме спрягат, баща ми ме подготвя за продан, в Дубай ходя за същото, а за произхода ми да не говорим.

Цялата съм в корекции и силикон и се чувствам много нещастна,защото съм емоционално празна барби кукла, която едвааам е завършила училище хахаха? Та за това празнувам така и живея така, както вие не може да си позволите! Не за друго, а защото сте злобни и завистливи! И само да питам-гроздето кисело ли е?..."

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

"Пробивността ми и всичките си качества, никога не ми е било фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета".

Госпожица Якуб отрича да има корекции в тялото, тъй като залага на спорта. Гордее се с арабския си произход и има амбиции да изглежда красива. И макар да има самочувствие, сърцето й е добро. Момичето завършва поста си така: "БЛАГОДАРНА СЪМ за всичко на БОГ,семейството ми и на мен самата! Не всичко е пари! Стига злоба, бъдете добронамерени, полагайте усилия - живейте щастливо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
17
 
! Отговори
Новините, моля. преди 7 години
Вече 3 часа статусите във фейсбук на мър*ла са водеща новина! Нещо по-важно не се ли случва по света и у нас?
144
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаете приказката за лудия и зелника?Лесно спечелени пари лесно се харчат.Пловдивчани да си направят сметка каква печалба удря бащата на девойчето и да знаятследващия път или да ходят на друго място или да се пазарят здраво.
143
11
 
4
 
! Отговори
Габи преди 7 години
Убий простака с мълчание! В случая - простаците
142
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ТИ ЛИЧНО си беше изкарала парите - ЕВАЛА, но така ... единственото което постигаш е да трупаш негативна енергия около себе си.
141
1
 
23
 
! Отговори
селски преди 7 години
А бре момееее я слез малко на земята.... за кое да ти завиди човек ....като в главата са ти пози и парцалки само страхотен "багаж" и постижения и "успех" ....до беше отделила това време наистина да се подготвиш за професия или да научиш нещо...За кое да те поздрави човек...да не си завършила Сорбоната с отличие...На всеки готовата баница му е сладка...Само съжалявам хората които трябва да ти търпят и изпълняват капризите -
140
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да и задам следния елементарен въпрос - ако нещо се случи с родителите и и няма кой да и плаща сметките ... какво става с въпросната девойка ?
139
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки има право на своите 15 минути слава...
138
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сливата е кисела, подслажда се с повече пари.
137
7
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
хммм като четем статистиките, че българите са най-нещастния народ на света, то тук е явно олицетворение на това
136
5
 
3
 
! Отговори
мила преди 7 години
До Taniaпише се доблесТТА.ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА Й ЗАВИЖДАШ.АКО НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА,НЯМА НУЖДА ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ,ПО-ДОБРЕ ДА ГО ОБЯСНЯ НА УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА.
135
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да парадираш с пари на родителите си ме се струва проява на лош вкус, да не говорим колко банално и скучно ... какво доказва така че има богати родители ?
134
1
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
До фактХаресва ми саркастичния ти хумор.
133
18
 
3
 
! Отговори
факт преди 7 години
Като игнорираме силикона в джуките момичето изглежда много добре.Гледах го по телевизията не е и тъпо,напротив умно е и в случая е право: Гроздето е кисело... :-)
132
1
 
20
 
! Отговори
Без КМЕНТАР! преди 7 години
"Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост." - няма нужда от коментар, но явно си вярва :)
131
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати и прахусмукачката
130
1
 
21
 
! Отговори
kiksi преди 7 години
Spokoo Gabi,utre nikoi nqma da si spomnq za teb,ne se naprqgai tolkova mnogo
129
1
 
33
 
! Отговори
сори преди 7 години
И най-много завиждам, затова че първоначално помислих, че е на 30 години. Искам и аз да изглеждам с 10 години по-стара, пръскам се от злоба.
128
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако не беше фейсбука никой нямаше да разбере за съществуването й, ако ще на луната да се беше качила. Колкото и да парадираш щеше да те знае само една шепа хора. Социалната мрежа традиционно е поле за изява на всякакви незабележими и незадоволени с внимание нарцистични човечета.
127
2
 
34
 
! Отговори
сори преди 7 години
Типична народна черта е по-скоро да приличаш на фолк певица и да си мислиш, че всички, които не те харесват ти завиждат.
126
0
 
5
 
! Отговори
Pass преди 7 години
До Анонимен 125Това с гумата на Ферари-то е много добро, само че разкажи на пишещите/четящите тук за какво иде реч или дай линк, че аз не помня къде точно из (а)социалните мрежи го гледах. Много подхожда за случая.