Нека да санираме! Борисов иска всички партии да го подкрепят

В блоковете живеят хора с различни политически пристрастия, рече премиерът
Обновена: 8 окт 2016 18:46 | 8 окт 2016 16:55, Веселина Йорданова
255

Снимки: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия.
Още по темата

Това са пари, които отиват пряко за българските семейства, коментира премиерът, който участва в откриването на саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Смядово.

Радвам се, че хората в Смядово се оказаха разумни и не се подведоха на лъжите, изричани срещу нас във връзка с програмата за саниране. Затова и ще живеят в обновени жилищни сгради, допълни той.

Наскоро премиерът пресметна, че лихвите за 2 дни за АЕЦ "Белене" са един саниран блок и допълни, че до края на годината около 1 млрд. лева ще бъдат вложени в програмата.

В Смядово има 13 панелни жилищни сгради, построени през периода 1980-1982 г.

При стартиране на програмата за саниране общината бе една от първите в страната, които подаде документи за сключване на договори за целево финансиране за 6 жилищни сгради.

Към настоящия момент вече има санирани 4 блока, а в други два се изпълняват строително-монтажни дейности.

В началото на годината общината подаде заявления за финансиране и на останалите 7 сгради, като по този начин ще се постигне 100% саниране на старите панелни блокове в Смядово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да ***, за мен е работен ден, защото който иска да живее нормално не лежи на дивана и да плюе колко бил зле и нямал пари."Тоест, ти ми даваш положителен отговор на въпроса ми дали работиш в офис на ГЕРБ.
67
0
 
18
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
А в Симитли шъ са сънираш ли?
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само палячовците работят и в събота.
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко, повечето хора се санираха със собствени средства преди години, доста народ си купи и жилища ново строителство, което няма нужда от саниране. Ти кого точно се опитваш да подкупиш?
64
23
 
2
 
! Отговори
Корнелия нинова преди 7 години
Да ***, за мен е работен ден, защото който иска да живее нормално не лежи на дивана и да плюе колко бил зле и нямал пари. И за всичко му е виновно държавата и в частност Б.Б.
63
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЪПОУМЕН ИНТРИГАНТ ---- цитат от ФОРБС
62
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подаръка от ГЕРБ е спрян БЕЛЕНЕ.Заради това ГЛОБА, която ще ни втежни живота. Дълг над 28 милиарда. Спомнете си 2015 как се взеха над 8 милиарда евро наведнъж. Тях трябва да върнем най късно 2020 година. Очаквам високи данъци и такси и ниски заплати и пенсии. ЧЕСТИТО
61
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко, защо си накарал фотографа да те снима клекнал, за да излезеш като великан на снимката ли? Наясно ли си колко си смешен? :D
60
0
 
24
 
! Отговори
фокUS БокU$ преди 7 години
Как да му вярвам на крадливия комунист като до сега само ме е удрял по джоба?!Вие вярвате ли му?!
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за 1 милярд лева колко блока биха се построили нови
58
0
 
22
 
! Отговори
до Корнелия нинова преди 7 години
Не знаех, че и днес е работен ден в офисите на ГЕРБ. Сигурно пишеш от скука.
57
3
 
34
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Налепил нескопосано един блок със стиропор и се пъчи все едно е направил нещо като Аспарухпвият мост или АЕЦ Козлодуй!Не опаковани панелки искат да видят хората! А реални неща АЕЦ Белене,Южен поток,работни места,доходи и жива икономика!
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
13 блока в Смядово, а в София колко са?
55
28
 
3
 
! Отговори
Корнелия нинова преди 7 години
3. Бойко Борисов бе определя кои блокове да санира. Всеки блок ,който подаде документи за това, ще баде саниран. 4. На никой никога ,няма да му бъдат поискани пари за това, защото парите се плащат на 100% ЕС5. Тези които неискат да си оправят блоковете безплатно, много им здраве от Корнелия Нинова. Стойте си на студено.
54
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутро, аз преди 10 години си санирах жилището, както и повече ми съседи, ти тогава не съществуваше. Обикаляше като петел, с униформата из медиите с нарисуваните от Доган медали. Ти във второто десетилетие на 21-ви век тръгна да санираш ахахахха ама какво ли се учудвам, ти считаш асфалтирането на отсечка за равносилно на стъпване на Луната...
53
1
 
21
 
! Отговори
иван преди 7 години
вече парите се дават не от Европа ,а от централния бюджет!
52
25
 
10
 
! Отговори
Корнелия нинова преди 7 години
Бойко, проблема е че не направихте достатъчно информирана кампания ,относно санирането.И сега нямаше да чета *** коментари от прости, необразовани и крайно озлобени, поради по горните си качества и последствията от тях в живота им хора.1. Парите за саниране идват от европейска програма.Не ги дава Държавата!2. Парите за саниране потъват във фирмите за саниране. Е да ,собствениците им печелят.Н и като отидеш да си купиш хляб в хипермаркета, пак палниш гушата на някой, но не роптаеш нал
51
1
 
24
 
! Отговори
венета преди 7 години
не искам саниране, не искам да съм част от юридическо лице със собствеността си!
50
0
 
33
 
! Отговори
фокUS БокU$ преди 7 години
Когато БГ политик ви кара да направите нещо,знайте че накрая става дума за (много)пари.
49
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам ме е че този *** управлява България, а калинките му са налазили държавните постове.