Със сълзи на очи Стоян благодари! Парите са събрани за ден!

"Плача от радост, никога не съм вярвал", сподели Стоян
10 окт 2016 12:07,
61
Със сълзи на очи Стоян благодари! Парите са събрани за ден!
Снимка: Facebook

Плача от радост, майка ми и тя... никога, никога не съм вярвал, че има толкова много добри хора. Парите за заминаването са събрани!

С тези думи и със сълзи на очи Стоян Цацев, който със сетни сили помоли хората за помощ, сподели, че средствата вече са достатъчни и той ще може да започне своето лечение.

Още по темата

"Когато разбрах се развълнувах много, ръцете ми трепереха, не можех да пиша, не можех да уцеля бутоните. Не ми идват думи да изразя колко съм радостен, благодарен, защото хора като вас дадоха надежда не само на мен, но и на много други като мен. Видяхме, че не сме сами", пише още младият мъж.

Към момента диагнозата на Стоян е: Регионален цервикален и тригемино-цервикален тежък болков и вегитативен пароксизмален синдром при тежка хронична церебрална венозна инсуфициенция с легиране на лява вътрешна югуларна вена и силно редуциран поток в дясна вътрешна югуларна вена.Увреда на долния клон на лицевия нерв в ляво.

Стоян обеща, че ще пише всеки път във Facebook за това как върви лечението му.

Събраните средства само за ден и половина са 7200 евро - достатъчни, за да замине в Германия, където да стартира лечението си.

"Благодаря! Благодаря! Благодаря!", завършва поста си Стоян. Благодарим ви и ние!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Щом има ХОРА в тази страна значи има и надежда!Само да не забравяме, че Стоян ще има нужда и от лечение. Нека да не се налага да моли за помощ отново, а да продължаваме да пращаме парите.
33
1
 
45
 
! Отговори
съжалявам, преди 7 години
че не съм от тези, които ти помогнаха, но благодаря на Господ, че има все още човечни, добротворни хора в България. И ти пожелавам Господ да е с теб! Амин
32
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Успех Стояне, дано се оправиш!
31
1
 
33
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Можем, доказали сме, че в трудни времена можем да си помагаме. Питам се обаче, какво коства на всеки, който има мобилен телефон да дари 1 лв.? Защо не го правим, вярно, че като Стоян има хиляди, но пък мобилните телефони са милиони.....Иначе да си жив и здрав Стояне, Бог да е с теб! Можеш да разчиташ на милионите добри ЧОВЕЦИ в тази изстрадала държава!
30
1
 
65
 
! Отговори
Онзи ден преди 7 години
по улиците на София срещнах изпаднал възрастен човек. Нямах много пари в себе си и му дадох левче, което е реално едно нищо, но човекът се просълзи. Стана ми много мъчно...оставяме българите да умрат, а се грижим за чужденци. Задоволяваме се мизерни заплати и да ни обират перманентно.Хора, давайте да изградим българската нация, тя е в нашите ръце, да изолираме политиците и да си направим само групи или дружества за взаимопомощ.
29
2
 
70
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Никакви данъци на държавата - пари ще давам само на хора, които са закъсали. И без това над половината от бюджета се краде от олигарси през държавни и общински поръчки, здравна каса, еврофондове, и т.н. Къде са парите от КТБ, които покрихме с държавен заем и колко болни българи можеха да бъдат спасени с тях??????
28
1
 
66
 
! Отговори
! преди 7 години
Всеки нормален българин може да помага на брата всеки месец.....тогава не ги виждам хората с офшорките в парламента и съда....много ги е страх да не станем пак народ!
27
1
 
73
 
! Отговори
! преди 7 години
Давайте следващите нуждаещи се! Искам медиите да са социални както в този случай, не да ме занимават с това кога е пръднал Бойко, лелките от Ооооо Ооооо Неееее и *** като Местан. Имах голямо желание да помогна, но прочетох новината вчера вечерта, а и беше неделя.....Днес станах с тази мисъл и се просълзих от новината, която прочетох сега. Така се гради гражданско общество и така се става нация.....били сме страшилище в началото на 20 век точно поради сплотения народ. Можем! И ще бъдем отново!
26
1
 
38
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Доказахме, че не само можем да пишем безучастно коментари. Дано се възстанови.
25
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов каза.че материала е лош и затова сме на това дередже. За един ден хората събраха пари да спасят едно момче.което държавата не направи.а бе длъжна. Та не знам.....
24
2
 
36
 
! Отговори
дано преди 7 години
До Анонимен 25В Банда ДСК да си купят свещи с награбените пари....
23
1
 
45
 
! Отговори
gost преди 7 години
Чудя се и се мая за какво ни е тази държава в този вид хора.магистратите корумпирани, ченгетата и те.Престъпност на воля и не ги пипат.Хората болни няма кой да се погрижи за тях. За какво плащаме ние данъци аз вие всеки един от нас.Всеки месец.Милиарди левове.Къде отиват , какво става с тях.Не знам но системата тотално е забатачена.Докога !!!!!!
22
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На вас колко такса ви взеха при превод?Мен ДСК ми взе 3% от сумата, т.е. 5.80лв
21
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано бог ти помогне момче , знам че ще бъде стеб ,желаяте бързо оздравяване
20
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От сърце му пожелавам да се излекува и напълно да забрави този кошмар. Лошото е драги българи, че кошмара, в който жевеем ще продължи още и още... хора като него ще има още и още.... Да се налага да се молиш за живота си и сума от 7 хил евро (една-две заплата в белите държави) да е непосилна за събиране говори само за ужаса и мизерията, до която сме докарани. На фона на това, да се иска солидарност и насилствена съпричастност по въпроса за бежанците си е чиста проба геноцид над нас.
19
2
 
45
 
! Отговори
ник преди 7 години
Помогнах и аз. Не търся нищо. Както всички други, които са помогнали. НО много ме дразни това, че недосегаемите с имунитети си гласуват пари за удобства и "представителни разходи" с НАШИТЕ ПАРИ. Най-бедната държава в ЕС да показва разкош и богатство пред другите? ЗАЩО? Хиляди са тези, като Стоян. Имат нужда. Онзи ден ме спира кука заради телефон. Не говорих, просто бях се опрял на вратата. Още ли искаме това?
18
1
 
72
 
! Отговори
Lan преди 7 години
НИЕ сме държавата! Докато ги има хората, има надежда! А ти ,Стояне, да знаеш, че освен пари, хиляди хора ти пращат и надежда! Бори се!
17
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТ СЪРЦЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ БОГ ДА Е С НЕГО И ДА ОЗДРАВЕЕ НАПЪЛНО.ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ДОБРИ ХОРА.ГОСПОД ДА ИМ ДАВА ЗДРАВЕ И ДА ИМАТ ХУБАВИ ДНИ.
16
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага щом прочетих тази новина, реших че ще помогна веднага. Наистина се радвам, че успяхме заедно да дадем надежда на този млад човек! Много се надявам да се оправи!! Много се радвам, че има хора които са помогнали и ми се иска и аз да им благодаря, защото ...утре на някои от нас може да се наложи!!! Дълбок поклон пред тези "незнайни воини", които направиха голямо добро!!!
15
1
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няколко човека за ден събраха повече пари отколкото държавата, без коментар"_______________________________НИЕ сме държавата!Дано скоро го проумеем и за всичко останало.А на Стоян му желая да оздравее по-скоро!

Спонсорирани публикации