Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!

"Детето ми обича Симеонова повече от семейството си"
Обновена: 11 ное 2016 16:50 | 11 ное 2016 16:22,
185
Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!
Снимка: Facebook

Детето ми обича треньорката Елена Симеонова повече от семейството си, заедно спят, заедно се хранят. Разпространеният клип в социалните мрежи се отразява зле на концентрацията на децата. Възмутен съм. Това заяви Альоша Бредалиев, бащата на малката гимнастичка, заснета в клипа, на който се вижда как треньорката на бургаския клуб "Олимпия" й дърпа ушите, недоволна от представянето й.

Още по темата

Майката и бащата на детето са от Несебър и застават плътно зад Симеонова. "Тя не го пребива. Никой няма право, освен ние, да търси отговорност, ако има някакъв проблем. Аз не виждам такъв! От осем години сме с тази треньорка", твърди родителят пред Burgasinfo.

Той е категоричен, че никой няма право да използва и пуска детето му в социалните мрежи. Детето все още не знае за клипа.

"Може би ще го види и ще започне да задава въпроси. Кой дава право на хора, които не познават мен и треньорката да пишат коментари", пита бащата.

Уверена в методите си е и Сименова. "Всяко мое действие е достояние на родителите и не мисля, че нещо нередно е извършено. Както ги тренирам в присъствието на родителите, така е и когато тях ги няма. В крайна сметка тези деца са спортисти. Кой определя кое е допустимо и кое не е допустимо? Говорим за спорт! Няма да отговарям на коментирате, които са глупави. В моите действия няма умисъл. Целта не е да бъдат малтретирани децата. Знаете ли колко точки има на ухото, които могат да стимулират?", каза треньорката.

Екип на Bulgaria ON AIR откри треньорката Елена Симеонова в спорната зала, заедно с малките гимнастички.

"Методите ми на работа не са такива, нищо сериозно не се е случило! Това е нормално в процеса на работа, когато децата са превъзбудени и това е единствения начин, който сме намерили да ги озаптим по някакъв начин", заяви Симеонова.

Клипът е сниман от спортен репортер на бургаска кабелна телевизия, който е присъствал на тренировката. По думите на Петър Михайлов треньорката не само вербално, но и физически упражнила насилие върху децата.

"Имаше и други хора в залата, в последствие разбрах, че това безпардонно поведение се повтаря и пред родители. Не мога да разбера защо досега няма сигнали, няма жалби", добави Михайлов.

За случая вече е сезирана Агенцията за закрила на детето, която е започнала проверка. Треньорката Елена Симеонова е дала обяснения.

По думите на Теменуга Захариева от Агенцията за закрила на детето треньорката обяснила, че въпросната гимнастичка, която е на 11 години от Несебър, е хиперактивно дете и за да я върне в реалността я дръпнала за ушите и леко й разтърсила главата. Родителите на детето са присъствали в залата и не са реагирали по никакъв начин.

"Явно всеки треньор си има някакъв манталитет и начин на работа, ако това е нейният, това не е моят!", добави и треньора на националния ансамбъл за художествена гимнастика Ина Симеонова.

Засега няма официално становище от Българската федерация по художествена гимнастика.

В зала "Младост" в Бургас е и председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева, която заяви, че подобни случаи няма да коментира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клипът е сниман от спортен репортер и ето ти СЕНЗАЦИЯ!Абе спрете с тези сензации като нямате материал си го търсете.
142
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Potres!
141
0
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
Винаги съм се чудел защо гимнастичките имат големи уши -сега ече ми е ясно.
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има много интересен момент в коментарите под статията.... Много хора не одобряват меко казано какво е направила треньорката ... вероятно са пацифисти... но в същото това време повечето от тях изказват желание да и избият зъбите, да пометат пода с нея ако това дете е тяхното.... Как пък няма да ви хрумне да говорите с жената.....нали сте много миролюбиви и сте за това да няма насилие особено над деца... Някой от вас да го е еня, че деца убиват деца не много далеч от нас... или като не са вашите.
139
1
 
4
 
! Отговори
Никой преди 7 години
Абе как мислите ,че се става шампион?С галене и хвалби се става като тия бастуни футболистите.На всякъде по света има такива неща.Просто хора дето не са влизали по залите си мислят ,че там е лаф и смях като във фитнеса.Шампион се става с лишения,труд,воля.Ако не беше така всеки щеше да е шампион ,но не е.Така се калява психика,воля,хъс.
138
2
 
4
 
! Отговори
Мокра поръчка... преди 7 години
Според мен треньорката е нарочена от някого и се опитват да я отстранят от работата й по всички възможни линии, както и да я сплашат и очернят репутацията й, за да не посмее повече да се занимава с треньорство.
137
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако това се бе случило в италия или испания,тая щеше да е в затвора,а родителите без дете!там на едно дете НЕ МОЖЕ да се удрят шамари,камо ли това..нещо,ужас,КЪДЕ СА СОЦИАЛНИТЕ????И щом това дете е започнало да мисли,че това поведение е нормално-представете си,ако попадне на мъж психопат?тя ще стои с него,защото е УЧЕНА,ЧЕ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ Е НОРМАЛНО...АЛОО СОЦИАЛНИТЕ???
136
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баща на годината. За него нормално поведение вероятно е и да те опипва чичо ти по време на коледните празници.
135
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ето защо скачат гимнастичките от високите етажи !!!!!! родителите на това дете - прекалено амбициозни и им е все едно,че детето живее в стрес и шок. треньорката - селска дропла ,която не може да се реализира в друга работа,нали децата са безгласни ,горките. какво беше това " мааа". и защо ще се допитват до федерацията ? има си ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ! или няма ?????????
134
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горе-долу получихте ли яснота защо скочи Цвети.По наше време при соца, тренера ни наказваше с лицеви опори и си имаше полза от това. Който приказваше веднага 20 лицеви. Не знам за какви методи говори госпожа Раева, но мисля, че това е шизофренично поведение, каквито и постижения да се очакват. Но, тази психоза в този спорт си е от години, то си им личи в поведението и на ръкодителки и на състезателки. А бащата вероятно си е психопат.
133
1
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 7 години
Ne se chudeto kogato skachat ot zilishtni zgradi.Nishto ne e sluchaino.Nedopustimo e podobno otnoshenie kam decata.Gracijata iziskva i dobro vazpitanie.
132
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм бил спортист, мои приятели са били спортисти, но такова нещо никога не е било прилагано в нашата зала или в другите зали. Спомням си, че джудистите и каратистите ги наказваха с лицеви опори или клекове, нас боксьорите наказваха с тичане по стълбите. Също от детството си спомням, че на тенискортовете имаше един болно амбициозен баща, който целеше с топки дъщеричката си, когато сгрешки и още ми е пред очите изплашената и засрамена физиономия. Това е откачено!
131
6
 
25
 
! Отговори
един имигрант преди 7 години
Може ли все пак някой да обясни, защо тази треньорка все още не е в ареста? Хептен ли сте без закони бре хора. Държавата е за оплакване наистина... Жалко
130
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Садо-мазохисти. В другите евро държави някой щеше да е под отговорност а родителите без права над детето за такова изказване.
129
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До jojo: По-строг треньор-да,но въпросът е какво се разбира под понятието"строг"?!А не е ли крайно време да се"сетим",че става въпрос за деца,чиято психика се оформя наравно със спорта,който упражняват?!Учудващо,че Бг така пренебрежително гледа на този толкова важен проблем-не само в спорта!После се чудим на поведението на младите/поотрасналите/!И престъпност ще има,и психически заболявания,и липса на чувство за отговорност,морал,съвест,чест,доблест...Психика се гради,не се руши-лоши педагози!
128
17
 
8
 
! Отговори
jojo преди 7 години
Хайде да не се бутате в живота на хората! Аз съм спортист, без дисциплина - няма прогрес. Бих бил доволен детето ми да има по-строг треньор!
127
6
 
13
 
! Отговори
Един и игрант преди 7 години
А Раева едва ли не казва, че щом родителите и детето са хепи, значи бледа не е кой знае какъв? Ужас. Хора, що за излоди са тия треньорки по Худ. гимнастика. Абсолютни клучки безподобни. Срам за България. А после се чудим, защо скачат от етажите децата! Ето защо имигрантите не искат да се връщат...пфу.
126
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"е хиперактивно дете и за да я върне в реалността я дръпнала за ушите и леко й разтърсила главата." Това някаква гнусна шега ли е? Не ми казвайте, че подобно обяснение е прието от социалните. Как я дърпала за ушите, та тя повдига цялото и тяло, държейки я за ушите. Вие българите сте варвари, ако приемете подобно обяснение. Тази жена, ако беше на Запад, сега щеше да спи в ареста. Що за държава, що за манталитет, що за простотия. Хора, събудете се?!
125
0
 
0
 
! Отговори
da преди 7 години
До обективенDa! naistina obektivno mnenie
124
4
 
0
 
! Отговори
:) преди 7 години
До АнонименKakvi izvrashtenia be. Bolen gti e mozyka, ne ti li puska.., jenata?

Спонсорирани публикации