Дърпащата уши треньорка не се плаши от прокуратурата

Елена Симеонова смята, че е нормално да има проверка
15 ное 2016 15:22,
37
Дърпащата уши треньорка не се плаши от прокуратурата
Снимка: Facebook

"Не се притеснявам от проверката на прокуратурата, дори смятам, че е съвсем нормално да има такава. Нека прокуратурата да си свърши работата. За мен не се е случило нищо нередно, никого не съм унижила", заяви треньорката по художествена гимнастика Елена Симеонова, която се оказа в центъра на скандал.

В петък в социалните мрежи се разпространи клип, на който Симеонова издърпва ушите на една от състезателките по време на генералната тренировка ден преди Държавно първенство за ансамбли, които се проведе в Бургас.

Още по темата

"В интерес на истината, така показан клипът, за тези, които не знаят и не разбират нашата работа, изглежда страшно. Едва ли не съм най-големият деспот тиранин, който малтретира децата", обяснява треньорката пред "24 часа".

"Нищо подобно. Тези деца идват по своя воля, родителите ги водят по свое желание. Това с дърпането на ушите никой не го приема за нещо нередно, това е нещо като наш ритуал. Това са похвати с цел да се събудят сетивата на децата. Не е направено с цел унижение", обясни Елена Симеонова.

Тя допълни, че след скандала получила подкрепата на десетки свои близки и приятели.

Според говорителя на районната прокуратура Христо Колев, назначената проверка трябва да приключи до края на месеца. След това прокуратурата ще излезе със становище дали да бъде възбудено наказателно производство, или не.

Колев уточни, че след като прокуратурата се е сазмосезирала, е била уведомена от социалните служби, че е проведен Координационен механизъм, който е задължителен при сигнал за дете в риск. Материалите от провеждането на координационния механизъм, в който обикновено се включват различни институции като социални служби, педагози, полиция, ще бъдат присъединени към преписката в прокуратарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Hddheда беше ходила на училище, не на гимнастика - барем щеше да се научил що е то Кирилица. СРАМ!
10
12
 
47
 
! Отговори
Край преди 7 години
Всички мъже в училището - по физическо, по трудово, по военно и ... побиваха най-дивите ученици . И така ставаха хора. Нашия по физическо като изръмбеше некой *** по главата със свирката ред насатаваше на минутата.
9
8
 
62
 
! Отговори
Край преди 7 години
Междувременно тия дни удушиха пак няколко възрастни хора по селата. Отделно от това от КТБ ни откраднаха едни 4.7 милиярда лева. Прокуратурата ...се занимава с ушите на гимнастичките. Издърпани в присъствие на родители им.
8
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3! Има голямя вероятност родителите на момиченцето да са мазохисти и да са платили на тренюрката да садомазохира детенцето за да трьгне дьщеря им по техни родителски наклонности!
7
0
 
33
 
! Отговори
Таткото преди 7 години
Не е детето на Мама
6
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eii...naglost nezemna..Dobre,az puk kazvam che shte bude osudena.Tova bilo normalno??? Opitaite tova v UK,DE da vidite kakvo shte stane
5
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този "спорт" трябва да бъде забранен! винаги са потърпевши малки деца, жертви на болните амбиции на родителите. Не могат да се защитат и това насилие им става част от живота. Навършат ли 17-18 вече са "стари" и аут и на свой ред стават треньорки и тероризират следващата генерация. Защото така са научени и само това са видели. Амбиции и насилие.
4
0
 
57
 
! Отговори
Бюрократизмус преди 7 години
> Материалите от провеждането на координационния механизъм, в който обикновено се включват различни институции като социални служби, педагози, полиция, ще бъдат присъединени към преписката в прокуратарата.Сега десетки чиновници из разни служби ще се задейсьват по случая, ще търчат месеци, ще си прехвърлят хартийки и e-mail-и, и накрая - НИЩО. Идиoтска държава.
3
18
 
49
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Ей смешници, я първо влезто по физическо после мрънкайте. По времето на толко обичания от вас комунизъм, знаете ли какво првеха тренЬорите /включително любимата ви Нешка?, така се постигат резултати. Сега с перце ги галят и ходят на олимпиади като туристи.
2
9
 
39
 
! Отговори
Hddhe преди 7 години
AZ SAM BIVSHA GIMNASTICHKA ( 3-13g ) SAm HODILA , NO NIKOI NE MI E DARPAL USHITE ILI DA SAM QLA SHAMARI, VISOK TON DA NO NE I MALTRETIRANE!
1
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами нормално,не можеш да се плашиш от нещо което го няма.