Плевнелиев към Радев: Не ти отива да разделяш нацията!

За Бойко Борисов: Народът го поиска пак, за трети път!
Обновена: 21 апр 2017 14:05 | 21 апр 2017 13:15, Златко Желев
429

17588 гледания   |  Още видео
Гласувай: Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Президентът Росен Плевнелиев разкритикува наследника си Румен Радев, заради предложените промени в Изборния кодекс, свързани с уседналостта.

По думите на държавния глава (2012-2017 г.) не отива на български държавен глава да разделя и ограничава права.

"Той трябва да интегрира", настоя Плевнелиев пред медиите при представянето на целите на фондацията си "Решения за бъдещето".

Още по темата

"Това е грешка, която той трябва да коригира. Неговият неуспех няма да бъде мой успех, нито успех на народа", настоя той и подчерта, че говори от позицията на човек, който иска да помогне и да интегрира българите навсякъде по света.

Затова и при посещенията си като действащ държавен глава се е срещал първо с тях.

"Приветствам усилията да се намерят решения, но те не може да са устойчиви, ако се ограничават права", подчерта Плевнелиев.

Той открои и грешките на служебния кабинет, сред които са чистките и възраждането на схемата "Батко и Братко" в строителното министерство.

И тук Плевнелиев спомена сегашния държавен глава: "Остава впечатление за натиск върху служебното правителство. Силата на една държава не е на една институция, която да налага денонощно своята воля на всички останали институции. Тя е силна с баланс, а не с натиск", подчерта Плевнелиев.

България да не чака последния момент, а по-рано да постигне 2-та процента от БВП за отбрана, препоръча Плевнелиев. По думите му способностите на нашата армия не са на висотата на рисковете.

Според него Бойко Борисов има всички основания да стои с отворени очи пред народа си.

"Върна му властта, а народът го поиска пак, за трети път", отбеляза Росен Плевнелиев.

"Като държавен глава, който в мандата си видя 5 правителства и 3 парламента искрено се надявам това Народно събрание да изкара 4 г. Пожелавам пълен мандат и на Народното събрание, и на правителството. Радвам се на тона и подкрепям десноцентристките партии, които търсят устойчива формула. Благодарен съм за този подход", коментира Плевнелиев и задаващата се управляващата коалиция. И добави: "Министър-председателят Бойко Борисов има всички основания да стои с отворени очи пред народа си, който на когото върна властта и който го върна да е премиер за трети път. Той трябва да носи една отговорност, която дори досега не му се налагаше да носи".


429
Напиши коментар Коментари
284
1
 
6
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 6 дни
Всички на служба да напишат саморъчно декларации че не с ачужди шпиони,платени диверсанти или участници в организираното ограбване на БЪлгарския народ като БОрисов и други.
НАпълниха министерства ведомства и президенството с нагли крадци представящи се за турски шпиони
283
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Всички на служба да напишат саморъчно декларации че не с ачужди шпиони,платени диверсанти или участници в организирнаото ограбване на БЪлгарския народ като БОвисов и други.
282
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Плевнелиев трябва да си затвори устата и за винаги да изчезне
Долен предател, жалка утрепка!! Срам за историята на тази страна! Това нищожество, бивш подмазвач и гъ.золизец на БКП и магически превърнат в демократ, е просто едно мазно човече, безгръбначно което с всяко негово появяване или изказване, дълбоко излагаше страната. Лакей на Бойко, на посолството на САЩ и на ЕС. Най омразните за мен хора са такива като него. Подмазвачи с когото и да е. Без характерно същество и предател
281
4
 
5
 
! Отговори
До 271 преди 6 дни
Кой не бил член на БКП-Радев?Гнусна лъжа е това.Точно през 1987г е приет в БКП.
280
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тоя е политически труп, ментален дюстабанлия и рогоносец!
Още като го избраха Борисов му посочи от къде ще му поникнат рогата...
279
4
 
21
 
! Отговори
АЙДЕ, СТИГА преди 6 дни
КОГАТО ВОЕННИТЕ СА БИЛИ НА УЧЕНИЕ ИЛИ НА ВОЙНА ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ТИ СИ БИЛ ДО МИРИЗЛИВАТА П.... НА МАЙКА СИ ИЛИ ЖЕНА СИ. А СЛЕД КАТО СИ ФЕН НА МУТРИ И НЕГРАМОТНИ О ПРАВНИЦИ, КАТО ГЕРБАДЖИИТЕ И ДА ТИ ДАВАТ АКЪЛ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ НЕ ГО ПРИЕМА. ЧЕ СИ ЛИЧИ...
278
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Плиюнката пак изпълзя и взе да дава акъл.
От червей какъв акъл?

Явно неговите ментори от USA посолството са му задействали дистанционното управление да изпълзи и да разтяга локуми. Ама кой го слуша?
Обаче, като се има в предвид че и наследника му целува интензивно същите задни части, не виждам какво толкова е недоволен.

Може би го е яд, че го махнаха от целуването и сега друг целува?
277
5
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 6 дни
от този *** нищо не става и нищо не излезе в неговия мандат - само ордени раздаде и разказа на всички как герб е най-великото!
да не говори въобще
276
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако някой се опита да потърси сметка от ГЕРБ за радиацията във водата веднага се показва Бийн и го характеризира като разединител на нацията,ама на коя нация ве Бийн,на тази дето я уморихте от кражби ли ?
275
19
 
12
 
! Отговори
Военните-много умни преди 6 дни
Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.
Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н. Ловкият Гоце не случайно се спаси от тежката „котва“ Радев в последния момент.
274
9
 
24
 
! Отговори
ЗА ЗА ЗУ преди 6 дни
АМИ ПЛЕВНЕЛИЕВ, НИКОГА МЕНТОРА ТИ БОКО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЧУКВА ПО ГЛАВАТА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ, КАКТО ТЕ ПОДИГРА И НАПРАВИ ЗА СМЯХ И ПОДИГРАВКА ПРЕД ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД. ТАКА, ЧЕ СИ ТВЪРДЕ ОС РА Н, ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАШ ВЪОБЩЕ. КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА МРЪСНИТЕ ИНТРИГИ.
273
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Това не беше ли бившият портиер на Джим Кери? Защо се обажда тоя?
272
6
 
10
 
! Отговори
Жалко за Радев преди 6 дни
Генерале, да се занимаваш с комунисти
е все едно да имаш глиисти ...
Кофти работа с две думи.
271
6
 
25
 
! Отговори
Я, МЛЪК ПЛЕВЕЛ преди 6 дни
ЗА РАЗЛИКА ОТ БАНКЯНСКАТА КРАТУНА, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП. ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА Е ВАЛИДНО ЗА МВР. НО ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ МВР НЕ Е ВАЛИДЕН ЗА АРМИЯТА И МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА.ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА СЕ ДАВА СЛЕД ГЕНЕРАЛЩАБНИ АКАДЕМИИ И ИЗРАСТВАНЕ В ЧИН И ЗВАНИЕ. ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, А НЕ ИЗМОЛЕН КАТО ВЪПРОСНАТА КРАТУНА. А ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА МЪЛЧИ. ТОЛКОВА Е КОМПРОМЕТИРАН КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ КАТО ТУРСКО-АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ, ЧЕ ДА МЪЛЧИ, ИНТРИГАНТЪТ МУ
270
15
 
13
 
! Отговори
факт преди 6 дни
Вместо Радев получаваш червената „деполитизирана“дебелана Йотова, Курнелия(г-жа Лъжа) и дългата „застрашена“ Деса в комплект.
269
11
 
35
 
! Отговори
Глупакът си е глупак преди 6 дни
Рейтинга на Радев пред света и пред народа расте !
Рейтинга на Плювню пред света и народа е най-нисък от всички президенти които страната ни е имала !
Точкааааааа !
268
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Радев е учил 2 семестъра във платен военен колеж, само колеж.
Платила му е Държавата, той нищо не е постигнал.
Нищо академично не е завършил тоя руски предател.
267
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Борисов живее в България.
Станишев си купи палат в Швейцария.
Точка.
266
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Комсомолският секретар Плевнелиев да козирува на ген. Радев, възпитаник на академия "Максуел", завършил с отличие, с познания по стратегическо планиране, владеещ 3 езика, достоен и уважаван, избран единодушно от българския народ, президент ясно и твърдо отстояващ българските национални интереси!
265
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Да, много руски и турски шпиони има в Парламента, вярно е!
БСП, ДПС, Атака, Воля ...