Арестуваният "шумен" DJ Станчо: Полицейски произвол!

Готви среща с адвокати, ще съди всеки, за да изчисти имиджа си
105

Един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо, който беше арестуван при проверка на нощен клуб по Черноморието, се оплака, че е станал жертва на полицейски произвол.

Още по темата

"Дойдоха полицаи, заедно с шефа на бургаската полиция, а зад него беше вицепремиерът Валери Симеонов. Отнеха ми личния лаптоп, който нито е улика, нито веществено доказателство. Няма никакво отношение в борбата с шума по нощните заведения по морето", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни как униформените се качили на пулта на нощния клуб в Слънчев бряг без да се представят започнали да раздават директни заповеди.

"Аз спрях музиката, а полицаите казаха: "Задържаме всичко, прибираме цялата техника". Оформените посочиха моя лаптоп и шефът на полицията в Бургас, без да погледне дори, заяви: "Прибирайте всичко", продължи разказа си диджеят.

Станислав Пеев твърди, че е арестуван, защото е отказал да предаде лаптопа си на властите, при което полицаите отговорили: "Тогава ще ти напишем акт, защото възпрепятстваш полицейска акция".

От ефира на Bulgaria ON AIR DJ Станчо съобщи, че ще се срещне с адвокати, с които ще обсъди вариантите по изчистване на имиджа си, както и съдебните пътища, по които виновните да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички които сте ЗА тоя цирк, защитавате репсресиите и безаконието на властта.проверки се правят дискретно, совен ако не искаш да покажеш как бориш мафията, което в случая е пълен театър, защото те не борят никаква мафия, а правят пр на гърба на бизнеса в сл.бр, от който влизат милиони в държавата и от който се хранят хиляди нормални работници, какъвто е и въпросния диджей станчо.ако искаха да хващат босове, щяха директно да закопчеят този който трябва, а не да симулират дейност
75
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да му забият и 2-3 тупаника на тоя пръдльo Станчо.
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздрав за "DJ" Станчо с Кобака, Dreben G & Ivo Малкия - В Устата на Sniper
73
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този Станчо какво е ревнал като убодена мечка,всички са се побъркали и само се жалват.
72
2
 
20
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
България в Европа ли е.Тоз набеден Джей н малко да почете 21век сме инернет има. Длъжен е да спазва законите В една правова държава не само че ще му конфискуват всичко но и ще го осъдят и заведението ако това се повтори ще е затворено за винаги плюс глобите който са доста солени.
71
2
 
28
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Станчо сам призна, че без ЛАПТОПА не може да работи! Означава, че ПРАВИЛНО са му го прибрали с другата техника. И всичко това след 00:00 часа! ... Плаща ли Станчо данъци и осигуровки, има ли документи за DJ предстои да видим.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалкия pr на Валери е смешен,но в нормална държава Станчо и всички *** от Черноморието щяха да са там където им е мястото и нямаше почивката да е издевателство за хората
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се че туристите ще разбератче и в България може да има ред.
68
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шумът се бори с още по-силен шум.Важното е да се вика, да се отвлича вниманието от ...миризмата.
67
3
 
5
 
! Отговори
palqcho преди 6 години
До АнонименPii si hapchetata komynist skapAN
66
6
 
2
 
! Отговори
pokemon si ti преди 6 години
До АнонименOpe gopostin ne razbirach zapoznai se s tova che Dj-te koito imat poveche ot 20godini opi si plashta za vseki sample se svalq ot neta kato se zaplashta ne hrantytnik e che obicha tova koeto pravi i iskarava pari s hobito si
65
8
 
10
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Толкова ли сте слепи ве. Тая карикатура Симеонов, пак си прави PR акцийка за сметка на туристите, които така и така не са българи и няма да гласуват на следващите избори. За какво идват чуждестранните туристи според вас? За да си починат ли? Какво му се радвате, като нищо не е направил за държавата. Над милиард скрит оборот има на Сл. Бряг, защо нищо не се прави по този въпрос. Ще има и за ограда и за изстребители... Ако някой иска да свърши нещо реално де...
64
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя труженик диджея Станчу дали работи законно? Дали всичките му дискове за законни и не пуска пиратски копия? Добре ще е такива като него-хрантулници, да вземат да поработят нещо наистина смислено през живота си!
63
3
 
6
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Пушил съм на много места и с много различни хора.Пушил съм в движение с DJ Станчо на мотора.Пуша постоянно и не чувствам умора.......
62
31
 
6
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
И на кой и за какво му е притрябвала тишина на Слънчака бе!? Кой нормален човек отива да "ПОЧИВА" на такова място. Не стига, че 8-9 месеца в годината се чуват само пръдни и си душат гъзерете ами и в сезона не можете да изтърпите 3 месеца малко шум. Бах ти и туризма.
61
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да отидеш в Слънчев бряг и да се оплакваш, че ти е шумно е все едно да отидиш в Арктика и да се оплакваш, че е студено !Значи, младо семейство отива в слънчака, таткото да оплакне окото зяпайки голи мацки, майката да се фръцка с татуси и плажни аксесоари и после се оплакват, че нощно време децата не могат да спят от силния шум. Луда работа ...Аз откакто имам деца ходя само по тихи курортчета на Халкидики.
60
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DJ Станчо да вземе да направи обиколка в малко по-бели европейски държави да види колко време ще му позволят да пуска музика която се чува до разстояние 50 км до ранни зори. Цялото Южно черноморие не спи заради такива т.арикати като тоя плешив б****к на снимката, но и претенции имало той! ХА-ХА-ХА
59
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По ЗАКОН всякаква музика която се пуска на дори 1/10 от децибелите на този "диджей" трябва да приключва в точно полунощ.Жалко, че не го биха освен да го арестуват.
58
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да б,е произвол . А да надува колоните и чалгата до ранни зори ,та и в,, оня,, свят да се чува ,това не е ли произвол .
57
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А цялото крайбрежие като слуша денонощно с*капаната ти музика на незаконни децибели няма проблем, нали? Съвсем правилно е бил арестуван тоя плешив шумо-терорист! Самият той не спазва законите, но говори за полицейски "произвол". Смях.

Спонсорирани публикации