Арестуваният "шумен" DJ Станчо: Полицейски произвол!

Готви среща с адвокати, ще съди всеки, за да изчисти имиджа си
105

Един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо, който беше арестуван при проверка на нощен клуб по Черноморието, се оплака, че е станал жертва на полицейски произвол.

Още по темата

"Дойдоха полицаи, заедно с шефа на бургаската полиция, а зад него беше вицепремиерът Валери Симеонов. Отнеха ми личния лаптоп, който нито е улика, нито веществено доказателство. Няма никакво отношение в борбата с шума по нощните заведения по морето", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни как униформените се качили на пулта на нощния клуб в Слънчев бряг без да се представят започнали да раздават директни заповеди.

"Аз спрях музиката, а полицаите казаха: "Задържаме всичко, прибираме цялата техника". Оформените посочиха моя лаптоп и шефът на полицията в Бургас, без да погледне дори, заяви: "Прибирайте всичко", продължи разказа си диджеят.

Станислав Пеев твърди, че е арестуван, защото е отказал да предаде лаптопа си на властите, при което полицаите отговорили: "Тогава ще ти напишем акт, защото възпрепятстваш полицейска акция".

От ефира на Bulgaria ON AIR DJ Станчо съобщи, че ще се срещне с адвокати, с които ще обсъди вариантите по изчистване на имиджа си, както и съдебните пътища, по които виновните да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
7
 
! Отговори
Interntlumpen преди 6 години
И к@ лъф ли цензурирате вече бе...
55
9
 
14
 
! Отговори
Internetlumpen преди 6 години
Тоя "***" Симеонов, що не почне от "Силикон" и "Червило"... Нали е голям тарикат...Като искаш да даваш пример, започваш от собствения си двор!!! Май, е само един мамин сополкьо, на който величието му скоро ще свърши!
54
17
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До Още веднъж запознатАз не бих съдействал на мутрите на Борисов, бих стрелял по тях , ако имах и с автоматично оружие. Полицаи обслужващи Мутра с анищо повече от бригада-мутри. няма истински Българин, който би съдействал на това управление.
53
2
 
7
 
! Отговори
Х преди 6 години
Оплаква се от шума на една, както се изрази,,*** жена", а той като не е психично болен ,от неговия шум колко хора се оплакват.
52
3
 
31
 
! Отговори
Още веднъж запознат преди 6 години
И като е толкова нагъл Станчо, сега ако намерят и една песен в лаптопа извън съгласувания с профон плейлист, дупе да му е яко. Хубав повод за конфискация и актче.Когато идва полиция и ти казва да съдействаш, съдействаш и не мрънкаш!
51
5
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До До гробокопачЗаверен плейлист. Не бе, смешни сте, ако не сте жалки. И за какво да представя фактура? Той може да не е получил още сумата, човека;))) не си е свършил работата, не е получил парите. Не ме интересува Армутлиева, дразни ме, че ГЕРБ&Пейтриътс са на управление, щот те Власт немат, затова ги гаврим.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Запознаттова с връщането е малко по-друга бира. А по едно време нямаше ли и едни своебразни паркинги около районните с иззети за проверка автомобили. Дето още ги връщат...
49
6
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До ЗапознатИ какво съдържа лаптопа? Какво ще му проверяват? Запознат, аз мога, като дойда на власт, да взема, цялото ти имущество за проверка и след това, ще ти го върна де, ама на кукуво лято, нъл съ сещаш;)))
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му пуснат тест за наркотици на тоя палячор!
47
0
 
11
 
! Отговори
До гробокопач преди 6 години
Намери си сайта на Армутлиева и чети, гробокопачо!
46
7
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До ЗапознатЗаверен плейлист?;))) И подписан лично от Бойко Тиквуня?Запознат...
45
0
 
17
 
! Отговори
Отново запознат преди 6 години
И целялата патклама не е заради шума. Това е само повод. Едни лица са се разпищолили, и са помислили, че могат да пласират дизайнерски китайски хапчета, от които има няколко натровени почти до смърт.
44
1
 
19
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Значи - едно е дискотеката да плати на Армутлиева за правата, друго е Станчо да пуска музиката. Станчо да представи трудов договор с дискотеката, всичко ще е точ. В случая станчо трябва да представи заверен плейлист и фактурка/договор за 540 лв. за 2017 г. Ако ги няма тези неща - гори - санкцията е до 20К. Сега ще го друснат максималното, защото е нагъл. Лаптопа не е конфискуван, а иззет за проверка, и ако всичко е наред, ще му се върне.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се защо Валери Симеонов това ли му е работата. Къде са институциите , или там някой е прибрал едни пари и тишинааа.....
42
1
 
15
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Туристите масово се октазват заради силната музика, заради чалгата , а не заради мерките за спазване на закона!
41
2
 
21
 
! Отговори
Коки преди 6 години
Най-после някой да защити хората , страдащи от силната музика до малките часове . Тези заведения НАРУШАВАТ закона и трябва да ги затворят. Стига са се изкарвали жертви. Жертвите са онези които не могат да си почиват от музикалния им терор.
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
къв ди джей е тоя -само си пуска песнички на миле китич и цеца величкович .Можеда го е страх да не му видят детскопто п ор но ,баце .
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ти Станчо калпазанчо, защо не слушкаш Валерко Винкела?
38
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туристите масово ще се отказват да почиват в БГ ква работа има Симеонов в разгара на туризма по Черноморието,той прави харакири на туризма,Борисов как го е допуснал този произвол на този смахнат фашист
37
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този фашист Симеонов преди изборите нападна и 80годишна на границата Борисов как смята да управлява с тия фашисти ум не ми побира,този индивид скоро ще докара и гражданска война

Спонсорирани публикации