МЕНСА: Слави да се яви на тест за интелигентност!

Председателят отправи покана и към всички политици
29 сеп 2017 10:00, Петя Славова
62

МЕНСА-България отправи покана към Слави Трифонов да се яви на тест за интелигентност, след като шоуменът обяви кастинг за политици. От МЕНСА са изпратили поканата в понеделник и все още очакват отговор от екипа на Трифонов.

Още по темата

"Предлагаме теста на всички, които искат да управялват България, за да покажат своите личностни качества. Решихме да му предложим, когато сформира своята партия или движение, да тестваме желаещите предварително, за да може той да разбере какви са способностите на кандидатите. Същото предложение важи за самия Трифонов и неговия екип", обясни председателят на МЕНСА Христо Радков пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че управляващите държавата трябва да са в най-горната четвърт по скалата за интелигентност.

"Да може да разбере потребностите на народа и да вземе най-адекватното решение. Ако няма интелигентност, със сигурност ще вземе грешно решение", убеден е Радков.

В "България сутрин" той поясни, че тестът се състои от 45 въпроса и продължава 30 минути. Средното ниво в света е 50%, което по скалата е 100 единици IQ. Горната четвърт е над 118 IQ, което според Радков трябва да притежават политиците ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Никой не го пита за програма и идеи. Изглежда, като изберем "почтени" политици, ще им даваме карт бланш да напишат каквото си поискат в законите.
41
0
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Никой не го пита как обществото ще живее без никакви политически програми, когато партиите изчезнат, както искат те. Така наречените личности, хаотично реещи се частици, се предполага да правят каквото им дойде на акъла, всеки за себе си. Ще рече само бизнес проекти, а идеологията ще си идва измислена някъде от чужбина или по книга. Но обществото нито ще се пита, нито ще му се говори за политика. Като обявим някой за почтен, после ще може каквото си поиска да пише в законите.
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов няма да го вземе ! И целия ГЕРБ най вероятно калинки малинки с лупени дипюоми!
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излишно. Ясен е. Не става.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу лапите от Славчоолу!
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе защо мъчите човека,до сега като му гледате предаването и него, не е ли ясно!? Е то не може всичко да има човека! Българска работа! Оставете го да ни покаже накъде да тръгнем поне! Злобари! Един истински българин патриот! Що пък му трябва тест?
36
1
 
4
 
! Отговори
platttonnn преди 6 години
Кои са тези? Те знаят ли какво е интелект?Това което предлагат е за хомохабилис,не за хомосапиенс....Тези тестове за кого са,за интроверти,или за екстраверти?? Първите са добри в разсъжденията,вторите бързо взимат решения,едните са бавни,другите не ползват логика.... Какви тестове могат да обединят подобни противоположности....??Способността за насочено мислене се нарича интелект.Като правило обаче се ползва фантазното мислене,защото не е нужно усилие....https://web.facebook/karlgystavyung/
35
1
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 6 години
Айде стива вече дее : ( ... гласувахте за Бареков, сега и за Слави ще гласувате... няма излизане от тоя тиняк с такива сънародници
34
2
 
14
 
! Отговори
Язе преди 6 години
Живков беше овчар и управлява дълго...сега са негови наследници с подобни възможности. Трябва да може да брои до 100, да може да си напише името и да може да чете и е готов за депутатин...Ако е прочел и някоя и друга книга - министер... Познания по Винету се считат за предимство.
33
6
 
16
 
! Отговори
попо преди 6 години
Аз искам честни хора а не интелигентни
32
5
 
9
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Стоичков ще да е с 35-40 IQ но добре се реализира
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави може и да не се представи толкова зле на теста, колкото си мислят някои хора, но това не е решаващо в случая. По-важното е че влиза в политиката абсолютно неподготвен, както всички наши политици разбира се и резултата го виждаме.
30
3
 
28
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 6 години
Ама заедно с другаря Бойко Борисов !!!
29
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Притежаването на висок коефицент на интелигентност не е гаранция за успешна реализация в живота. Човек притежавал най-висок коефицент не е постигнал нищо особено.
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За IQ теста не се знае доколко ще помогне, но психотестове са абсолютно задължителни за всички, които искат да управляват!
27
1
 
44
 
! Отговори
Историк преди 6 години
Тия от МЕНСА стига са си правили реклама! Да направят тест първо на политиците от Парламента след това на кандидатите за такива. Бат Сали и Антон Тодоров ще изненадат публиката.
26
14
 
13
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
Поредната пародия на партия, ще е този, като другите еднодневки които се измислят за да съберат негативния вот, за всеки следващ вот един нов се тиражира като проект и после изчезва да не ги изброяваме знаем ги всички, някой помнили Бареков и кво обещаваше и ков стана :)))))))) После кво като изкара 200 точки на теста, гледах скоро по национал географик един от най умните на земята работи като багерист в УСА е й ????Но да не забравяме, че 80% от б***лгарите са кухи като лейка ;)
25
8
 
32
 
! Отговори
666 преди 6 години
МЕНСА да вземат да се гръмнат! Колко от тях са водещи световни специалисти, учени със сериозни открития и т.н. Николко! Да се държат по-скромно, тъй както и постиженията са им повече от скромни!
24
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да видя теста на боце? Страха от Слави е огромен защото знаят че ще ги помете като ***. Затова взеха да вият всички крастави прислужници на мутрите.
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа,Винету как мина теста?Сигурно пак с връзки!