Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!

Все още не е ясно дали е инцидент или опит за самоубийство
29 сеп 2017 12:07,
103
Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!
Снимка: "24 часа"

Теодора Цонева - дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева и сестра на Димитър Цонев, е в реанимацията на "Пирогов" след отравяне с лекарства, съобщиха близките ѝ пред в. "24 часа".

12-годишният ѝ син Дейвид засега е в полицията, а социалните му търсят временно приемно семейство, тъй като е малолетен и в България няма никакъв друг кръвен роднина, който да го прибере.

Малкото останали близки на Теодора у нас не знаят дали тя е изпила умишлено голямо количество от предписаните ѝ хапчета или по невнимание е съчетала лекарството с алкохол, което е довело до натравянето ѝ. Лекарите също избягват да дефинират дали това е опит за самоубийство.

Доскоро Теодора Цонева (50-ина годишна) живееше в Италия със сина си. През юли изкарва ваканцията си тук, където гостува на майка си Анахид Тачева и е с двете си деца - Мария и Дейвид.

В топлите летни дни, разхождайки се из софийските улици, Теодора среща стара ученическа любов. Искрата отново припламва помежду им и жената решава, че иска да се прибере в родината си при мъжа, когото обича.

Връща се в Италия само, за да напусне работа - дотогава е била в българското посолство в Рим, но само на хонорар, не на щатна позиция. Освобождава и апартамента си там.

Прибира се окончателно в София на 25 август и започва да си търси работа. Месец по-късно, след 4 интервюта за работа, не е наета никъде. Тъй като в Рим пеела джаз в музикални клубове, мислила, че и тук може да се занимава с това. Дори имала намерение да потърси Хилда Казасян за съвет или помощ.

Няма пари за наема на квартирата си, плаща го природената ѝ сестра Анахид, която живее в САЩ. При нея в чужбина е и майка им Анахид Тачева, която години наред в края на лятото заминава при дъщеря си.

Познати на Теодора очаквали, че тя ще живее в апартамента на майка си в "Лозенец". Още преди години красивата тв говорителка продава апартамента си, който е близо до БНТ, и купува нов в "Лозенец".

С пари за храна и дрехи на Теодора и сина ѝ помага и Мариана Цонева - съпругата на Димитър Цонев.

Същевременно малкият Дейвид, който е записан в 5-и клас, отказва да тръгне на училище на 15 септември, тъй като не знае и дума български и се страхува. Стои си вкъщи.

А любовта на живота ѝ се оказва поредната нещастна среща за Теодора - женен е и с две деца. Тя вероятно е знаела това, но не е разбрала по-важното - че той няма да се раздели със семейството си заради нея.

С другите двама мъже, които са бащи на нейните две деца, жената отдавна се е разминала. Всички тези неволи се стоварват на главата на Теодора, която изпада в депресия, спира да се храни и да говори. Стига до психиатър, който ѝ предписва лекарства.

В неделя вечерта, 24 септември, тя пие хапчетата си и ляга да спи, но в понеделник сутринта синът ѝ не може да я събуди. Звъни на нейна приятелка от мобилния телефон на майка си. Не я познава, просто намира последния номер, на който Теодора се е обаждала. Жената идва и заедно с един съсед викат Бърза помощ.

Когато линейката пристига, медицинският екип се обажда и на полицията, тъй като разбира, че в апартамента остава само̀ малолетното момче. Такава е процедурата. Същата тази процедура определя, че детето трябва да остане два дни в полицията, през което време служителите се свързват със социалните служби. Ето така се стига до издирването на приемно семейство за момчето.

През всички тези дни природената ѝ сестра Анахид заедно със снахата Мариана говорят по телефона с "Пирогов", лекари, полицаи, Агенцията за закрила на детето.

Последната информация, която близките имат за Теодора, е, че тя все още е в реанимацията, но организмът ѝ постепенно се пречиства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
26
 
! Отговори
Аз преди 6 години
За такава статия, аз бих дал ЖУРНАЛИСТИТЕ на СЪД!!!
39
1
 
20
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
До Тошко А ние ставаме в 5 и 45 и си лягаме в 9,30б.аси живота
38
1
 
50
 
! Отговори
Един преди 6 години
Че то си е за депресия - другарите са я наредили на хонорар в посолството в Рим, апартамент са и дали (да ви кажа ли как вървят наемите в Рим?), двама мъже са и плащали издръжка, в България я чакат наследствени другарски имоти по Лозенец, отново някой друг и плаща сметките. Как да не се депресира!? А пък вие учете и работете по 12 часа на ден, щастливци недни! Спомням си как баща и разправяше в парламента как си хранил кучетата за 600 лева на месец, какво да ви кажа - нагли до край!
37
2
 
38
 
! Отговори
Пич преди 6 години
"дотогава е била в българското посолство в Рим, но само на хонорар, не на щатна позиция. Освобождава и апартамента си там."Забележете само как си живеят децата на ***. Хващам бас, че и апартамента е плащан от посолството. Тоест тази примадона се е водила на работа в посолството, взимала е парички, апартамент, и съм готов да се обзаложа, че никой не я е виждал изобщо и не знае, че тя "работи" там. Брат и по същата логика стана директор в БНТ, въпреки очевидната му некадърност.
36
5
 
22
 
! Отговори
Томи преди 6 години
Сега женските раждат от един с друг се *** с трети живее и за четвърти се жени
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlooКато гледам как си си написал коментара - ти си най-големият патриот!
34
12
 
6
 
! Отговори
Aloo преди 6 години
ZASHTO SE CUDITE NA KAKIV EZIK E GOVORELA S DETETO SI? TE VSICKI BILGARI V CUJBINA SE OTRICAT OT BILGARSKOTO.A B BILGARIYA SE PRAVYAT NA GOLEMI PATRIOTI, SISHTO KATO TIYA OT PATRIOTICEN FRONT.
33
7
 
33
 
! Отговори
до Тъпи преди 6 години
Ахам ,мъжете й виновни. Има 2 деца от различни и накрая пак сама. Къ па се на нея ще се случи. Добре, че не е успяла да разтури семейството на ученическата любов.
32
24
 
17
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Жената има нужда от любов .Тя не е виновна че се е влюбила в женен мъж който и направил номер ,според мен вината е в мъжа който е искал само да я чукне и да каже чао .
31
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не схващам. Тая патица с детето си на италиански ли е говорила? Защото много ме съмнява да го говори перфектно. И детето да не знае думичка български. После - пълно е с работа за хора с езици. Кол центрове с лопата да ринеш, вестници, списания. Ама нееее.... направо шефка някъде не става ли? И още - винаги могат тоя малкия да го запишат като частен ученик на индивидуален учебен план. Варианти колкото искаш.
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По всичко личи, че жената е посетена от Тихата гостенка - Царицата на ужаса. Оставам ви като гатанка коя е тя. :S
29
2
 
28
 
! Отговори
traf преди 6 години
До ШибиРибитипични соц.глезеници- винаги всичко по презумция им е дадено и поднесено! от комунизма с привилегии,а и провъзгласени за ентелегенция :) обаче неспособни на нищо...клетатат женица ..тя не е виновна, родителите са виновните- но коста цонев дай му пеперуди, анахид също
28
1
 
28
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Типическа бг ентелегенция. Тя за певица не мож са пласира, взели я на работа в посолството.
27
6
 
24
 
! Отговори
Какво ни преди 6 години
Занимават с подобни ***,две деца от двама мъже,сега срещнала трети и какво искала да му развали семейството.... Ех,все същества за пример,цялата им рода са за geenata.
26
0
 
6
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До ТурчинА хубаво ли е да си презрян "мъж'' и единственият начин да си с жена е да я принудиш?
25
7
 
31
 
! Отговори
светлина преди 6 години
Ееееех...колко злоба има в хората!!!Засрамете се!!
24
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Димитър Цонев защо умря във Варна?Какво изобщо е правил там умирайки в един и същи ден и град с онзи Николай убит от Анита Мейзер-мис незнам какво си и ромкастранна работа
23
10
 
27
 
! Отговори
Рим преди 6 години
В Италия пеела джаз и мислела, че и тук ще пее....откачалка
22
0
 
27
 
! Отговори
дора преди 6 години
Жената на снимката страшно много прилича на баща си Коста Цонев. Просто - едно лице!
21
2
 
57
 
! Отговори
az преди 6 години
как можеш да живееш в И талия от поне 5 години и да не можеш да си платиш квартирата в София за един месец ?