От ГЕРБ извънредно: Корнелия Нинова лъже за ЧЕЗ!

"ББР не финансира сделката, това е публично известно"
Обновена: 25 фев 2018 17:52 | 25 фев 2018 17:20, Веселина Йорданова
395
От ГЕРБ извънредно: Корнелия Нинова лъже за ЧЕЗ!
Делян Добрев. Снимка: БТА

От ГЕРБ обвиниха лидера на БСП Корнелия Нинова в лъжа за продажбата на ЧЕЗ.

Под форма на въпрос Корнелия Нинова изрекла невярното твърдение, че Българската банка за развитие финансира продажбата на дружество на ЧЕЗ и че Бойко Борисов е свързан с тази сделка.

Още по темата
"Доказателството на Нинова, всъщност цялата й теза бе построена върху една плоска лъжа. Госпожата каза, че тъй като банката финансира сделката, може би Борисов има нещо общо. Само, че банката не финансира сделката. Това е публично известно от преди десет дни. Днес отново банката излезе със съобщение, че няма нищо общо с финансирането на ЧЕЗ. Цялата тази конструкция, която тя се опитваше да изгради, се сгромоляса", заяви депутатът от партията Делян Добрев на извънреден брифинг.

Опасна била и тезата на Нинова, че институциите в България като ДАНС и КЗК са подчинени на премиера Бойко Борисов и затова от БСП не им вярвали, предаде БНР. 

"Тревожи ни, защото всеки политик, който вижда институциите като подчинени на изпълнителната власт или като подчинени на себе си, не е за тази работа, затова са институциите. Те изграждат държавността в България. Питаме се, Корнелия Нинова, когато е била заместник-министър, по този начин ли се е държала с институциите?", каза още Добрев.

Депутатът обясни, че макар да е изказал притеснения, когато научил за сделката, днес се чувства по-спокоен тъкмо защото премиерът е разпоредил на компетентните институции да проверяват фактите около продажбата.

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров пък обвини опозицията, че генерира клюки и така ерозира управляващата коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
2
 
1
 
! Отговори
Решетников преди 6 години
Другарката ЛЪЖА много и се иска да да седне на министър председателския стол и да си врътка *** нагоре, надолу но няма да и се получи. Българския народ в по голямата си част помъдря. Останаха само комунистическите дебилчита.
289
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този господин дали е чувал за решение на Конституционен съд, което е по негов адрес?Що за властимащи са начело на държавата ни?! Явно такива се считат за богоизбрани и нищо чудно утре да го видим отново седнал на овакантеното министерство?! Такива специалисти не са за изпускане.
288
0
 
6
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Не лъже !
287
0
 
7
 
! Отговори
Дядо преди 6 години
Защо Б.Б. не искал да купи ЧЕЗ:-защото държавата била лош собственик, ами това зависи от това кой я управлява.Нека да погледне колко от закупените предприятия ги има и ако да дали произвеждат и една десета от това което са произвеждали
286
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там е болката , че Нинова и Радев казват нелицеприятни истини , затова така жестоко ги оплюват! А будалите се хващат и пригласят / на някои плащат добре за оплюването/.
285
1
 
14
 
! Отговори
ИзГербен преди 6 години
ИзГербихте ни от крадене бе !!!
284
0
 
12
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Те изграждат държавността в България - КВА ДЪРЖАВНОСТ БЕ ??? ТУКА ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА
283
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте му само наглото лице на този национален предател.
282
3
 
9
 
! Отговори
By the way преди 6 години
Гинка вземе ли ЧЕЗ, пръв излита мъжа на Нинова.
281
14
 
3
 
! Отговори
Ако купувачът преди 6 години
Брше правилната руска офшорка , *** щеше да заяви че сделката е необходима като слънцето и въздуха;)
280
16
 
3
 
! Отговори
Разбирачо преди 6 години
ЧЕЗ се изплъзна от лапите на червено- Рушката енергийна мафия и *** рИве
279
2
 
17
 
! Отговори
Крадат милиарди преди 6 години
Откъде тази аркадашка на Тиминужка Петковна е намерила милиарди за да купи ЧЕЗ БЪлгария..Да не играят с ограбени милиарди през бюджета със съдействието на Цветанов и Борисов/през корупционни обекти по оперативни програми и еврофондове.Щом Държавата няма достатъчно пари д а купи ЧЕЗ БЪлгария от дека тия мадами ИМАТ<<
278
13
 
4
 
! Отговори
КурНи открадна преди 6 години
Техно импорт преди години за жълти стотинки Що за *** да може, а за Гинка да не може?!
277
11
 
3
 
! Отговори
Аве преди 6 години
Щом повелителят на лъжците г-н Решетников , я нарече г-жа Лъжа , Нинова е класа... в лъжите де
276
3
 
13
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 6 години
Бойко Борисов е съучастник в открадването на Енергото от БЪлгарския народ при така наречената приватизация. Бяхме предупредени от вече пострадали с подобна нагла измама страни . Борисов по онова време получаваше заплата с ограбвани пари от народа за да ни пази от измамнимници престъпници вкл от нарочно създадени групировки маскирани като партии.Целта на приватизацията бе рязко увеличаване цените на тока и ограбване на народаАМАН от крадци на власт..
275
7
 
6
 
! Отговори
Стига с тази Америка преди 6 години
Че кой не е пратил синчето си или дъщеричката си да учи в США. Абе как само Корнелия и Радев са лошите. Спокоооо ощи, ни сме стигнали дъното....
274
22
 
14
 
! Отговори
сърп и чук чук преди 6 години
другарката лъжа приватизаторка забогатя от гърба на народа и прати синчето да живее на хубаво място в Америка а не в Масква
273
4
 
12
 
! Отговори
EDNO I SYSCHTO преди 6 години
BSP LYJE GERB MAJE
272
4
 
16
 
! Отговори
Съгласен преди 6 години
До HeinrichHimmlerТака де!Докога само едни мутри ще се облагодетелстват, а другите мутри - позитанковските, ще стоят на сухо?Нали произлизат от една и съща майка столетница?Бива ли брат да цоца на поразия и да не дава на брата си и той да цоцне?На какво прилича това?
271
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тук липсват 20 % от коментарите.Явно в тях е била концентрирана в най-висока степен възхитата от Копнелия и всенародната любов към оглавяваната от нея партия!