Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
17
 
! Отговори
СОПОЛИТЕ НА ГЕРБ преди 5 години
Ама госпожо, Иванчо ми оцапа гащите. А неговите са по-жълти
8
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тая е като другите комунисти от ГЕРБ-алчна, червена, крадлива... И БСП и ГЕРБ трябва да бъдат изрязани от българското общество-иначе загиваме като народ и държава!!!
7
14
 
27
 
! Отговори
Бсп са га.ове преди 5 години
, пак е изхвърлила куп плюнки по другите, а не гледа собствения си двор. А как забогатяха бесепарските кадри като Овчаров, Гергов, Масларова, Добрев и т.н. Чии са червените олигарси Банев, Арабаджиев, Стайков и др., заграбили далавераджийски имоти и заводи.
6
11
 
24
 
! Отговори
ЦЕЦУ АПАРТАМЕНТУ преди 5 години
Кръв повръщам, апартамент не връщам
5
21
 
15
 
! Отговори
кръстословица преди 5 години
Истината е ясна ,но ГЕРБ няма да загуби изборите.ВСИЧКО Е уредено те ше на власт.С принудтелно гласуване на държавните служители-МВР,пожарна,болници и всички инстанций ще гласуват за ГЕРБ.БСП само ще говори.Няма общество за да събори власта.
4
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купила е 1 апартамент преди 20 години. Цецо само за 10 години сцепи пазара на имоти!
3
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите ще купят по още един апартамент на вождовете на племето им.
2
28
 
19
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 5 години
Корнела пак лъже - купила апартамента преди 19 години на цена 240 лева кв.м. САМО ЧЕ ПРЕДИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ 19 ГОДИНИ ПАЗАРНАТА ОЦЕНКА ЗА ТОЗИ КВАРТАЛ Е БИЛ НАД 1000 ЛЕВА
1
30
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ поне чисти част от петната,а Нинова и това не прави.Дясната и ръка Кире трафиканта,еврокандидата и Йончева -крадла офшорка.