Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
12
 
27
 
! Отговори
Аз Варна преди 5 години
.Били се махнали от България-ами БРАВО!!!Дай боже всички *** да се махнат,защото издъхваме от техните издевателста.На всичко отгоре ако не се ние българите да им плащаме социални,детски надбавки,не хляб,ами камъни ще ядат.По времето на Тодор Живков не смееха да стъпят на криво,че им ядяха гащите много бой.
298
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станали сме много докачливи! Ако се замислим има защо. Защото ни тъпкат "българи" и ни е яд. Да, българи тъпкат българи, това е истината. Останалото е приказки и въображаемо "национално" самочувствие. Отнеха ни го пак "българи" , не ромите а "българите" на собствените им сънародници. А раята го допусна от простотия и "луканка".
297
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Marin 301Просто им се отнема гражданството след като мразят България и не се считат за българи.Давам и мойто веднага! Аз никого не мразя, бъларин съм но българскто гражданство не ми трябва. Подал съм форма в БГ посолството за да ми махнат българското гражданство. Чакам вече 10ти месец. А дано по бързо стане.
296
19
 
15
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Абе гледам тука всички винят ромката на 100% ок! Не казвам, че е постъпила правилно псувайки всички българи, но някой нещо да каже за нападките и псувните срещу тях преди те да са пуснали тези клипчета! За появата на тези клипове нямат ли вина ония българи дето са му били сина и са ги псували по фейсбук?
295
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И АЗ МРАЗЯ БЪЛГАРИТЕ
294
1
 
13
 
! Отговори
- преди 5 години
Това че каза, че българите "да ядяли свинско" много ми бие на мюсюлмански претенции, и за ракията също. Даже акцента й не прилича на ромски. Прави се на жертва, все едно ще иска политическо убежище или се оправдава за нещо което мисли да направи.
293
1
 
11
 
! Отговори
ами сега!? преди 5 години
Според мен,на това изказване не трябва да се обръща особено внимание,но разбира се не трябва да се оставя без последствия.Хората в България трябва да обръщат внимание на доброжелателната критика и на тези,чието мнение тежи и медийното пространство,и в междудържавните отношения.Не бива да отричаме,че има и свестни ,и работливи ц-и-г-ани.А за тези двама...Да им се отнеме българското гражданство и да ги пускат да си търсят късмета!
292
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде Динко ти си
291
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Marin 301...........като знаеш че няма последствия.....................депутатска кражба - ЧИСТА ПЕЧАЛБАТам е проблема драги, не някаква отчаяна ромка плюеща заради неволи. Докато не го разбере българина ще го таковат оправниците без смазка.
290
7
 
6
 
! Отговори
Октопод преди 5 години
Каква долна медиа,да се накажат първо разспространителите ! Що за новина е това ! Някакъв си Динго и някакви си псували . Направо сме си за псуване !
289
8
 
17
 
! Отговори
Marin преди 5 години
Много е просто. Даже не си заслужава коментара. Просто им се отнема гражданството след като мразят България и не се считат за българи. Забранява им се да влизат в страната, а от там нататък сами да решават какви ще бъдат. Просто и ясно. Много е лесно да сипеш обиди, като знаеш че няма последствия.
288
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 295Ако имаше истинска държава тази ромка нямаше да побликува изблиците си на безсилие и отчаяност. Ако имаше държава ромите от Войводино щаха да са в панделата за миним година. Ако имаше държава щеше да има истинско здравеопазване, съдебна, социална и образователна система. Ако имаше държава на всеки един крадлив депутат щеше да му бъде конфискувано краденото. НО ДЪРЖАВА НЯМА ОТ ОТДАВНА.
287
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде пак отклониха вниманието на робина (патриот),сега ще коли ще бие, а пред носа му ще вдигнат ток,вода и тн...
286
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма да ги пипне сега скоро са изборите а Бочко на тях се надява!!!
285
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мартин 296Някои българи наистина учат за разлика от други българи които си купуват дипломи. И там сме се оакали. Има и роми които учат и са интегрирани.
284
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то няма държава, ако имаше държава тези (не знам как да ги нарека), щяха да бъдат в ареста та ако ще и в Исландия да са!
283
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гадината 291И какво ще стане след това, едно голямо нищо, каквото е в момента България и повечето живеещи в нея.
282
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До М, да ...293Здравеопазването в Англия не е перфектно но е наистина много добро. Много българи са го изпитали а само тези невладеещи английски казват че е зле, защото не могат да кажат какво им е. Все някой трябва да ги води и им превежда.
281
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** 287"Започвам да се питам - дали наистина ромката не е права"Права е разбира се. Езикът е ужасен но на практика не е казала нещо което, спрямо българската оправия, да не е вярно. Ромите са винаги използвани за политически цели. така беше през соца така е и сега. По назат четох мнение че роми са мъчели българи по лагерите в Ловеч и Скравена - Вярно е! Знам го от човек който успял да оцелее.
280
6
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Омразата не е добър съветник! Еее надявах се, че в Англия / там дето е мамчето/ здравеопазването е по добро от в това в БГ, а то се оказа че не е така! пп. женицата на няколко пъти споменава, че синът и има псих. проблеми/необходимост да се лекува, но по-лесно е някой друг / цял народ и виновен! -:))