Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите трябва да са толерантни но тя тази дума даже не произхожда от българския език и затова е трудно да са толерантни.
318
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 324За всичко това можеш да "благодариш" на българската съдебна система. Отам почни, защото там се "коват" законите и порядките. Закони уж има но не се спазват. Смешно е в 21ви век да гледаме дрехите, дрехи има в изобилие дори в България. Тя е отчаяна от безсилието си, да кажем, че не е имало справедливост, тъй като тя на дали е убила бъсрастна българка. Проблемът е същия и в българската врата, където справедливостта е нулева или само за някои. Гледай в центъра не в периферията!
317
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало измамниците са обикновено бивши пандизчии. А в затворите са 99% роми. няма да научиш нещо друго от тях. Ромите не могат да бъдат ало измамници заради акцента, но много им се иска. По гарите измамниците са винаги роми. Тука има - тука нема също. Джебчиите също. Попадналите в затвора българи се научават на ало номерата от ромите. Във всяка ало група има поне 2 - 3 рома. Във всяка "чейнч" група повечето са гарантирано роми. Повечето сутеньорски групи са ромски. Не казвам, че няма българи...
316
4
 
19
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Не ви знам - тези , които защитавате двамата ... даже и под поставен под "общ знаменател" , ме вбесява , че ром ме ncyва на майка!Майка ми - сега след толкова години ... осъзнавам, че беше най-близкото до "светица"Моята толерантност свършва - дотам!
315
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз нямам причина да съм озлобен срещу ромите? Преди 30 години, връщам се от втора смяна, утрепан от работа. Две коли скапани мародери ми скочиха и ме биха САМО ЗАЩОТО съм Българин. Нищо на никого не бях направил. Дори купувах банички на ромчетата от квартала от време на време. Баба ми тероризираха на село, на къщата и керемидите откраднаха. И започнах да вземам мерки. За всяка керемида по срутена стена. Не бях сам. И се оправиха. Не почнах аз...
314
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 321Не се сещам за българин, ходил да обира, изнасилва и убива възрастни роми..........няма какво да плячкпсат от тях. Но има много българи които убиват възрастни българи за пари. Не са само ромите, някои от нас българите са същите. А колко от ромите си убиват жените и децата, ако не се сещаш можеш да се подсетиш чрез чичко Гугъл. Ало измамниците са главно българи мамещи възрастни българи които в слесдствие на стреса умират. Българската памет е сравнително плитка!
313
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
70% от това племе не се интегрира ...за това единственният начин да се реши проблема е да ги изметем от БГ ...нека да идат в Германия да им дават там социални и да раждат по 18 деца , може и в Англия ..и там ги обичат
312
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отчаяна ромка плюела заради неволи... Пич, виж я! Та тя е облечена по - добре от повечето българи. Къде видя отчаяние? На тази и е засегнато егото. Отчаяни са хората, на които са им изнасилили и убили бабите и дядовците за 5 лева. Отчаяни са хората, на които са им разкостили празните къщи на родителите за да си вдигнат катуна в края на селото и да се топлят с дограмата им. отчаяни са хората, чиито дъщери са убити и изнасилени от такива като сина на тази, които си мислят, че всичко им е позволено
311
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Майка и син псуват българи и България ... "".................сигурно има причина да са толкова озлобени ... хората не се раждат злобни, хората стават злобни
310
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това са хора от електората на ББ и ЦЦ ...
309
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се сещам за българин, ходил да обира, изнасилва и убива възрастни роми. А за обратното знам доста случаи. Не се сещам българин да е отишъл и да краде тухлите и керемидите от ромска къща. А за обратното съм виждал с очите си. Сина и е вече смачкан. Тя също. Не може да си контролира емоциите и предизвиква доста хора. Вероятно ще си понесе последствията. Тя и тези като нея. И децата им заради тях. Да им се отнеме гражданството и да се изгонят от държавата. Да им се забрани да влизат в България.
308
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние
307
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 307И АЗ МРАЗЯ БЪЛГАРИТЕТова е тъпо изказване! Има българи и българи както роми и роми. Като цяло сме зле може би ромите в повече но да мразиш е силно чувство на страх и малоценност.
306
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 317Стига да почнеш от БГ парламента няма лошо.
305
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С 2 метра въже що "народ" ще интегрирам ...
304
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До възмутена 314В камената ера е имало каменни чукове и динозаври. Сега да седнем да търкаме клечки че да запалим огън.:)))))))
303
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай *** 312..........Кажи къде сте и идвам....да снимам с телефона. Искам да си направя селфи с теб.:)))))))))))))
302
0
 
10
 
! Отговори
Тачев преди 5 години
Долу герб долу крадците долу аксаковския дерибей атанас стоилов .
301
10
 
5
 
! Отговори
възмутена преди 5 години
по времето на соца нямаше така нареченото "свобода на словото".Сега има ето го резултата всеки може да се изкаже безнаказано. Ако имаше цензура и на интернет медиите тези *** нямаше да имат поле за изява
300
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Аз Варна 311А сега заради Бай Ти Тошо *** гащите ти. Оправниците в момента са синовете и дъщерите на бившите Тошови придворни.