Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 291Не съм съгласен да се трие но явно има едженда. Най обидното за българите в момента са оправляващите ги "българи". От там идват всичките злини на България.
278
1
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Без коментар. Нямам думи
277
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък една държава.Само като видиш какви корумпирани полуграмотни *** я управлявати ти идва да заплачеш. С глас.
276
7
 
18
 
! Отговори
Циник до 286 преди 5 години
Бих ти обяснил - какво, и защо мисля...но не виждам смисъл, когато коментарите ми биват трити на секундата!Добре дошли в светлото бъдеще - където не можете да кажете какво мислите - в собствената ви страна!Започвам да се питам - дали наистина ромката не е права
275
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** 282Те не са виновни че ядат баницата а тези които им я дават. Точно тук е проблема. Българските власти пускат ромоски както и български престъпници с условни присъди. Случаи много и често срещаме криминално проявени с каталог от присъди. Това според мен е по гадно отколкото някаква ромка в чужбина псуваща България. Ако пренебрегнем лошия език, ромката е много права.
274
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кокошка няма прошка! Що не плюете по онова полуграмотното Динко ? Краде, граби, бие... краде от хора избягали от родината си да се спасят децата си от куршумите, краде от майки и деца, безчинства над по- слабите физически. И предавания за него снимате и го провъзгласихте за национален герой???? Ами вземете и се огледайте бре, измислете си нови герои, че барем неграмотните *** се поучат от вас и вземат пример.
273
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До z 279Англо-саксонско. Като сино на спортиста който се казва Пол.
272
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж какво бе жено, ти си се влюбила в англичанина, обаче той те е забравил моментално, не защото си българка. Филма "Хубава жена" е приказка за лека нощ, като "Спящата красавица" и др.
271
21
 
25
 
! Отговори
Циник до 227 преди 5 години
А Динко *** няма ли да бъде наказан??? Всички медии излъчиха как той насилва друго човешко същество... трябва ли да ние мило за страна, в която царува закона на джунглата???-------------Динко *** - има по-ясно изразена гражданска позиция от теб/вас !!! Политкоректните , умните , и красивите.Докато - ти/вие се тупате "ВИРТУАЛНО" ( че е по-лесно, безопасно и комфортно ) в гърдите - жороплъховете , и северинкрасимировците вече съвсем я удариха през просото! Крадат , бият , насилват
270
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави са хората не лъжат!
269
4
 
14
 
! Отговори
hhhh преди 5 години
понеже са неграмотни такъв им е стилът на изразяване. Не могат по-тактично и завоалирано, затова така. Но и това е верно, че *** да не се родиш в България.
268
1
 
18
 
! Отговори
z преди 5 години
Гилбърт е много рядко срещано име в Англия. Откъде го е чула тая жена?
267
4
 
7
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Майката, сина и Динко"ловеца" се заслужават един друг!
266
7
 
25
 
! Отговори
Хх преди 5 години
Минджев каза ромите са дошли по напред в България от нас. Докато такива "историци" ни преразказват историята ще е така
265
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антитолераст 275Ще се изясни когато депутат отиде да живее на палатка. Изяснява се само на тези които имат пипе!
264
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Динко *** няма ли да бъде наказан??? Всички медии излъчиха как той насилва друго човешко същество... трябва ли да ние мило за страна, в която царува закона на джунглата???
263
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Цоньо 268те са се уредили а в пенджаб останаха българите с тюрбан върху манталитета
262
7
 
39
 
! Отговори
Позор! преди 5 години
ТАКАВА ЗЛОБА МОЖЕ ДА ИМА САМО НЯКОЙ , В КОЙТО НЕ Е ОСТАНАЛО НИЩО ЧЕВЕШКО! ! НА ТЕЗИ СЪЩЕСТВА,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, АКО ИМАТ ТАКОВА!
261
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двамата роми от Войводино кой ги пусна? Ромката от клипа??? Някои пишешти нямат акъл и са слепци!
260
0
 
2
 
! Отговори
Pich преди 5 години
Поизнервила се е жената!