Стартира третата част на акция "Зима"

Ще се проверят всички превозни средства
Обновена: 22 ное 2019 16:36 | 22 ное 2019 16:35, Ния Христова
38
Стартира третата част на акция "Зима"
Снимка: Булфото

От днес започва третата част на акция "Зима". До момента на прицел бяха пешеходците и велосипедистите, сега идва ред на моторните превозни средства.Ще се проверяват техническото им състояние и осветителната система.

До момента над 43 000 водачи са глобени от началото на акцията. Ще има и строг контрол вържу поведението на шофьорите, съобщават от bTV.

Глобите започват от 500 лева при опасна техническа неизправност. При значителна - 200 лева и при незначителна- 50 лева.

При неизправност на гумите може да се наложи глоба от най- висока степен.

Проверките ще продължат до края на месеца.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: акцияКАТпроверки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео с телефона си Недейте ги чака само сами да се снимат Вадите телефона си снимате всичко Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Освен това той се е съгласил да го снимат още с постъпването си в МВР - закон за МВР чл 3 т4 - '' Пол. служители вършят дейността си в условия на ПУБЛИЧНОСТ И ОТЧЕТНОСТ ''
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е лошо че проверяват, лошото е че са корумпирани и алчни. А са такива щото са родени в България. Най-добре е да не си карам колата, и да ми ядат ........................... Каквото ви е въображенито това.
33
1
 
9
 
! Отговори
Акация през зимата преди 4 години
Водачите да си приготвят все пак 50-100лв. , все пак и катериците искат да си купят по нещо за черния петък.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До минувач - Не бе, просто им е крив мерника - до сега на "прицел" били пешеходци и велосипедисти - а ударили 'водачи', сега на прицел са водачите - да треперят пешеходците и велосипедистите!!!
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време бе да погнат и мотористите. Браво на копойската банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници. Така се работи. Затова пенсия на 22 и по триста заплати накуп.
30
2
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Скоро ще глобяват и ако не сте с пълен резервоар с гориво,ако нямате в колата храна за поне 3-4 дни ,дебели родопски одеала ,лопата ,Led фенер ,чувал с пясък и най вече Бибилия !Все пак ако тръгнете на път и вероятността да попаднете на непочистен от сняг път и преспи е огромен трябва да сте подготвени!
29
2
 
8
 
! Отговори
минувач преди 4 години
Милиционерска му работа - "До момента на прицел бяха пешеходците и велосипедистите над 43 000 водачи (на обувки и колелета)са глобени от началото на акцията."
28
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много моля, най-накрая качете ГО с 400%, качете данъците на старите коли с 1000%, както е по света, и стига вече хора, които никъде по света не биха могли да си позволят автомобил, да замърсяват въздуха и да правят задръствания, ходейки ежедневно да бачкат за 1500лв. с барака от рода на BMW E60 и подобни антични разпадащи се бoклyци.
27
1
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
За да констатират техническа неизправност, в повечето случаи, наредбата им (Н-32 от 16.12.2011 г.) изисква колата да се постави на канал или подемник при прегледа. Не се съмнявам, че капацитета на милиционерите е такъв, че може да ти напишат акт, след като проверят дълбочината на протектора със стотинка, но това не значи че е законно. Но нали и за тях ще има коледа, трябва да сложат блажно на масата.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ще има и строг контрол вържу поведението на шофьорите"Значи засега не отхапвайте повече носове, че има акция...
25
1
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А в четвъртата част ще проверяват горивните помпи на "Трабант" и водните помпи на "ЗАЗ".
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още им трябват парички..
23
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте си видеорегистратори като отпор срещу милиционерския рекет!Пускайте после в ютуб!Недейте бля като овце и да ви тъпчат!Тиквата как кара жипката си без колани и фарове?Да не е господ че не се съобразява със законите я!
22
1
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Както е тръгнало за 179-та част на акция "Зима" може и да има само каруци по пътищата на България.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ай сиктирПий си хапетата редовно, че тая мания за величие не върви на добре.
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големи философи, голямо чудо.....Голямата работа да подготвиш един автомобил за зимни условия.В чужбина сте по- ниски от тревата, щото ви го набиват сух, ама тука всичките сте философи и разбирачи, само дето не ви бива да си подготвите колите, смех.
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли не са си попълнили бюджета за нощните смени за левче на час. Аз моя Москвич съм го зазимил. Като пукне пролетта ще го измия от прахта и ще го юрна с 80 км по магистралите на дунавски вълни. Преди три месеца му шпренгвах ресьорите че задницата беше клекнала като простит, утка в пикантна поза. . Сега има стойка като на щъркел. Голем дзвер е.
18
4
 
14
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До Анонимен 13 Първо не съм професор, второ автомобилът ми отговаря на всички изисквания за сезона, но няма как да се съглася, че неграмотни хора ще решават за нещо от което не разбират.
17
0
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Крайно време е порно индустрията да наеме българския народ като участник във филмите за възрастни.Направо сме нимфомански народ !Колкото повече ни го тъпчат, толкова по-хубаво ни става и повече искаме тъпкачите си.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9 - всички тези неща които посочваш се проверяват при техническия преглед на колата. Ако ги нямаш - не минаваш - ако ги имаш - можеш да караш и да си спокоен. А не да се притесняваш че някой милиционер може да те ракетира на пътя.

Спонсорирани публикации