Провериха шефа на ВВС, няма основания да бъде наказан

Няма укрити документи, става ясно от доклада
75
Провериха шефа на ВВС, няма основания да бъде наказан
Снимка: архив, БулФото

Приключи проверката по случая с командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков.

В доклада на началника на отбраната генерал Андрей Боцев, който е и пряк началник на командира на ВВС, не се съдържа предложение за налагане на административно наказание на генерал-майор Стойков.

Още по темата
Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната, като публикуваха доклада.

Проверката беше извършена по нареждане на министъра на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с изнесената публично информация, относно проверка на КПКОНПИ за командира на ВВС.

Прокуратурата разпространи запис от предполагаем разговор между Стойков и президента Румен Радев по разследване на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) срещу държавния глава. От разговора се предполага, че Стойков може да е възпрепятствал разследването.

От доклада на Боцев става ясно, че през май КПКОНПИ иска допълнителни документи по разследването, защото смята, че не е получила всички след исканията си през април. Те са изпратени допълнително.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
0
 
! Отговори
не е ясно преди 4 години
Шефът на ВВС е дал исканите от него документи, обаче Деса Радева все така не е разследвана за жилища, които е ползвала и за двете заплати, кожито е получамвала. Не трябва да има и сянка от съмнение върху съпругата на президента или ако има съмнение, както е в случая - да има разследване и Деса да си понесе последиците. Радев отдавна е за импийчмънт.
62
0
 
0
 
! Отговори
не е достатъчно преди 4 години
Добре, оБаче нали чухте по ТВ от устата на съдия - корумпираност не се установява с проверка, а с разследване. Къде е разследването срещу Стойков и срещу Руман Радев? Срещу Деса Радева? Това, че Стойков е представил исканите от него дакументи, не означава, че е представил ВСИЧКИ документи. Може да има неща, които КОНПИ не зцнае и които едно разследване ще установи.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СРС:- Митко ша упраиш ли рабоатата ?- Тъй верно гусин генерал !- Митко, обяви назначението на секретарката ми за военна тайна !- Тъй верно гусин генерал !
60
1
 
1
 
! Отговори
Flaming shaize преди 4 години
Провериха шефа на ВВС? На кое? На шекер махала?
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fesa padna, ide red na kompira
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Sofiiski gradski 4asovnik ot utre v 12.00 chasa ste pee vseki den kukuvi4ka RRadev 12 pati ku - ku - ku - ku ....na sofiancite ot slavianovo, krushevec, kustendil, gabrovo, u4indol, borovo, kirkovo, provadia, rakovski, rozino, yambol, kableshkovo....i t.n....na badjanaka georgi svilenski, na svatiata kornelia ninova, na drugata svatia maya naydeniva...
57
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало, аз ей така, но пък иначе, щото ме натискат, абе натискат мъ.....................Ти там виж, питай, абе говори с Митко той ще го такова онуй...............Да добре, ще питам Митко защото, иначе, понеже, както, и после пак ще ти докладвам!
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може двамата с МИТКО да са измислили вярното решение.....
55
4
 
8
 
! Отговори
Баси смеха преди 4 години
Имспектората на МО направил проверка- голям смях. Има си Военна прокуратура. Какви са тия ткзс-арски изпълнения от преди 1989 г.
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Mai april septemvri dekemvri fevruari...hahahahaha...dokato doide 4eren pe4at i za nego vnezapno ot usa...hahahaha...
53
2
 
17
 
! Отговори
Освирепял преди 4 години
До Анонимен 44Хкремнетче настъпано! Откъде знаеш думата "морал"? Кой ти даде пример за морал? Този, който си купи 6 апартамента и реновира тейковата къща за милиони, че и басейн направи? Този, който купи имот за милиони в Барселона за любовницата си? Този, който унищожи къща с бандит в нея с ракета? Или обикаляше владенията си с въртолет? Онзи, вечно ухиленият като деебилче, дето излезе от процесите чист като сълза? Или онзи, който даде на концесия българското злато за 0.75% такса? Ай'с!
52
4
 
16
 
! Отговори
100%-ов Българин преди 4 години
Искам облият череп и бандата некадърни сценаристи-блюдолизци да се извинят публично на генерал-майор Цанко Стойков! Повтарям - ПУБЛИЧНО! Като задължително се покаят за вината си към българската армия и народ, внасяйки недоверие на народа към доблестните му войници!
51
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях,как така разследващият е генерал и другият генерал когото разследват са назначени от бивш генерал/президент/които всички са на пенсия и заплата едновременно от началото на 2016г.и все още служат,наистина няма такава държава.......хора без морал и чест!!!
50
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес крадците от ГЕРБ, обявиха, че няма да искат импийчмънт за РуменРадев. Страх тресе герберастката ***. С десет изречения, президента ги скова от страх.
49
4
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Долу...ръцете от българските армейски генерали.Няма...сериозна държава без армия.Корумпирани офицери през прехода не е имало,но...политици колкото искаш,за това сме на този хал.
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше истински генерали, цялата крадлива и корумпирана герберастка шайка начело с Тиквата, вече щеше да е при бай Ставри в централния софийски затвор.
47
5
 
18
 
! Отговори
Абдал преди 4 години
Тогава за какво ония с каскета го наклевети и него,и президента? Как без доказателства ще пускаш СРСта да злепоставяш умишлено някой.
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбра се, че отговора е даден от министъра на отбраната. Той трябва да носи отговорност за това, което подписва, както носи отговорност за документите които подписва Нено Димов, например. Ако има нещо невярно, да щракнат белезниците на Каракачанов.
45
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първи провал на каскета ! Нищо против него ама до тук е много зле
44
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как така разследващия е Андрей Боцев, та той е назначен от Радев, това е някаква тотална малоумщина.