За 32-ри ден: Отново протест в центъра на София

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани
172
За 32-ри ден: Отново протест в центъра на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

За 32-ри ден в центъра на София се провежда антиправителствен протест.

По традиция в късния следобед протестиращите се събраха около Президентството и Министерския съвет.

Още по темата
Към момента обстановката е спокойна.

Кръстовищата на "Орлов мост", на бул. "Васил Левски" при Ректората на Софийския университет и на бул. "Цар Освободите" остават блокирани от палаткови лагери.

По информация от тази вечер премиерът Бойко Борисов е разпоредил да няма акции на полицията срещу палатковите лагери и протестиращите.

Това важи както за светлата част на денонощието, така и през нощта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 63Макар че си леко ч.ал.нат, чети библията - там пише, че преди Антихриста ще дойде свети Илия - е, щом още не е дошъл, значи има още доста време до Антихриста. СПОКО.........Само да не отвори Червена БИБЛИЯ че тогава тотално ще гъбясаме! :))))))))))))))))))))))))))))
54
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази вечер ще ги разгонят мисля
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Повече болни мозъци защитават мафията зад клавиатурата.......Мафията е една едиснтвена от последните 75 години - БКП! Всичко до едно е с БКП корени, друго няма! Ако на това му викаш защита здраве му кажи!
52
4
 
9
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Пак питам, защо нито един протестър, борец за бъдеще, природа, свобода , нероб, не отиде доброволец да гаси пожари в Южна България? Защо не спря незаконна сеч на гора?Защото няма кинти в тая работа, нали?
51
1
 
4
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Макар че си леко ч.ал.нат, чети библията - там пише, че преди Антихриста ще дойде свети Илия - е, щом още не е дошъл, значи има още доста време до Антихриста. СПОКО.
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах ги на живо. Жалка картина. 50 с факли, на които Божков е платил. Плаща се на носещ факла. И около 500 сейрджии, дето снимат с джиесеми
49
5
 
17
 
! Отговори
Бсп-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
48
4
 
17
 
! Отговори
До 56 преди 3 години
А бе, ти наистина ли нямаш грам мозък или всичко ри теб идва от червен инат??? И кой ще дойде след ББ??? Някакви упътвания към нас, раята??? Само ЧЕРВЕНИ МАНТРИ, ЗАКЛИНАНИЯ, БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ!!! ТОВА ВИ СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ. НЕЩО ГРАДИВНО??? ЙОК.
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля,че вечерта ще ги разгонят.
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен- Абе, човек, един ден Бойко няма да е на власт, но ако си обикновен гражданин, пари от БСП структурите ти, а и никой работник няма да види. Бойко 10 години взима пари от Европа и налива у нас. Вдигат се, макар и бавно, заплати, пенсии, стандарт на живот. Ако на власт дойдат отново БСП парите отвън ще спрат. Пенсии и заплати ще бъдат замразени. На наследницата на БКП - БСП няма да й дават пари отвън. Разсъждавай.
45
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПовече болни мозъци защитават мафията зад клавиатурата.
44
10
 
6
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО... преди 3 години
"Великодушно е да се оставят протестърите да дишат спокойно и свободно. Но кротко!" То всеки тиранин мечте за такива протести.А Нещата се променят само при гореща фаза - историята го потвърждава.Въпроса е колко дълго ще тре подгряването и колко нагъла е тикквата на трона.
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много болни мозъци обитават палатките на моста.
42
2
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 3 години
Вече писах и преди.България до 89та беше 9 милиона от които 1 милион комунисти.Много трудно и невъзможно е да се намери партия, където да няма бивши комунисти или техни наследници.Комунизмът е най-голямото зло, заедно с фашизма.Но много се надявам новите поколения, които не го помнят да изградят една нова България - демократична и просперираща.А според мен БСП отдавна трябваше да се разформирова.
41
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво, ще те има още само докато си полезен. Само докато българската нация завърши своето обучението чрез теб.Чрез теб Тиква, народа успя да разгадае мутрите, мафията. Чрез теб Тикво, народа се научи дам да води своите революции.Ако с теб не се справят, как ще поведем борба срещу Антихрист , когато дойде?Само, не разбрах едно. Защо трябваше да се кълнеш във своите внучета? Ти въобще разбираш ли какво стори?
40
5
 
14
 
! Отговори
Манол преди 3 години
- Българи, братя, наистина големите пари, с които живеем след падането на комунизма в България идват от ЕС и САЩ. Ние нямаме нищо, след комунизма тук остана пустиня. Ако в България, както БСП използват протестиращите, застане про- руско правителство - нали разбирате, че тези пари от ЕС ще спрат и агонията ни тук ще стане още по- голяма!? Защо не искате да проумеете, че комунисти пари не дават!
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Щерю 48Не, но нашият род е пострадал от комунистите и не ги обичаме, както и БСП. Симпатизирам на малка партия......Коя партия в България не е пряко или косвено обвързана с БКП от преди и сега по никакъв начин? Не се заяждам а просто ми е любопитно да науча за такава партия!
38
4
 
9
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
А БЕ КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА БОЖКОВ КАТО НЯМА ПАРТИЯ??? ИЛИ ПРЕЗ БСП ИЛИ ПРЕЗ СЛАВЧО.??? АМА СЛЕД НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА, КОЯТО НЕМИНУЕМО ЩЕ ПОСЛЕДВА. ЗАЩОТО ВСЯКО СЛЕДСТВИЕ ИМА ПРИЧИНА.
37
4
 
17
 
! Отговори
Яко протестиращ преди 3 години
Тая вечер на кое кюше ще раздават парсата че нещо съм закъсал?Благодаря ви предварително.
36
2
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До Анонимен- Не, но нашият род е пострадал от комунистите и не ги обичаме, както и БСП. Симпатизирам на малка партия.