Протест за 111-та вечер, майките от "Системата ни убива" с факелно шествие

Демонстрацията тази вечер е за децата на България
Обновена: 27 окт 2020 20:47 | 27 окт 2020 20:45, Красимир Ангелов
129
Протест за 111-та вечер, майките от "Системата ни убива" с факелно шествие
Снимка: БГНЕС

За 111-та поредна вечер в центъра на София се провежда протест с искане за оставката на правителството и главния прокурор.

По традиция протестиращите започнаха да се събират пред сградата на президентството около 19 часа.

Същевременно протестно шествие на майките от "Системата ни убива" затвори столичния булевард "Цар Освободител". Факелното шествие тръгна към сградата на Съдебната палата, съобщава БНР.

Тази вечер протестът, на който се отслужи панихида и проведе факелно шествие, е за децата на България.

Отец Йоан отслужи панихида за загиналите в домове деца. Протестиращи от инициативата казаха, че държавната система убива децата днес.

По-рано през деня от МТСП заявиха, че всички домове за деца с увреждания бяха закрити още през 2015 г. "Всички изведени от тях деца са настанени в социални услуги с близка до семейната среда, където получават грижи спрямо индивидуалните си потребности. Това е публично достъпен и лесно проверим факт, който опровергава разпространяваните лъжи за „жестоко и системно убийство на децата с увреждания“, заявиха в позиция от МТСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
16
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Хората които живеят в омраза живеят кратко.Така че споко! Дори да няма Ковид-19 скоро тези ще се преместят на постоянен адрес.И не системата, а омразата към българския народ която ги разяжда отвътре ще извърши работата.Резидента няма да може да избегне справедливостта.
75
2
 
17
 
! Отговори
вас не ви ли е страх преди 3 години
Мен ме хваща страх какво ще стане в България ако не дай боже тези типове сякаш слезли от картините на Гоя се докопат до властта.
74
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
леле, идат и.иоти!
73
1
 
22
 
! Отговори
импийчмънт преди 3 години
Втория съпруг на първата дама е в дъното на всичките тези дивотии.Но народа вижда и рано или късно ще трябва да се изправи пред всенародното презрение.
72
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 82: ИМАШ ПРЕД ВИД И СЕБЕ СИ ЛИ?!...КОЙ ЗНАЕ ОТ КОИ СИ?! ИЗКАЗВАШ СЕ ТВЪРДЕ НЕЯСНО И *** , ТА Е ДОБРЕ ДА ВНИМАВАШ , ЧЕ ЗВУЧИ ТВЪРДЕ НЕЛОГИЧНА ОБИДАТА! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ЗЛОДЕИ ИЗГОНИХА ПОВЕЧЕТО УМНИ И КАЧЕСТВЕНИ ДУХОВНО БЪЛГАРИ НАВЪН/някои са в гробовете/, А В БГ ВИЛНЕЯТ ЗЛОДЕИ И ОТ ДРУГ ПРОИЗХОД ОТДАВНА/векове,нали?/ , И ТО МНОГО ТАКИВА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО , КАКТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА !!! МЯСТОТО ИМ СЛЕД ТЕЗИ ИЗМЕРЕНИЯ НЕ Е СРЕД ЗАВИДНИТЕ - ВРАГОВЕТЕ НА ПРАВЕДНИ ХРИСТИЯНИ!!!
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестиращите започнаха да се събират пред сградата на президентството около 19 часа.Оня наритания в Естония нема ли да слезе да си види cгaнта?
70
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей като гледам какви майки са излезли на това шествие! Повечето приличат на швестъpи :)
69
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам снимката само най-красивите и най-умните 20-тина души са останали на протеста :)Къде са ония тримата пръдльoвци? Отидоха да замезят ли?
68
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ВИ УБИВА СИСТЕМАТА.УБИВА ВИ ЗЛОБАТА. УБИВА ВИ ОМРАЗАТА.СИСТЕМАТА СТЕ ВИЕ.. СМЕ ВСИЧКИ НИЕ.НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО СИСТЕМА.СИСТЕМАТА НЕ Е МАШИНА.ТОВА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО. И АКО НЕ СЕ СРАБОТИ СИСТЕМАТА ИЛИ АКО НЕ РАБОТИ ДОБРЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА СИСТЕМА - ТО Е ЗАЩОТО ИМА ХОРА, КОИТО ПРЕЧАТ.НЕ НАПРАЗНО Е КАЗАНО, ЧЕ В АДА НА БЪЛГАРСКАТА ПОРТА НЯМА ПАЗАЧ. АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА ИЗЛИЗА НАГОРЕ- ВИНАГИ ИМА КОЙ ДА ГО ДЪРПА НАЗАД.ТОВА Е СИСТЕМАТА. ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА РАБОТИМ ДА БЪЛГАРИЯ.СИСТЕМАТА Е МИТ.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 80: ИМАХ ПРЕД ВИД РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ САЙТ И НЕ САМО , КОИТО МАНИПУЛИРАТ ИЗКАЗВАНИЯТА ТОЧНО КАКТО СИ ИЗБЕРАТ - НЕ КАТО В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ!
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еха какви ***.ти е раждала и пак ще ражда майка България!
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психопатията спада към т. нар. личностни разстройства. Днес тя се категоризира като антисоциално личностно разстройство.Често, терминът "психопат" използваме в разговорната реч, за да сложим етикет на хора, които се държат налудничаво, изглеждат психически нестабилни и са, меко казано, плашещи. В тази категория спадат и някои известни филмови злодеи популяризирани от киното и литературата, като Ханибал Лектър,Жокера и други подобни. Както обаче вече казахме психопатията е личностно разстройство.
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 71: ТЕ СА БЕЗ ГЛАВИ ПО РОЖДЕНИЕ , ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ - ВИЗУАЛНИТЕ ИМ ТАКИВА НЕ РАБОТЯТ ПРАВИЛНО ! БЕЗ ГЛАВИ ДА БЯХА ЩЯХА ДА СА ПО-ПОЛЕЗНИ , ОТКОЛКОТО С ГЛАВИ ПЪЛНИ С "БРЪМБАРИ", ВМЕСТО СЪС "СИВО ВЕЩЕСТВО"! ВРЕДНИ СА ЗА САМИТЕ СЕБЕ СИ , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИТЕ !!! БГ СЕ ЗАДЪХВА ОТ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ НА "ВАЖНИ ДЛЪЖНОСТИ", ЗАЩОТО РАБОТЯТ ЗА СВОИТЕ МАТЕРИАЛНИ БЛАГА- НЕ ЗА НАРОДА , А ПОНЯТИЯТА МОРАЛ , СЪЗНАНИЕ , ЕТИКА НА ОБНОСКИ, ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ , ИСТИНА и т.н. СА ИМ НЕИЗВЕСТНИ !!!
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Емпатията на психопатите може да се "включва" и "изключва"Известно е, че психопатите не могат да се поставят на мястото на други хора. За тях околните индивиди за пешки, които движат за собствено забавление. Винаги ли е така обаче?През 2012 група учени осъществили опит, при който показали на група психопати няколко домашни филмчета. На едното от тях две отрязани ръце си комуникирали, като понякога се галели, понякога се отхвърляли и т.н. Очаквано, психопатите не били впечатлени.Пси.хопати сте
62
0
 
17
 
! Отговори
до 66 преди 3 години
Вие доказвате моята теза, че на този измислен протест проебладават пси.хопати.Първо скандирахте "Нас не ни е страааах"През лятото развих тезата, че не се страхуват само пси.хо.патите защото от медицинска гледна точка при тях амигдалата е много малка. Амигдалата е частта от мозъка, която възприема емоциите на страха. Но тъй като е много тънка и малка при тези хора - те не изпитват страх. Ако изобщо някой пс.ихо.пат се страхува от нещо-то е единствено от това да не загуби живота си.Болни сте.
61
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ-СПРЕТЕ ЗЛОУПОТРЕБАТА С ПРАВАТА НА ЧЕСТНИЯ БЪЛГАРИН,ПРЕСТЪПНОСТТА,КАМУФЛАЖИРАНОТО И ВСЯКАКВО НАСИЛИЕ/и от властта,и от малцинства на които плащат за да ни унищожават-БГ гъмжи от криещи се,следящи и"залепващи"за качествени хора злодеи,разболяващи и буквално умъртвяващи с уреди за радиации,химикали,вкарващи ги през отдушници и канализации в блоковете,вещерство и системни"мними ремонти",докато издъхнеш или дадеш имота си на безценица/!А ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ ДА СЕ ВАДЯТ ВЕДНАГА!!!
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и някой трябва да им ампутира главите - и без твова им не требват.
59
0
 
10
 
! Отговори
до 66 преди 3 години
Имате спешна нужда от психиатър.
58
0
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Абе, тия вярно са доста прости, щом не разбраха как се избира главен прокурор и че не може всеки ль0льо кога му скимне да му иска оставката, щото разбираш ли, не го кефел....Ами и аз искамм всички комунисти да си идат в Джуджиcтан или Северна Корея и да не им чета мал0умните коментари, ама ей на, не става. Трябва да измрат по естествен начин, демокрация пратче. Ех, Пиночет, къде си, да ги разстрелваш по стадионите
57
0
 
13
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Бетонобъркачките на пчеличката могат да направят и ФЕ КАЛ НО шествие тъй като бая се изпускат поради разработените диференциали.