2 764 нови случая на коронавирус, 213 души са починали

Заразените са 44 процента от изследваните
Обновена: 8 дек 2020 09:17 | 8 дек 2020 07:32, Елка Василева
247
2 764 нови случая на коронавирус, 213 души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на коронавирус у нас за денонощието са 2764, при направени 6260 PCR теста, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ.

Заразените са 44 процента от изследваните.

В София новите случаи са 543, следват Пловдив с 326, и Стара Загора с 214 новозаразени.

Починали са 213 души. Излекувани са 3370.

Пациентите, настанени в болница, са 6821, от тях 523 са в интензивни отделения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 16 декември ще бъде първият по-значителен спад на починалите на дневна база (под 100) , без да се смятат събота и неделя, когато статистиката работи на 50%.
136
5
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Естествената смътност без вируса за последните 10 години в България е 300 умрели на ден независимо от каква причина възраст, авто катастрофи, други болести. ОЩЕ НЕ Е надхвърлило нито 300 нито 600 бройки починали на ден. НЯМА НИЩО ОСОБЕНО И ОБЕЗПОКОИТЕЛНО. Освен да се тревожим за мизерията на безпаричието, дълговете и озверелите робовладелците, които свирепо ще компенсират още и още от работещите роби.
135
5
 
8
 
! Отговори
FUXER преди 3 години
Краде се много от мизерната държава. Фалшиво загрижени от ходещите пенсии от които реално бизнеса няма полза то политиците на пенсионерски гръб и гроб пренасочват потоци пари и източват държавната хазна всяка една липса ще се отчита ами няма ги парите заради вируса и мерките. Пари ще си ги скрият по лични сметки защитени черни дупки.
134
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко много психиатри коментират ,че вероятно си шизофреник ,който е лекуван неправлно с част от медикаментите !? Но защо службите не го проверят това ,той наистина ми се струва неадекватен с тези разходки по асфалта ????
133
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Епидемиологичната обстановка у нас вече е катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.
132
5
 
2
 
! Отговори
GRAND FUNK преди 3 години
ВРЕМЕ Е ПЕЕФСКИ А ПУШТИ АВИАЦИЯТА !
131
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 130 Маската Така е ,защото лавината веднъж тръгне ли, вече трудно се спира. Закъснели мерки, липса на контрол, страх в правителството да наложи по-твърд ред. Лавината лети и помита и ще трябва много време за да се укроти инерцията й
130
2
 
5
 
! Отговори
666 преди 3 години
Няма време кога ще увеличат дневната бройка на умрели. Кога ще видим умрели депутати то вируса и безсрамно обогатили се крадци да почнат да измират те самите и тяхното крадливо племе и потомство.
129
4
 
5
 
! Отговори
GRAND FUNK преди 3 години
ВОИНАТА ПРОДАЛЖАВА !МАРШАЛА ПРАТИ КОМАНДОСИ *** БАНКЯ !
128
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление българите не са от подредените и разумни народи , а са предимно дървени филосови и *** с очевидно Афгански и на изток от там произход . Това е причината да имаме Мутри на власт и хаос , да сме шампиони по измиране и като че ли няма шанс да научим нещо от ситуацията .
127
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък мисля, че много възможно така да лекуват, че да има повече случаи и съответно повече пари по тая пътека. Слагаш маската, ръкавиците и минаваш 1 път на ден през смъртното. Викаш им пихте ли чай, аспирин и парите по пътеката готови. Утре изписват 10 трупа и хоп нови 10 пътеки се освобождават.Защо иначе в други страни има повече заразени (Швеция 8000 на ден), а смъртни случаи 2 (ДВА).Според мен, ако някой умре трябва да се дава 10% от пътеката. Тогава смъртните случаи ще намалеят драстично
126
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше още преди повече от месец през октомври да се пресече нарастващата зараза . Мухльовците не посмяха . Досвидя им и да включат по-широко тестване и и проследяване , което може до голяма степен да замести тоталният локдаун . Ако откриеш всички контактували с един заразен и ги поставиш под карантина и/или направиш тест навреме , може дори да се изчисти напълно вируса ,както го постигнаха в Тайван и някои подредени и разумни нации .
125
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората. Във фейса има групи за хора търсещи дарители на кръвна плазма за техни близки, които са в тежко състояние, през няколко минути има нов пост.За съжаление тази зима ще влезне в новата ни история, КЪРВАВАТА КОЛЕДА на ГЕРБ!
124
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починалите от Ковид ще гласуват за СИК, както всички умрели през последните 30 години. Гарантирано от ДС, дебелия, тиквата и техните слуги.
123
7
 
9
 
! Отговори
Маската преди 3 години
И що така сега? Маски, каски, скафандри, барокамери, забрани, моловете не работят, зелени, кафяви, черни кАлидори, бабичките пазаруват сутрин и пак много заразени... Що така бе, Миме?
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
боко е с диагноза, той живее в друго измерение
121
3
 
17
 
! Отговори
Opaaaa преди 3 години
Боко Тиквата вчера разправя, че нещата се подобряват, ще облекчим забраните.....а то и днес 44% от направените проби са положителни!!! Тия власт и пари ненаяли се народни изедници май живеят в паралелен свят :(
120
6
 
15
 
! Отговори
момент! преди 3 години
Като знаеха, че нямаме лекари, апаратура и подготвени болници защо чакаха толкова?това сериозен въпрос ли е приятел? точно това му трябваше на тулупа, за да вземе помошите от Европа, 29 милиарда, това ще стигне за правнуците на гербавите, такъв грабеж ни чака март месец че ще ви се завие свят:) Плюс, бонус, фалшифициране на изборите.
119
4
 
5
 
! Отговори
КОЦЕ ПЕДАЛА преди 3 години
още малкооо айдеее още малкооо умирайте 5000 бройки ми трябватпосле шефа ми е обещал 3 апартамента -един за мен, един за жената и един за дъщерятаайдее
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 114 Още по-добре, щом е така. Кажи го това на номер 105, та да получи дамла от мъка