Хампарцумян: Сегашните паспорти са въведени в резултат на испанския грип

Задължително ще се ваксинирам, допълни банкерът
2 яну 2021 23:00, Анисия Иванова
71

България се готви за втората фаза от ваксинацията. Общините събират списъците със съгласие.

"Ваксината е началото на проясняване на медицинската фаза. Самото поставяне на ваксината е логистично един супер сложен проблем, който не съм сигурен, че всички си дават сметка за него. Говорим за ваксиниране на около 60-70% от населението. С 3 хладилника и 4 палатки това няма как да се случи, но се надявам, че с времето ще имаме по-сериозна организация", каза банкерът Левон Хампарцумян за предаването "Опорни хора".

Той е категоричен, че в началото на годината трябва да сме оптимисти.

"Най-стабилният начин на развитие е еволюционният, само че взима много време. В спешни ситуации не може да очакваме оптимални решения. В края на хоризонта вече се вижда краят на медицинската фаза, което дава възможност да започнем количествено да видим икономическите последствия от кризата. Ако има трета, четвърта вълна - ще има отново ваксина, както е при грипа всяка година. Този вирус или ще изчезне, или ще започнем да живеем с него", допълни Хампарцумян пред Bulgaria ON AIR.

Той припомни, че сегашните паспорти, които са във вида, в който ги познаваме, са въведени в резултат на испанския грип през 20-ти век.

"Задължително ще се ваксинирам. Ваксината може да има странични ефекти, с определена чистота. Когато ги знаеш - можеш да получиш адекватна помощ. В Азия населението вярва на администрацията си, лекари. А в Европа това доверие е нарушено", коментира още банкерът и подчерта, че държавата се изхранва от резултатите на бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
19
 
! Отговори
16? Какво става? преди 3 години
Един пример -какво се случва, когато евтин бот е ползван за пропаганда на боклучив продукт. Пълен провал.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
генетичният код в лекарството да обучи имунната система да разпознава и атакува болестта.Курсът на произведената в САЩ ваксина изисква два изстрела. Според проучванията имунитетът срещу Covid-19 се увеличава само осем до десет дни след първата инжекция и в крайна сметка достига 50 процента.Вторият удар се прилага 21 дни от първия, докато декларираният имунитет от 95 процента се постига само седмица след това. И, разбира се, все още има пет процента шанс да се заразите, дори ако ваксината е с п
15
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите по темата са дело на типичната шайка от днес.бг - мрънкаща маса с неясни идеи за икономиката и политиката но с твърдо убеждение че е права във всичко от нейната компетенция - включително ваксини и медицина. Проблема й е че утре застъпва на лафката или сяда в таксито щото толкова може... класика.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стотици израелци се заразяват с Covid-19 след получаване на ваксината Pfizer / BioNTech - съобщава Тъй като ваксината не осигурява незабавен имунитет срещу коронавируса, над двеста израелски граждани са диагностицирани с болестта дни след получаване на проби от Pfizer / BioNTech, съобщават местни медии.Според данните на Channel 13 News броят на тези, които са получили Covid-19, въпреки че са били ваксинирани, е около 240 души.Ваксината Pfizer / BioNTech, на която израелските здравни власти разчитат, не съдържа коронавирус и не може да зарази реципиента. Но е необходимо време, за да може
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си и дядо ми така казваше арменец и евреин тежка работа не пипат виж да излъжа и измамят някого са първи
12
1
 
16
 
! Отговори
сова преди 3 години
този не е това което е затова ще се ваксинира
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще въвеждат чипове. Истина било. е-паспорт
10
46
 
3
 
! Отговори
анкета преди 3 години
Този е:1.Велик банкер и мъдрец (+)2.Неприятна личност и лъжец (-)
9
2
 
24
 
! Отговори
Др. Акула преди 3 години
ХЕХЕХЕЕЕЕ от седмици пиша, че ще има реимунизация на всеки шест месеца! Почва да капе истината, на час по лъжичка, на час по лъжичка!А сега, я пробвайте това на вкус:Да кажем, че искаме да ваксинираме 3 500 000 българи, за да достигнем "групов имунитет" - за половин година - това са по 26 000 човека на ден, всеки работен ден. Какъв е шансът да се случи, според вас? Ама има и модификатор - след първия месец, тази бройка се УДВОЯВА, понеже трябва да се слага втората доза.
8
2
 
40
 
! Отговори
виц преди 3 години
По време на Соца пращаха понякога служители да помагат в Селското стопанство. Пратили няколко, имало и един Арменец, раздали им лопати. Арменеца политал - а къде и е мотора? Казали му - къде си виждал лопата с мотор? А той казал - а къде сте виждали Арменец с Лопата?
7
4
 
51
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 3 години
Инжинер -химик, набеден банкер, накратко крадец - дава 'мъдри' съвети' в областта на медицината!Вервам му!
6
6
 
47
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Тоя го уволниха от банката, какво ни го пробутвате пак- че и акъл да ни дава по медицински въпроси? Той с финансите не се оправи(дето уж са му работа) а се опитва да ни внушава неща от които си няма хич идея! Като иака да се боцка - негов си проблем. И какво общо имат паспортите с грипа???
5
5
 
27
 
! Отговори
V преди 3 години
Алоо уникреди дет тоз я ,,управлява,, пак реве да га спасяваме с наще пари . Кви ги е вършил тоя ??? Сега ние ще платим цената.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Говорим за ваксиниране на около 60-70% от населението. С 3 хладилника и 4 палатки това няма как да се случи,"Хахаха Голям си! Признал съм те.
3
5
 
42
 
! Отговори
Рикиджия преди 3 години
какво ни намекваш бре който няма ваксина да му конфискуват всичко и да го застрелят публично ли та се опитваш да пробутваш документ за имунизация , която самите й създатели даже не са сигурни в нея , е толкова глупави не сме
2
5
 
45
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
На този никога не съм вярвал
1
8
 
49
 
! Отговори
мак преди 3 години
Хич не сте обективни като медия. Започнете най-сетне да давате дума на хора, които НЯМА да се ваксинират с тази ваксина. Не вярвам, че няма такива. Стига сте ни облъчвали с агитация.