Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
4
 
20
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
E! От ден първи това е от ясно по-ясно, че е биологично оръжие! Само, че пускането му на свобода е направено на най-восоко ниво, за да може хем фармацевтиката да се нагуши с още повече мангизи, хем да намалят световната популация. Все пак още преди години Бил и Мелинда Гейтс основават фондацията, която финансира лабораторията, от която се е пръкнал вируса. Нищо ново под слънцето! Събудете се и яжте повече джинджифил, чесън и всякакви имуностимуланти! Войната се води ср/у нас - обикновените хора!
275
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Д-К 306..Ало капацитета,ти какво си завършил...изгорялата гимназия ли.Начев е известно име за разлика от твоето....
274
2
 
27
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Професора,съобщи нещо които други светила го знаят но не смеят да го кажат в прав текст.А и ние не ядем доматите с колците и да вярваме на смешки за прилепи и броненосци...
273
9
 
3
 
! Отговори
грешка преди 3 години
Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие.Но не знае какъв е!
272
21
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Титулованото невежество размахва пръст.Не е ясно какъв е вирусът, но е ясно, че е лабораторно създаден, и е бактериологическо оръжие.Сред уникалните неща в БГ, са и тези професори.
271
18
 
11
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
Проф. Начевкакви научни степени имате! Къде сте специализирали?Конкретни резултати в научно-приложния сектор?МНОГО ПРОФЕСОРИ И ГЕНЕРАЛИ ПИШАТ И ПРИКАЗВАТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ - ПАЛНА ДЕВАЛВАЦИЯ НА ПОНЯТИЯТА "ПРОФЕСОР" И "ГЕНЕРАЛ". ОСОБЕНО ОНЗИ МУТАФЧИЙСКИ ОТ ВОЕННО-МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ - ПЪЛЕН ТА..Ш..АК!?!?!
270
17
 
3
 
! Отговори
Върл Левскар преди 3 години
На всички пожелавам здраве и да сте спокойни !Ваксинирай те се , защото без ел. паспорт за ваксинация и на кино яма да стъпите !Що съобщения пратих , ама никой не ме кани за ваксинация . И вече ме боли..... .И пуша и пия . И ходя по 3 км на ден . Дреме ми , че трият мненията ми !.
269
14
 
7
 
! Отговори
Д-К преди 3 години
Проявление на Дънинг-Крюгер и чувство за собствено величие. Начев, ако и проф с 70000 месечна заплата е много далеч от вирусологията.И мнението му е толкова (НЕ)меродавно колкото и на който и да е друг лекар.Той вируса го е виждал само на снимка.В България доколкото има вирусолози(не инфекционисти като Мангъра)са в ЦЗПБ в БАН и някой университет.Учените които разбират от това са по световни лаборатории и институти и там са направени съответните изводи. Ние няма да разберем ако е био оръжие
268
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Върл ЛевскарНикой не знаеше преди 1 година и всичко беше в ЦРУ.
267
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом на бременни не разрешават ваксини, значи не са безопасни.
266
10
 
10
 
! Отговори
Върл Левскар преди 3 години
Уважаеми проф. Начев , къде бяхте преди година ?И като знаете нещо , защо не застанете с официално изявление .Световен заговор ли е това ?Хайде по-смело !Мангъров ?!?!
265
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трябва да пускаме биологично оръжие, което трябва да можем и да контролираме.По-удобно е да пуснем идеята за биологично оръжие. Тя идеята се контролира много лесно чрез медиите. Трябват ни само по една шепа марионетки във всяка държава.
264
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато такива "професори" управляват болниците, няма да се оправи медицинската система, колкото и пари да наливаш в нея.
263
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати калпавото оръжие...
262
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички хора от малцинствата които природно не са достатъчно умнивярват че вируса е създаден от човек
261
11
 
8
 
! Отговори
Инженерче профешънъл преди 3 години
Абе, професорче аз вярвам само на 100% доказателства. *** нещо не виждам такива. За масовката обаче не са и необходими, нали?
260
11
 
3
 
! Отговори
Ла Професьора преди 3 години
И по точно е създаден от извънземни. Знам, защото лично те ми го казаха.
259
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ваксината е лабораторно създадена и не дава имунитет, както другите ваксини. Трябвало няколко пъти да се ваксинираш, няма гаранция дали ще хванеш имунитет и за колко време. Тия ваксини са измама и престъпление.
258
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винету ще ви излекува на 04.04.2021г.ЩЕ ИМА костинбродски ваксинации начело с Толупа-чекмеджиев.
257
4
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До 293 анонимен"Ваксината е без пари,лечението е скъпо."Когато едно нещо е безплатно - стоката си ти!Еврейска поговорка.