Млад мъж загина при ПТП, взел книжка преди 10 дни

При тежкия инцидент има и загинала жена
73
Млад мъж загина при ПТП, взел книжка преди 10 дни
Снимка: БГНЕС

25-годишен мъж и 24-годишна жена са загинали в катастрофа по пътя Русе-Силистра, в участъка между село Сандрово и град Сливо поле.

Тежкият инцидент стана вчера следобед.

По време на разследването е установено, че при обилен валеж от дъжд 25-годишният шофьор на автомобил "БМВ" предприел изпреварване на два леки автомобила и автобус, при което загубил управление, завъртял се и се блъснал в дърво. От удара на място са загинали шофьорът на колата и пътничката.

По данни на полицията участъкът не се характеризира с концентрация на пътни инциденти.

Вероятните причини за инцидента са движение с несъобразена с метеорологичните условия скорост, недостатъчна квалификация на шофьора, който според справките е със стаж 10 дни, като преди да получи шофьорската си книжка, е санкциониран многократно за нарушения по Закона за движение по пътищата.

Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: загиналикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Renault преди 2 години
Френските коли са по-хубави от немските груби брички. Този ако беше карал Renault или Peugeot сега щеше да е жив.
65
2
 
7
 
! Отговори
Лошото е преди 2 години
Само за родителите на тия двамата. Иначе като цяло Обществото се е отървало от двама *** потенциални убийци...
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки в тая статистика е с беемве.
63
2
 
2
 
! Отговори
Ся преди 2 години
Не знаеш че има град Сиво поле,благодаря!Другото си е естествен подбор!
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"взел книжка преди 10 дни"Правилно е "купил си книжка преди 10 дни". Щофьорските книжки в Боколандия не се "взимат", а се купуват.
61
0
 
19
 
! Отговори
БЕЕм Вее преди 2 години
Шофьор с 10 дни стаж ...Мокър път...BMW ,задно предаване,поне 150коня..Некадърност и надценяване на възможности и предприемаме на изпреварване на 3 МПС от което едното АВРОБУС, и най-вероятно и на непрекъсната линия..Напълно очакван резултат!Жалко за невинното момиче!
60
0
 
12
 
! Отговори
До българина преди 2 години
Прав си за всичко, само че момичето не е оцеляло. Как са го пропуснали в заглавието - нямам обяснение.
59
1
 
33
 
! Отговори
българина преди 2 години
кола със задно с изтрити гуми с шофьор от вчера в бмв 150 кс! неизбежно е!!! за това първите три години нямаш право да караш кола с над 80 кс и със задно предаване! идиотус булгарикус олигофренус! добре че момичето е оцеляло
58
0
 
16
 
! Отговори
до 21 преди 2 години
Никой не му бил казал за кръговото.Пише го в закона за движение по пътищата, който би трябвало да си го чел, поне няколко пъти и да си си явил на листовки, които да си взел за да имаш книжка.Че е пълно с кофти инструктури е факт, не отричам, ама ти къде беше, май си чакал всичко инструктиура да ти каже, без да си мръднеш пръста хаха.Да знаеш че и трамваите са с предимство и се спира когато трамвая спре на спирка, да си знаеш че и това сигурно не си го чел.
57
5
 
24
 
! Отговори
83 преди 2 години
Изключително добра новина от гледна точка на еволюцията, както и за сигурността на другите участници в движението!
56
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът е че курсовете не винаги се провеждат на съвременен автомобил.
55
0
 
19
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен - Ако му е толкова акъла че да кара с 200 по дупките значи си абсолютно прав! Но това не означава че дупките са виновни или че задкормилното устройство е постъпило адекватно
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 52 - да ти имам мозъчната клетка... съдейки по писането явно само ти си разбираш мисълта... хайде със здраве
53
0
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Обратен си ти!Хаха!
52
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добре, един *** по-малко на улицата. Само краят ги оправя тези играчи, и 20 акта да му пишеш той си живее в неговият свят и не го интересува нищо и никой и ПАК ще седне зад волана!! Добре че не е отнесъл някои в насрещното! Жалко и за дървото, дано му мине.
51
5
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Проблемът на БМВ-не е надуването на газта, а рязкото отпускане, особено в завой. И като поднесе се панират и бият спирачки. На курсовете не ги учат на нищо, само им зимат парите и ги лъжат, че могат да карат. Без полигон, извънградско (не Южната дъга, а поне един час крив двулентов път), не се става шофьор. Тьпигьоза от Банки и самоковската онкоболна вместо да правят писти за драг-рейсърската пап лач, да трябваше да изкупят обратно няколко полигона, мисля че има 3-4 останали в София.
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 41Слабоумен, точно затова казах че са САМО ДВЕ КРЪГОВИ ДВИЖЕНИЯ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НА КОИТО ИМ КАЗВАТ O6РАТНИ. ТОЧНО ЗАТОВА СА ОБРАТНИ, ЗАЩОТО КОЙТО СЕДИ И Е ДЯСНОСТОЯЩ - НЕ Е С ПРЕДИМСТВО, ТОЗИ КОЙТО Е ВЪТРЕ В КРЪГОВОТО, ТОЙ Е С ПРЕДИМСТВО. ГРЕДА СИ ТИ, слабоумен. Чети малко и вземи се ограмоти, че а си отишъл в тия два града и се намъкнеш рязко в кръговото, щото си мислиш че си с предимство - отнасят те директно и после казвай че си бил отдясно. Греда ша викаш на вашите, не на мен, объл..
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук няма условия да се кара такaва машина, тръгнал да ми кара с 200 по дупките все едно е на аутобана.
48
0
 
14
 
! Отговори
тцтц преди 2 години
***, убил е момичето
47
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разни дришитa карат бмвтата на тати и надуват газта да впечатлят кифлaта до себе си хаха селтaци елементарни. Лошото е че покрай вас и други мрът.

Спонсорирани публикации