СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада

Певицата призна за заплахи и лични обиди в социалните медии
23 юни 2021 07:16, Ния Христова
190
СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада
Снимка: БГНЕС
"Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата й." Това посочват от СДС в официална позиция, а повод за нея е блокирането на профила й във Фейсбук, след неин пост за гей парада.
 
"Обидите, блокирането на профила й във фейсбук, соченето с пръст, още повече доказват нашето убеждение, че неолибералните течения налагат обратна дискриминация у нас. Милена Славова е блокирана, защото не подкрепя гей-парада и нарича нещата с истинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди, заплахи, и не се посвениха да използват език на омразата?! Когато те обиждат – няма проблем. Когато някой, който не ги подкрепя, изрази мнението си, веднага е подложен на публичен линч", казват още от СДС. 
 
Според синята партия Милена Славова е от поколението творци, които са допринесли за победата на демокрацията в България и са го правили от сърце и по убеждение. 
 
Според СДС тези хора трябва да бъдат уважавани и ценени.
 
"И когато изразяват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани! Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките ценности и нормалността трябва да бъдат обща кауза на всички здравомислещи българи. В битката срещу налагането на „нова нормалност“ не трябва да се правят компромиси!", завършват от СДС.
Още по темата
 
Пред в. "Монитор" Милена обясни, че възмущението й в социалните мрежи е било провокирано от направено сравнение, публикувано отново във Фейсбук, в което се виждало изображение на знаменосец от едно време и представител на гей парад, който бил със свалени панталони, а знамето се показвало от задните му части. 
 
“Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си" - това гласи последвалият пост на Славова, който провокира остра реакция от LGBT общността и доведе до блокирането на профила й.
 
След като изрази позицията си пред Нова телевизия по-рано днес, акаунта на певицата във Фейсбук отново бил блокиран. Нейни приятели и почитатели обаче й изпращали скрийншотове с обидните коментари, които противниците на тезата й пишели по неин адрес. Изпълнителката на "Истина" вече е разговаряла с адвокат. 
 
"Сега обмисляме какво да направим. Със сигурност ще има реакция. Аз не съм нагрубила никого лично, да кажа - този е еди-какъв си. А мен ме нападат с лични обиди, което по нашето законодателство е абсолютно наказуемо. Имаме събрани сигурно 50 изказвания, които са абсолютно отвратителни", обясни още Славова пред "Монитор". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме интересува кой с кого си ляга , но те сами се натрапват с парадните си демонстрации .Не е редно да осиновяват дете по мн причини .
55
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Милена е защитник на традициите, аз съм Свети Йован Кръстител... Погледнете я само как изглежда и как се носи. Не разбирам с какво е по-различна от един гей, който демонстрира из града, облечен като шарена кокошка? А тази е дегизирана така нон стоп и влиза и в училище при децата.
54
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мкого пъти казвам,че тази показност,ще доведе до обратното. Създаване на още поголяма омраза и движения. Ще дойде ден,ще имат голям проблем и ФБ няма да може да им помогне. Немислят правилно нежните. Живеят във време в което никой не им пречи, но да се натрапват така к да наглеят със сигурност, ще има отговор от обществото рано или късно. Да спрат докато е време ....
53
2
 
16
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 2 години
Агресивната гей *** трябва да бъде смазана докато не се е превърнала в чудовище.
52
0
 
22
 
! Отговори
До 75 преди 2 години
Хахаха-Милена била чалгаджийка!!Вие наистина сте психично болни.Чалгаджийската икона е един мазен п.е.дер нарекал се Азис.Не Милена.
51
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странджа, нещо се обърка чадо. Тук спора не е за запад или за изток си. Запада умира именно заради тия еврогейщини. Докато западните се обарват отзад, ония раждат по 5. Познай дали застаряващото омекнало не само между краката, но и в мозъка, европейско общество, дали ще може да се опълчи на ордите млади и силни, идващи с другата си култура и ценности. Обратните са физическата смърт на европейската цивилизация. Аз се боря за нейното оцеляване.
50
31
 
1
 
! Отговори
Inferno преди 2 години
А тази Милена прилича ли на човек? На ми е неприятно да гледам отвратителната й чалгаджийска физиономия. На какво приличат тези пиърсинги и татуси? Отвратително. Аз не съм длъжен да гледам свинската й *** защото ми е противна. А тези окаяни нещастници от т. нар. СДС кои са, какви са, къде са? Един катун с две каруци. Да се чудиш да се смееш ли, да плащеш ли? И за какво са му на Борисов тези пиявици, няма да му донесат гласове! За неграмотните като чалгаджийката милена Inferno означава АД.
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепям. Другият път трвба Всипки да пуснем постове срещу тях и фб. Какво ще блокират всички ли? Да блокират... като искат фа се самоунищожат. Фб има нужда от нас, а не ние от тях. Разберете го това. Атакаа и нито крачка назад .
48
1
 
6
 
! Отговори
До 65 преди 2 години
Вие сте и.змет.Най-долните от.р.еп.ки.И от тоя сайт и.з.чуках над 20 жени.Ама п.е.д.ер като теб не е наясно какво означава да *** някоя жена.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ви кара да използвате тая пропагандна мрежа пълна с реклами на всичкото отгоре?
46
10
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
До АнонименНе съм гей, ако това те интересува.
45
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Страндажата,Като не слушаш такава музика къде си изказваш. Песните на Милена са си оригинални и нейно творение.А отношението на ЛГБ общността почва да граничи с репресия над останалите хора и скоро вместо да ги приеме, нещата за тях ще станат по-зле.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СТРАНДЖАТА е кажи си на право, че си гeй, кво се стесняваш?
43
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТО Е ТОЛКОВА СКЪПА МИЛЕН СЛАВОВА СЛОЖЕТЕ И ФИЗИОНОМИЯТА НА ГЕРБА НА БЪЛГАРИЯ, НА МЯСТОТО ДА ЛЪВА.
42
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-големи алкохолици и наркомани от ЛГБТ отрепките няма. Те са буквално дъното, утайката на обществото.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
апелирам към синдиката на овчарите, да си направят парад в центъра на София, където всеки овчар публично ще се качва по ред няколо от най-личните овци в стадото.Къде са правата на овчарите - не могат да се женят, плодовете на "любовта" им не могат да ходят на училище, често се срещат с враждебност от съседите, в заведенията не ги допускат .. абе мъка
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вероятно котерията ГРОП-СДС иска да набере малко дивиденти, ритайки, образно казано, гей хората, но зеления чорап от село Банки не ще да се замесва лично. Затова са активирали пинчерите от СДС, респ. тази застаряла кукувица. А пък той, Тулупа, се ослушва като заяк у люцерна и си играе джобен тенис.
39
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милена е адски проста жена. И това няма нищо общо с гей парада.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИ ПО-ПОЛЕКА С РАКИЯТА И КЕБАПЧЕТАТА! ЧЕ РАЗМЪТВАТ МОЗЪКА И КОРУПЦИОННАТА СХЕМА СЕ РАЗВАЛЯ.
37
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА за 48 преди 2 години
До АнонименСамо да обясня да по-простите българи като теб. *** не е сексуална ориентация.