СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада

Певицата призна за заплахи и лични обиди в социалните медии
23 юни 2021 07:16, Ния Христова
190
СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада
Снимка: БГНЕС
"Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата й." Това посочват от СДС в официална позиция, а повод за нея е блокирането на профила й във Фейсбук, след неин пост за гей парада.
 
"Обидите, блокирането на профила й във фейсбук, соченето с пръст, още повече доказват нашето убеждение, че неолибералните течения налагат обратна дискриминация у нас. Милена Славова е блокирана, защото не подкрепя гей-парада и нарича нещата с истинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди, заплахи, и не се посвениха да използват език на омразата?! Когато те обиждат – няма проблем. Когато някой, който не ги подкрепя, изрази мнението си, веднага е подложен на публичен линч", казват още от СДС. 
 
Според синята партия Милена Славова е от поколението творци, които са допринесли за победата на демокрацията в България и са го правили от сърце и по убеждение. 
 
Според СДС тези хора трябва да бъдат уважавани и ценени.
 
"И когато изразяват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани! Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките ценности и нормалността трябва да бъдат обща кауза на всички здравомислещи българи. В битката срещу налагането на „нова нормалност“ не трябва да се правят компромиси!", завършват от СДС.
Още по темата
 
Пред в. "Монитор" Милена обясни, че възмущението й в социалните мрежи е било провокирано от направено сравнение, публикувано отново във Фейсбук, в което се виждало изображение на знаменосец от едно време и представител на гей парад, който бил със свалени панталони, а знамето се показвало от задните му части. 
 
“Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си" - това гласи последвалият пост на Славова, който провокира остра реакция от LGBT общността и доведе до блокирането на профила й.
 
След като изрази позицията си пред Нова телевизия по-рано днес, акаунта на певицата във Фейсбук отново бил блокиран. Нейни приятели и почитатели обаче й изпращали скрийншотове с обидните коментари, които противниците на тезата й пишели по неин адрес. Изпълнителката на "Истина" вече е разговаряла с адвокат. 
 
"Сега обмисляме какво да направим. Със сигурност ще има реакция. Аз не съм нагрубила никого лично, да кажа - този е еди-какъв си. А мен ме нападат с лични обиди, което по нашето законодателство е абсолютно наказуемо. Имаме събрани сигурно 50 изказвания, които са абсолютно отвратителни", обясни още Славова пред "Монитор". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички, плюещи Милена: Да разбирам ли, че гей парада е това, кото искате да виждат децата ви по улиците, това са ценностите, на които искате да ги научите? Смятата ли, че трябва и хетеросексуалните да направят парад и да си показват секс играчките и атрибутите? Защото нали говорим за равенство все пак...Иначе мен лично не ме вълнува кой какво прави в спалнята си, стига да не ме осведомява и да не ми го демонстрира. Не деля хората на нормални и обратни, по-скоро на нормални и агресивни...
75
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тия дето говорят за външния вид на Милена - жената си е перфектна за 55г., вие какво искате, да изглежда като някой намацан с 2кг грим *** ли? Ама като нямате доводи, са хващате за външния вид, който и не може да осмислите, защото голяма част от вас не харесват жени.А ЛГБТ търсите само внимание, затова когато хората взеха да ви приемат, измислихте още 200 джендъра и ориентации, че така само с 3 (таковам мъже, таковам жени, таковам и двете) не може да сте интересни и да ви финансират.
74
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки психиатър ще ви каже, че Милена е болна ментално. Това го казвам без връзка с темата на статията.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шопе, Милена със сигурност ще намери кой да я е*е. Виж, интересно ми е ти какво е*е, предвид факта че защитаваш меките китки.
72
4
 
22
 
! Отговори
Крали Марко преди 2 години
Подкрепям Милена! *** е психична болест. Всеки който харесва собствения си пол трябва да бъде лекуван. А изявите на педерастите трябва да бъдат забранени с закон. Господ е дал два пола това е.Най малкото е че два еднакви пола не могат да се възпроизвеждат !
71
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фейсбук теябва да бъде спрян в България, заради двойния стандарт, който прилага, но страната се управлява от същите п.дали!
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Милена и ГЕРБ-СДС! Да живее Бойко Борисов със залените чорапи!
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Морски, ГЕРБ-СДС са консерватори, т.е. защитници на българските традиции. Не ме разбирай погрешно, но в българската история само тия дето са били близо до Султана и неговите хора по бг земите, са си падали меки китки. Всъщност те и за това са били около османлиите де. Всички знаем с какво са известни в Ориента.
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Inferno, извинявам се но не мога да разбера как може да сравняваш човек с нула корекции ,изглеждащ напълно нормално с надутите пластмасови джуклести силиконови к***ви извиращи като от конвейер от Пайнер и там подобните чалга фабрики ,очевидно това е новото нормално....Е ние ,които сме върли противници на корекциите без медицинска причина , и не харесваме новата чалга реалност какво,да си мълчим ??? Както се пее в едно мое много любимо парче,и нека е специален поздрав за теб Shut your mouth!!!
67
12
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
А някой би ли яе бал тази? Даже не с 200, а само така, с 20, за адет?
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 85Явно нищо не си разбрал. Като повечето българи.... и за политиката така нищо не включват. Не става въпрос дали харесваш Милена , Петрана или някой. Ами,че налагат цензура на човек казвал собственото си мнения през 2021г. Честно ли несхващаш?
65
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
на "Истина"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА. Да си почина...МУУУУАААХАХАГХАГАХАХАХАХАХАА
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колеги странджата е безнадежден случай. И листо от палма да му покажете, той пак ще види Русия в него. Дано да се лекува... Иначе подкрепям правото на изразяване на мнение. Уж се борят за права, а задължително искат да нарушават такива.
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милена Славова - българска мадона и българска икона!
62
0
 
17
 
! Отговори
Демокрация преди 2 години
Живеем в свибодна държава всеки има право на мнение не миже да се дава превес само на педерассттията и други има под слънцето
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу, много сте ми смешни тия дето защитавате ге*овете и плюете по външния вид на Милена. Абе, красавци, вие виждали ли сте се как изглеждате като се направите на жени, а пък всъщност по природа сте мъже? Милена е Мис Свят с хиляда титли в сравнение с вас. Жалки сте, когато крещите че другите не ви приемат понеже не приличате на нормални хора, но пък нагло сочите другите с пръст и викате"вижте я тая как изгрежда"! Вие налагате репресия срещу нас, на нас не ни пука кои сте вие.
60
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепете Милена Славова, гласувайте за СДС и Бойко Борисов!
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Легализиране на тревата
58
10
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Нещo не схващам. Уж ГЕРБ-СДС били носители на новото, а в същото време се обявяват против всякакви различни?!? Самата Милена винаги е била скандал.Значи на ГЕРБ/СДС им харесва визията и държанието й на оборска свUня и нямат проблем с това? Това й е начина на говорене, визия и т.н. На мен лично вида й не ми допада и извръщам глава от нея, навместо да я заплюя. Да не се прави на ощипана калинка Миленчето, а гербаджийте да имат предвид че са достатъчно противни и без Кибритя и Милена.
57
0
 
14
 
! Отговори
До Странджата преди 2 години
И аз съм 100% против Москва, но съм против и гей пропагандата. Не сравнявай двете неща, нямат нищо общо.