Борисов сам поискал оставката на Герджиков, защо?

Недоволен е от липсата на реакция от общинските съветници
Обновена: 22 сеп 2021 18:34 | 22 сеп 2021 18:19, Веселина Йорданова
149
Борисов сам поискал оставката на Герджиков, защо?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че той лично е поискал оставката на председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Още по темата
Вчера Герджиков, който заемаше поста почти 10 години, обяви, че се оттегля, като посочи лични причини.

Днес на среща с активисти на ГЕРБ в Пловдив, Бойко Борисов заяви, че Елен Герджиков не се справя с работата и "оставя общински съветници да си правят кариера на гърба на ГЕРБ".

Борисов е недоволен от това, че общинските съветници от ГЕРБ не са реагирали на заявеното от инициативата "Спаси София", че столичният градски транспорт е пред фалит заради лошо управление на кмета Йорданка Фандъкова.

Доклад за избор на нов председател на Столичния общински съвет ще разгледа утре съветът като извънредна първа точка в дневния ред.

Вносители на доклада са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав Игнатов. Изборът на председател на СОС се осъществява с тайно гласуване.

Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси към СОС е номинацията на ГЕРБ-СДС за нов председател на СОС, пише БТА, като се позовава на източници от Съвета.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдааа, сам поискал ама не баш. Корумпираните плухове напускат кораба защото ще бъдат дадени като жертвени агнета след следващите избори. По умните се изнасят още сега, може пък да ги забравят
81
1
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Може пък да кръстят някое психично отклонение на негово име,знае ли човек.Да му мислят настанените от ГЕРБ някъде на служба.
80
7
 
4
 
! Отговори
Радев обаче преди 2 години
Не го слушка. Не ще да си подаде оставката.
79
4
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
За да напомни, че още съществува и да си направи малко реклама, про стака му с про стак.
78
0
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Бати Боку и Велик! Той и Байден или Путин да поиска оставките - одма ше ги фърлят! Вервайте ми!
77
8
 
4
 
! Отговори
балалай преди 2 години
До До 85 Специално от теб колко милиарда открадна?
76
5
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Това се случва след като човека спира да пълни чекмеджето
75
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ,банкянска кръгла тикво,що не се погледнеш в огледалото да видиш как изглеждаш?Наежил си се като таралеж и само плюеш отровната си жлъч.Около тебе вони,та се не трае.Марш от политиката,че не можем да те дишаме.
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
112-то място по свобода на словото.Знаете ли Днес.бг.?
73
4
 
11
 
! Отговори
До 85 преди 2 години
Е как от какво се издържа?От милиардите откраднати от нас.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов понастоящем от какво се издържа?
71
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ефира на мутрите лие"Румен Пашата е говорил с поръчков убиец Дончо 58г. от Перник ,за това още ли не са смачкали набелязана жертва! Убиват чрез Военно лъчево оръжие,в момента са в района на Женски пазар!Използват Ефира за тероризъм!" , а какво се случва с частната ГДБОП на герберите, някой търси ли отговорност за подлушванията и следенето,мачкането ? И има ли кой да спре облъчването и разболяването или убийствата на хора чрез лъчение?
70
2
 
2
 
! Отговори
До 82 преди 2 години
Селянин не е обидна дума,но *** вече е!И ти си точно такъв.Поне се научи да пишеш на литературен български,освен ако вече не е късно.
69
2
 
13
 
! Отговори
??? преди 2 години
Тоя добре ли е с главата?
68
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо напоследък доста го блъска нервата този илюминат.Наближил е критичната точка до пълното умопомрачение.Д-р Гълъбова да вземе мерки,че може герберското племе да остане без вожд.
67
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Прецеденто не смее да каже нищо когато Борисов му казва истината, а мълчи като .За.......ик.Къде му отиде ербаплъка на Прецеденто
66
1
 
11
 
! Отговори
Бб преди 2 години
Така и така си почнал да ги уволняваш,и в община Тервел кмета ти е на път май.то крадене,то проекти време е и за него и за.кмета,пекан човек е по далавери.всичко е по устав на,стария кмет жиката китаристът.
65
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
престанете да му пускате гласа на този крадлив провалил се политик, само като го чух и се вбесих.
64
8
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Хората се променят постоянно, и както си пият пиенето, така се и иэбиват в един момент. Но мен ме интерсуват факти, и резултати! А те са, Еврофутбол( с най ниски коефициенти) 0 Национална Лотария(с фалшиви билети) 0 ..Ако ми посочиш кой има эаслуга эа теэи 00 Евала
63
5
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Боко иска от своите...герджикоффци,работа в полза на...обществото.Че те от как са били на власт 12 години,работят само за себе си.Сега Боко остана извън власта и отстрани вида...истината и му стана...неприятно.Браво Боко,имаш...напредък;остава да видиш само и...себе си.