Прокуратурата разследва смъртта на певеца Ангел

Полицията трябва да извърши проверка
28 сеп 2021 17:30,
99
Прокуратурата разследва смъртта на певеца Ангел
Снимка: Instagram

Софийската градска прокуратура разследва смъртта на младия попфолк изпълнител Ангел. Държавното обвинение се е самосезирало след публикации в медиите.

Певецът почина в неделя в столичната болница „Царица Йоанна - ИСУЛ“. 12 дни преди това е бил приет с двустранна бронхопневмония в COVID отделението на Пета градска болница.

Още по темата
Държавното обвинение е възложило на Главна дирекция „Национална полиция“ да извърши проверка по случая.

Тя включва снемане и обяснения от лица, които имат отношение към случая, установяване здравословното състояние на Ангел и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен62. Има неспасяеми случаи. Ама ти, като хабер си нямаш от докторлък, веднага оценки даваш - "лекарско небрежие". Звучи някак колибарски... Нещо като "ваканцувам"...
51
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите плащате ли здравни осигуровки?
50
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът е толкова жалък-отишъл си е млад човек от лекарско небрежие. Дано не ви се наложи да опрете до лекари, че жална ви майка независимо от етноса.
49
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тестостирона, анаболите увеличават броя на АСЕ рецепторите в тялото , а те са точно входните врати -залавните места на ковид вируса.
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С двустранна пневмония, интубиран,... по принцип шансовете му са само 10% да оцелее.
47
5
 
1
 
! Отговори
do 63 преди 2 години
и викаш да ги дават на детето ти от децката градина ? м? или от терапевтичната доза от години и перфектните изследвания неможеш да имаш деца?
46
12
 
6
 
! Отговори
до Обективно преди 2 години
Абе не си много обективен.Как се смачкват вътрешните органи от стероиди?Понеже взимам терапевтична доза(125мг седмично)от години и имам перфектни изследвания.Понеже познавам и хора, които взимат от 10+ години по 150-200мг тестостерон седмично и те са с перфектни изследвания и неуголемена сърдечна камера.Не говори неща от които нищо не разбираш или си дочул нещо от някой пишман специалист.Когато нещата се правят контролриано няма проблеми.
45
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А от кой етнос е въпросният певец?
44
6
 
18
 
! Отговори
ss преди 2 години
значи не вярва в измислена болест а после иска да го лекуват от нея ... интересно !
43
10
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
А златотърсачката Христина, т.нар. годеница на тоя хубавец, се върна рязко в първи клас. Сега ще трябва да си търси нов тъпкач спонсор. А тъкмо беше решила, че си е вързала гащите с детето... И за нея ли трябва да ни е жал?
42
3
 
18
 
! Отговори
Седераст преди 2 години
Отишъл си е твърде млад, жалко.Обаче не разбирам къде са държавното обвинение и Национална полиция, когато един обикновен човек почине в болница? Какво и кога ще се направи, за да се подобри качествено здравеопазването ни? Друг е въпросът че палиативните мерки на настоящето правителство са жалки и крайно недостатъчни и ще уморят още много хора.
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак птк прокуратура.. медицински одит да направят проверка по документи, да обяснят как всичко е супер и да се приключва. От проверки никой не се е върнал, нали така
40
7
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ ОТКАЗ ОТ ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ Е НЕОСНОВАТЕЛЕН, ЗАЩОТО НЕ СА МУ НАПРАВИЛИ НИТО РЕНТГЕН, НИТО КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД. ТОВА Е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! ВТОРО - НИКОГА НЕ СЕ ДАВА УСПОКОИТЕЛНО ПРИ ЧОВЕК СЪС ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ, ЗАЩОТО ТОЗИ ТИП ЛЕКАРСТВА ПОТИСКАТ ЦИНТЪРА НА ДИШАНЕТО. НИМА ЛЕКАРИ НЕ ЗНАЯТ ТОВА??? СРАМ И ПОЗОР!!! Това също е Престъпление!
39
5
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
Да се действа качествено без право на практикуване на всички които не помагат а са погълнати от алчността на горните етажиИ дано не потулят случай я за собствена изгода съд за цялото правителство няма значение кой ква мижетурка Те си карат скъпи те коли скъпи имоти на гърба на страдащите хора Не само болните от всички болести но и здравите Положели са хипократовата клетва а кво правят Толкова много ли сте алчни бе хора не са накрадяяхте 40 г
38
5
 
19
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Неосигурен чалгар,от белите роми,здрав бил като бик казват близките,обаче с двустранна бронхопневмония,ха сега де!И юруш бой по лекарите,както правят в махалите!
37
8
 
22
 
! Отговори
Честит вторник преди 2 години
Миналият ноември, когато бяхме болни с баща ми, gp-тата лекуваха по телефона, болниците бяха препълнени, аптеките опразнени. Тогава бащата падна, счупи става и го вкараха в Окръжна - там го умориха целенасочено, с упойки, сънотворни и какво ли не. Аз останах да се лекувам вкъщи и оцелях. Мой познат, доктор ме изпрати на скенер и изследвания, видя резултатите и ми врътна една терапия с 2 антибиотика, кортикостероиди и т.н., и ми каза: лекувай се у вас, за нищо на света не ходи в болница, защо ли?
36
3
 
19
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Искам и от НАП да се включат,чалгарчето плащало ли е осигуровки,или всичко на черно под масата.Знаем как се работи в този бранш!За ваксина няма да питам,видяхме му IQ в онова видео от колата с другия *** до него!
35
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значение всъщност има дали е бил ваксер или антиваксер. И в двата случая това е пълен провал за тези болници. Поне им кажете имената, та да знаем къде да не ходим.
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А всъщност за какво изобщо им дават успокоителни и сънотворни на болните?
33
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали не е умрял за назидание на останалите антиваксери?!? Първо са му отказали, ако си е бил тръгнал е можело да бъде жив. Оставете отказа, но това да почине здрав и прав човек в болница е скандално. Нещо куца не, ами направо пълзи в здравоопасната ни система. Има ли статистика колко души са починали в болница или след лекарски грешки?!?