Жители на "Лагера": Децата са такива, защото има много секс, наркотици и насилие

Момчета с ножове и боксове са готови да се колят и бесят
Обновена: 5 яну 2022 09:40 | 5 яну 2022 09:28, Анисия Иванова
239

След кадрите с брутално насилие над 13-годишно дете СДВР продължава издирването на нападателите. Вчера двама от тях бяха задържани. Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с жители на квартал "Лагера", които споделиха, че гаврата с детето е продължила около час и половина и не се случва за пръв път.

Мъж от квартала подчерта, че проблемът е системен. "Децата масово са такива, защото има много секс, наркотици и насилие. Родителите се разделят рано и децата стават такива - това е проблемът!", каза той и подчерта, че тези деца са продукт на средата, в която всички живеем.

Още по темата
Те са такива заради обществото, в което живеем, убеден е той.

"Искаме да разберем защо се е случило и да помогнем на децата да повярват, че това не е правилният подход. Като общество не трябва да толерираме такива постъпки", посочи жена от квартала.

По думите ѝ в ефира на "България сутрин", момчетата са дошли въоръжени с ножове и боксове преди два дни. Били са около 20-30 деца на 15-16 години и от други квартали.

"Нашите квартални деца са се свързали с батковците, за да търсят протекция. По-големите момчета се свързаха с нас, за да може по-цивилизовано да се излезе от ситуацията. Идеята ни беше да кажем на тези хора повече да не идват тук, неведнъж им е правена забележка. Идват момчета от "Надежда", "Дружба" и други квартали при момиченцата тук. 14-15-годишни деца са готови да се колят и бесят", разказаха живущите в "Лагера".

Битото дете е добре, съобщи друг мъж от кв. "Лагера". То обаче не искало да излиза от вкъщи, а другите деца търсят помощ от по-големите от тях.

"Децата стават изключително злобни. Кадрите са брутални. Това ни натъжава като хора и дано повече да не ставаме свидетели на такива гледки", сподели още събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: побойЛагераBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
0
 
! Отговори
Дърворезбар преди 2 години
До Анонимен едно време са ги пращали по лагери, или са търкали наровете! Редовно ме снабдяваха, правех дърворезби. След "промените"
190
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен когато кониш непрекъснато промяна в съдебната с-***, това автоматично изключва тя да се осъществи все някога, защото се търси. Това е омагьосан кръг! Ако имаше смъртна присъда за убийство, доживотна за съучастниците, след това да се степенуват нещата за побой+публично унижение=10години, изнасилване+публично унижение=25, побой=8 години, изнасилване 20 години, кражби до 5000лв=5 години, кражби до 10 000=10 години, кражби над 10 000 =13 гони, кражби над 20 000=20 години, 30г,
189
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименПровинциалистите откакто дойдоха е така.
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНапълно вярно. От *** не се живее вече в София. Ама и тези от 6-то не си вършат работата изобщо. Уж сме централен квартал, а тук стана гето.
187
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата са такива, каквито винаги са били. Сега просто имаме телефони да се снимаме и си виждаме и най-грозните черти. През соца също се млатехме и то много повече от това дете. Биха му 2 шамара и 2-3 юмрука в стомаха. На мен през соца са ми разбивали главата с дъска. Момчета тийнеджъри винаги са и винаги ще се бият. Част от порастването е. От родителите зависи тази агресия да се овладее до някаква поносима степен. Ние сме си диви животни, които се правят на "разумни" четете повелителят на мухите
186
1
 
10
 
! Отговори
Генетика преди 2 години
"Децата са такива, каквито са родителите им!"
185
0
 
6
 
! Отговори
Sulero Sherp преди 2 години
Преди един месец ми счупиха бариерата на парко местата в Лагера щастие за пикочите не бях там камерите видях дивашка история късмет за капутите
184
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ги слушам на клипа,тези деца йекат,не са от София.Навъдиха се диви комплексари от провинцията,накупиха жилища,родиха деца и започнаха да си налагат селенията и простотията в София.По възрастта на децата се разбира,че това са хора преместили се в Столицата в началото на кметският мандат на Борисов.Ето какви деца растат по времето на управлението на ГЕРБ!Слагам бас,че слушат чалга,родителите им също.
183
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата които не са никакви деца въпросните а *** са копие на родителите си. От умни и интелигентни хора не се отглеждат а и кармичната връзка подобни ***.Незабавно връщане на КАЗАРМАТА Поправителен дом щом няма семейство култура въпитание морал учене четене на книжки и РАБОТА.РАБОТА ТРЯБВА НА УЧЕНИКА. ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. ВСЕКИ ПЛАЩА И ЩЕ ПЛАЩА ЗА ДЕЙТВИЯТА СИ С КАРАМАТА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ОТ КЪДЕ СА ВИ БОЛЕСТИТЕ! ВЪЗМЕЗДИЕ ИМА ЗА ВСЕКИ
182
0
 
10
 
! Отговори
Черномореца преди 2 години
На тия *** им трябва един як бой...ама такъв дето не са и сънували...начупи им ръцете...тресни ги в главите(не че ще станат по-умни)... но тия гадинки не трябва да живеят...включително и ,,мъжкото" момиче...биячката...и тая к...ва ще става майка...ще възпитава деца...Бог да пази България...но за жалост това е действителноста...да видим как и с какво ще отреагира държавата...ще има ли наказани...в панделата...или пак ще отшуми докато такива *** не убият поредното дете...
181
0
 
10
 
! Отговори
М да... преди 2 години
Навсякъде се срещат подобни прояви и зачестяват все повече и повече.. в училище, по пътищата и по различни обществени места, а злобата не поражда нищо добро. За морал и ценности е излишно да говорим.За съжаление деградацията на обществото продължава и не случайно съдбата на населението на България е да изчезне от картата или да емигрира.До 2100 ще останат 4 милиона - 2 милиона във великата София, 1 милион *** и 1 милион, разпръснати по останалите градове.Дерзайте!
180
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 205...Мъдростта не ходи по младите, а старите ги чакат да умрат - не да мъдруват...Мъдростта не ходи нито броди! Или я има или липсва без да е от огромно значение възрастта! Колко от 'старите българи' са мъдри?!?!?!
179
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъдростта не ходи по младите, а старите ги чакат да умрат - не да мъдруват
178
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
човек трябва да има или голяма рода или много прятели за да оцелее.....Мъдростта е много по ценна от голямата рода или многото приятели!
177
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
все повече заприличваме на братята роми. човек трябва да има или голяма рода или много прятели за да оцелее. държавата само събира, каквото успее - да има за политиците.
176
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен..имало секс ,наркотици ...Е ,нали са част от демократичните ценности ?
175
2
 
10
 
! Отговори
Bili преди 2 години
винаги и имало мелета между софийските гета...нищо ново, само дето сега у фейса се качва...
174
0
 
11
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Съдбата си знае работата, тия които тормозиха момчето, ще платят с кървави сълзи за това, което са му причинили! И когато след време им се случи съдбата да им върне лошото стократно, да не се чудят откъде им е дошло, а да се смирят и да молят за прошка, за да не са вечни нещастията им!
173
1
 
14
 
! Отговори
Илия преди 2 години
До 12 години ГЕТО Мутрите се явиха още през 1991-92 г. Исега има хора които са осакатени от тия безпаметни дрогирани тогавашни типове. Жалкото е че хората говорят за тях с уважение. Телевизиите сега ги изкарват национални герой. Жената на Карамански, децата на Жори Илиев, Брат му - какъв готин бил, Димата руснака е егати добрия човек....и още, и още...а те..рекетират, убиват, чупат...Пропищяла беше страната от тях. Никой не вкараха в затвора...но те си се поубиха. А Рашков ги разследваше..ха.
172
0
 
19
 
! Отговори
. преди 2 години
Закони , съд,справедливи присъди , мачкане на корупцията от най дребния тарикат до най големите и ТВУ-та с хубав бой и бачкане по цялден и ще се оправят "децата" и не само !