Жители на "Лагера": Децата са такива, защото има много секс, наркотици и насилие

Момчета с ножове и боксове са готови да се колят и бесят
Обновена: 5 яну 2022 09:40 | 5 яну 2022 09:28, Анисия Иванова
239

След кадрите с брутално насилие над 13-годишно дете СДВР продължава издирването на нападателите. Вчера двама от тях бяха задържани. Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с жители на квартал "Лагера", които споделиха, че гаврата с детето е продължила около час и половина и не се случва за пръв път.

Мъж от квартала подчерта, че проблемът е системен. "Децата масово са такива, защото има много секс, наркотици и насилие. Родителите се разделят рано и децата стават такива - това е проблемът!", каза той и подчерта, че тези деца са продукт на средата, в която всички живеем.

Още по темата
Те са такива заради обществото, в което живеем, убеден е той.

"Искаме да разберем защо се е случило и да помогнем на децата да повярват, че това не е правилният подход. Като общество не трябва да толерираме такива постъпки", посочи жена от квартала.

По думите ѝ в ефира на "България сутрин", момчетата са дошли въоръжени с ножове и боксове преди два дни. Били са около 20-30 деца на 15-16 години и от други квартали.

"Нашите квартални деца са се свързали с батковците, за да търсят протекция. По-големите момчета се свързаха с нас, за да може по-цивилизовано да се излезе от ситуацията. Идеята ни беше да кажем на тези хора повече да не идват тук, неведнъж им е правена забележка. Идват момчета от "Надежда", "Дружба" и други квартали при момиченцата тук. 14-15-годишни деца са готови да се колят и бесят", разказаха живущите в "Лагера".

Битото дете е добре, съобщи друг мъж от кв. "Лагера". То обаче не искало да излиза от вкъщи, а другите деца търсят помощ от по-големите от тях.

"Децата стават изключително злобни. Кадрите са брутални. Това ни натъжава като хора и дано повече да не ставаме свидетели на такива гледки", сподели още събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: побойЛагераBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
19
 
! Отговори
Децата преди 2 години
са такива, каквито са и родителите им.На подобни все улицата, наркотиците и др. под. са им виновни. Така е, когато не са научени на работа, а само консумация, разгул, произвол и безотговорност.
170
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това си е ццигганизация на обществото. 80 % в гетата за обща работа и 20 % Хай лайф, който контролира и командва ццигганизацията.
169
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е българския манталитет - от 13 века непроменен.От азиатски варвари - хора никога няма да стане.На българина ценностната система се заключава долу горе в това да крадне от работата , да се прибере в къщи , да се насмучи с ракия , да намлати жената и децата.И на следващия ден отначало.Децата са такива каквито са родителите им.
168
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мене е банален конфликт в социалните мрежи. Няма какво да правят и висят там. Пишат глупости от скука и това е. Конфликт стар като света. Някой напсувал някого, оня си събрал приятели и после му счупили главата. От Надежда и Дружба да се замъкнеш до Лагера - нямам друго обяснение. Някога такива неща ги уреждахме 1 на 1. И беше позор да викаш подкрепление. Сега ходят ли вече момчетата по двойки в тоалетната в училищата, че ми интересно колко са се изнежили. Нямам деца, а май и не искам.
167
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата са като Толупа от Герб.Диви разбойници-рожби на криминалния преход.
166
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетете "Повелителят на мухите" - децата са по-големи чудовища от възрастните!
165
5
 
14
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 2 години
За 12 години добър електорат съм си отгледал! След 4 години тия ще гласуват за 20лв за мене! ГЕРБ ПОБЕДА!
164
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' защото има много секс, наркотици и насилие '' ............................ едва ли това е причината, при комунизма нямаше 'секс, наркотици и насилие', а се случваха същите неща, а и по-лоши, само дето никой не говореше за това. Има един глобален, морален упадък, но тука всеки трябва да види първо собствената си роля, преди да сочи с пръст, а българския селянин много обича да сочи с пръст, бидейки омазан ***** с в същото време
163
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Седиш си в хола на сланините, мааш с две ръце шоколадче и солетки, докато гледаш *** тв състезания и сериали, после глътваш хапченце и ставаш ММА боец или балерина !
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички хулигани да се ваксинират насила!
161
1
 
4
 
! Отговори
Пачата преди 2 години
Секс,наркотици и Рокенрол.Това е.
160
2
 
12
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Политиците си се занимават с "свои" неща, родителите с техните, на полицията са и "вързани ръцете" от неадекватни закони, правораздавателните органи тънат в неведение и корупция, по училищата владее анархия, телевизията е отвратителна.....(лоши деца няма) условията ги правят гангстери. Затворите да се премахнат - да се организират трудови лагери....
159
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива идиотчета има покрай всяко училище. Движат се на групи в отчаян опит да съберат поне две мозъчни клетки на едно място. Решение има - да се дадат за възпитание на някой бивш военен. Без телефони, без джобни, в комуна. Сегашната разхайтеност произтича точно от липсата на мерки.
158
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето до какво води липсата на морал и правила. Деца-чудовища.
157
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минете през кое да е училище - картинката е същата - цигари, наркотици, лумпенизирани млади. Плюс сексуална революция, която за съжаление е победила. Те са абсолютно развратени.
156
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От изпростяло и джендъризирано поколение толкова. А в Лагера има един Алекс - ултрас и ***. Бога ми, как съчетава агресията с лявата си ориентация не знам. Но няма да се учудя ако е от участниците.
155
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се учудвам. Погледнете на какво ги учат - че да си *** и агресивен е норма. Масово момчетата не получили възпитание от страна на семейството се татуират, почват да тренират някакъв боен спорт. Взимат си и куче задължително с не по-умна физиономия от тяхната. Той на 16 вече е приключил завършена отрека.
154
0
 
10
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Това момче ако се вземе в ръце и друг път ако попадне на тия герои от клипа, не той ще е клиент на психолог и травматолог.
153
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжът ми разправя, че бая бой е падал в училище и извън него и преди 40 години. Даже сега сравнение с тогава момчетиите са кротки.
152
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дванадесет годишното управление на мутрата кво да донесе освен мутренски живот.Тези деца са точно израснали по времето когато мутрата беше премиер!