Борисов: Не е отговорно да си срамиш държавата!

Лидерът на ГЕРБ се ядоса на думи на премиера Петков за Шенген
Обновена: 19 фев 2022 20:09 | 19 фев 2022 19:58, Веселина Йорданова
224

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че думите на премиера Кирил Петков, че евролидерите нямат доверие на България за Шенген, не са атака само към ГЕРБ, а към всички предходни правителства.
Още по темата
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала. Лъже председателят на европейските социалдемократи Станишев, Вигенин и още куп хора. Това да ходиш и да си срамиш държавата, не е нито национално отговорно, нито е правилната политика", изтъкна Борисов.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
5
 
5
 
! Отговори
Ставри преди 2 години
Ами спрете да срамите държавата ни , г-н Борисов !
142
4
 
4
 
! Отговори
До Радослав преди 2 години
Не може Бойко да подготви държавата за некадърно управление. По инерция се издържа няколко месеца, след това следва това, което става днес. Ще има и още, съдейки по хаотичните действия на новите.
141
3
 
5
 
! Отговори
безсрамен преди 2 години
За да не срами държавата,научи го на английски/конграчулейшън/,френски/ние всички парле ву франсе/,да прави метани на Ердоган,да цунка Меркел и да подарява куче на Путин.
140
4
 
4
 
! Отговори
Аааа,Неее преди 2 години
КАЗВА,ЧЕ СМЕ БЕДНИ,А НЕ ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е БОГАТ.
139
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще ги стигнем руандците? Скоро ще бъде, ако Кирчо продължи промяната.
138
5
 
4
 
! Отговори
ОФ-РАДЕВ преди 2 години
ПРИВАТИЗИРА(КРАДЕ) ИМУЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ....... ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ....
137
2
 
3
 
! Отговори
Коцето преди 2 години
Сладко е цяла държава да работи за картела.Как да се откаже.
136
7
 
3
 
! Отговори
ОФ-РАДЕВ = ОПГ преди 2 години
Мафиотска организация подготвяна от 8 години...... ОФ-РАДЕВ - - СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ....
135
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гроб е ОПГ и трябва най-накрая да бъде обявена извън закона!
134
8
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 171: това, че бойко имаше късмет да управлява в по добра международна среда, бе го прави кадърен, а просто късметлия! И като е толкова читав какво направиха за да подготвят държавата за такива събития и моменти? С влагане на евросубсидии в къщи за управляващите икономика не се прави! Толкова пари се изляха от Европа в България и резултата е нулев! Какво направиха за да подготвят енергетика, какви реформи направиха за да оптимизират държавна администрация?
133
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пРОстия народ са важни чекмеджетата!А иначе пълно е с Кириякстефчовци!
132
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
167- ЦЕНИ ХРАНИ С 40% ПО ВИСОКИ ОТ АПРИЛ 2021Г- ТИ ХОДИШ ЛИ НА МАГАЗИН- ОЛИО ПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- 1.80ЛВ, СЕГА ПРИ НАЙ ДОБРИТЕ 4.40ЛВ, ЦЕНИ МОЕТО СИРЕНЕ- ПРЕДИ 11.80, СЕГА 18.20ЛВ, КАШКАВАЛ- ПРЕДИ- 16ЛВ СЕГА ПОД 20ЛВ НЯМА- А ДЕТСКИТЕ ДРЕШКИ, А ЦЕНИТЕ НА ТОКА КАТО ПАДНЕ МОРАТОРИУМА КАКВО ПРАВИМ ДЕЦАТА НА СТУДЕНО И ГЛАДНИ, ФИРМИ ФАЛИРАТ, ОСТАВАМЕ БЕЗ РАБОТА, ИНФЛАЦИЯ 9.1%- ИЗЯДЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО- Я ВИЖ В ГЕРМАНИЯ- ЦЕНИ КАТО У НАС ИЛИ ЛЕКО ПО ВИСОКИ/KAUFLAND.de/
131
6
 
11
 
! Отговори
До 167 преди 2 години
Лъжеш, че цените в БГ са били най-високи и през последните 12 години. Имаше ниска инфлация и растеж на доходите. Сега инфлацията е огромна, а работодателите не могат да вдигнат заплатите, защото имат да плащат скъп ток и газ.
130
10
 
6
 
! Отговори
п.п. преди 2 години
избирателите на "промяната" са избягалите и живеещи в чужбина българи, а на герб са тук живеещите а те са много. погрешно е да си повтаряте че времето на герб е минало - скоро ще се уверите
129
7
 
8
 
! Отговори
яшко преди 2 години
тоя кирчо наистина е *** човек, но и радев не пада по долу, и той плюеше по българия на запад, сякаш те са ангели небесни, вторите ботев и левски, обаче народа скоро ще ги изрита, чашата прелива....
128
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен до 162 преди 2 години
Последни по доходи и първи по смъртност бяхме и през последните 12 години, също така бяхме и с най високите цени на хранителните стоки. Понеже живея в чужбина и тук инфлацията е висока и тук цените на газта и тока скочиха драстично. Но хората имат икономика и ще преодолеят трудностите. А ние наследихме от некодърната тиква една опоскана "държава" без икономика, образование и здравеопазване. Само знам, че комунистическата банда ГЕРБ повече никога няма да управлява.
127
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което говори Бойко Борисов е много по-смислено и съдържателно от безумните приказки и действия на Кирчо.
126
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, чче е време Кирил Петков да емигрира в Руанда. Както се разбра, там го ценят и ще направи страхотна кариера като рекламен агент на режима. Тук не му е мястото, не го ценят, подиграват му се за разни куролации, ситуации и познания по география.
125
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
159- инфлация при оня "примитив" януари 2021г- 0.2%, ПРИ ГЕНИАЛНИТЕ МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПИТЕ ЯНУАРИ 2022Г НА ГОДИШНА БАЗА- 9.1%СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ПЪРВИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ЕНЕРГО НОСИТЕЛИ, ПЪРВИ ПО ЦЕНИ НА ХРАНИ В ЕВРОПА И ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ И ТОВА САМО ЗА 10 МЕСЕЦА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЯТ ОЩЕ...
124
6
 
16
 
! Отговори
българин преди 2 години
Бойко-затворко.Идва поканата от бай Ставри.