Борисов: Не е отговорно да си срамиш държавата!

Лидерът на ГЕРБ се ядоса на думи на премиера Петков за Шенген
Обновена: 19 фев 2022 20:09 | 19 фев 2022 19:58, Веселина Йорданова
224

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че думите на премиера Кирил Петков, че евролидерите нямат доверие на България за Шенген, не са атака само към ГЕРБ, а към всички предходни правителства.
Още по темата
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала. Лъже председателят на европейските социалдемократи Станишев, Вигенин и още куп хора. Това да ходиш и да си срамиш държавата, не е нито национално отговорно, нито е правилната политика", изтъкна Борисов.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
5
 
! Отговори
иидва Новият ред преди 2 години
Гладен съм.
122
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно позорящ за народа ни факт е, че 12 години търпяхме да се гаври с нас един безкрайно нагъл и пpocт пpuмитив! Сега всичко продължава по същия начин, дано няма тайна договорка, която да го пази от справедливата тежка присъда!
121
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лойко скоро ще напълни трапа! Съвсем скоро!
120
5
 
15
 
! Отговори
хихихи преди 2 години
На това твоето във Физиката баце му се казват "СВОБОДНО ПАДАНЕ " , но ти сигурно го знаеш нали си в тези професорските среди ?!
119
7
 
16
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
За толкова време не искА да кажеш коя е Мата Хари и да ни покажеш една гола снимка на терасата в Барселона ?!
118
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Деската му остана.Няма я оная цоцолана Фидосова и трависа Цачева.А оная усвоителка с чатичките по 4 000лв Лилито хептен изчезна.Бай Ставри чака Винету да влезне в централния.Свърши се с това недоразумение ГЕРБ-КРАЙ!
117
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пъ офцъ , на всичките кражби и пари , така и не можа да намери един фризъор да я пооправи да заприлича на нещо - тя че на човек не може -не може мъ поне на нещо !
116
6
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
НЕ знам защо , но от цялата ти банда , най- ми е жал за Т.Дончев , защото все ми се струва че не му е мястото сред васи се е объркал момчето много да се забърка с такива като теб , бика , даниелчо , паци тераската и ония там всякакви ***-ки и т.н ?!
115
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата са като ония петимата от РЕМС,ама са останали само двама вече.Няма ГЕРБ,приключи се с това ОПГ!
114
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ги таковаше с 200 - Пък теб те таковаха с 2000 , понеже си повярва че си Бог - Да ама НЕ ! Едно време баба на село казваше че пуйките са по-глупави защото се учели как да кълват от кокошките , и като гледам ти от всичките си кокошки си курдисал отпред баш пуйката ! Въртя , лъга , *** , маза , но накрая си намери майсторите , и това е едно от малкото хубави неща които са се случили през целия преход !
113
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше тоя Борисов?Не трябваше ли една стена да се боядиса и сме готови за Шенген?!
112
3
 
8
 
! Отговори
sd преди 2 години
Познат глас: На-*бал съм ги с 200 едни чужденци, премиери...
111
16
 
5
 
! Отговори
Кирооооооуу преди 2 години
Еднопосочен билет за Канада, момче !!!
110
8
 
14
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Че то така погледнато , ТИ си Сетовен РЕКОРДЬОР и едва ли се е родил този който ще ти бие рекорда ! Ние сме на този хал заради такива селяни дето раздавате пари от джипа , строите тераси и къщи с Евро пари и се снимаха с пистолети и чекмеджета - И ако си си мислел че още сме с "желязна завеса " и " медийно затъмнение " , и никой по света не знае за твоите простащини - МНОГО СИ СЕ ИЗЛЪЖАЛ или пък са те ЛЪГАЛИ !
109
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ВЪН!!!
108
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко ханъм пак е изпълзяла изпод полата на Дуловската и Кърджалийската и се прави на големия политик като очаства в монолог с платени ***! Като има толко много за казване що не влезе в парламента, а избяга в харема на *** си Ердоган? Що не участва в някое предаване където да му задават въпроси? Защото е страхлива бабка!
107
8
 
17
 
! Отговори
На 200 преди 2 години
Нима този малко умен, некултурен и по ганьовски отвратителен индивид смята, че да такова ...на 200...по собствения му каруцарско-просташки израз ,за света е по добре,отколко честно да признаеш,че имаме нужда от помощ за да се справим с такива ,като гнусната Тиква.
106
18
 
2
 
! Отговори
Катя преди 2 години
До 133 Айде,айде по - малко лъжи ако обичаш.И аз помня,че Борисов никога не се е оплитал като пиле в кълчища.Всичи лъжете,мажете, плетене интриги и накрая тропосахте едни некадърници, мошеници и лъжци да управляват .А за оня селянин от Славяново не ми се говори- мошеник,елементарен интригант ,селска клюкарка.Хора без никакъв авторитет.На такива,човек не може да гледа сериозно- карикатури.
105
16
 
5
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Е повърхностен, освен това управлява Кокора, вървим устремно по нанадолнището.
104
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, айде - да си седне малко на зад-ника и да бъде опозиция. Стига е рипал като пале пред майка си. Помня преди 12 години, когато взе властта къщо се държеше като пиле у кълчища. Ми не може да си само ти н върха.