Приятел на семейството на Сашко: На видеото категорично не е той

Бащата се е подвел, прекалено уморен е, смята Марио Антонов
14 ное 2022 08:26, Анисия Иванова
18
Приятел на семейството на Сашко: На видеото категорично не е той
Снимка: БНТ

На разпространеното вчера видео категорично не е Александър. Това мнение изрази пред БНТ Марио Антонов, който е приятел на семейството на изчезналото момче.

По думите му бащата на Александър е прекалено уморен и се е подвел в твърденията си, че неговият син е на видеото.

Още по темата

"Бащата се е подвел, според мен и според хора, които познаваме Александър. Определено на клипа не е Александър. Той не е с очила, на клипа детето е с очила. Александър е със сиво яке, на клипа детето не е със сиво яке", коментира Антонов.

Той благодари на усилията на всички в издирването на момчето, повече от 72 часа.

"Искрено се надяваме на щастлив край", каза Марио Антонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дете с аутизъм никога няма да тръгне по места които не знае. Аутистите обичат рутината, не могат без нея. Те не харесват откритите пространства и тълпите. Детето се крие в някое малко помещение , където се чувства защитено.
15
2
 
8
 
! Отговори
гражданка преди 1 година
В момента по БиТиВи-лейди, върви филма "Доктор чудо" - МОЛЯ ВИ ХОРА, ГЛЕДАЙТЕ ГО....Доктора Чудо е аутист, тези хора са странни - всяка серия завършва с фразата:"АУТИЗМЪТ НЕ Е БОЛЕСТ, А СВЕТОУСЕЩАНЕ"...Ако това детенце е наистина аутист, никой не може да предвиди къде е - а дали са претърсили целия им блок, вход, жилището дори- щом има съмнения за достоверността на думите на таткото???То може да е съвсем "под носа им" дето се вика
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашко е по-уморен, ако е жив.
13
2
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Още от вчера пиша същото, че може и при маневра назад да го е бутнал. Това обаче е спекулация. Спекулация, обаче, НЕ Е, че ни направиха на луди. Утре, ще има нужда от помощ и ресурси за друго дете и никой няма да повярва, заради такива като този баща.
12
1
 
5
 
! Отговори
Само преди 1 година
Само си задавам въпроси: бащата го е изпуснал докато правел маневра. Ами ако при нея без да иска го е премазал? Таткото при видеото е много категоричен, че това е детето. Нормално е само да го допусне, да не говорим, че приятелите са категорично против. Таткото, като че натрапва версията, че е живо. Не знам как е при други семейства с такива деца но не ми звучи нормално за много случаи на изчезване и завръщане. Не е ли малко изпусната работата и това рано или късно е можело да се случи. Питам се
11
2
 
4
 
! Отговори
Размисли преди 1 година
Дано майката да си го е взела. Дано да е живо. Явно бащата не може да се грижи за него, щом и друг път се е губил. Явно бащата крие нещо, щом лъже, че друг път не се е губил, а лелята твърди обратното
10
9
 
5
 
! Отговори
Папо преди 1 година
Бащата каквото му покажат все е синът му. Май се опитва да подведе всички. Минута по минута можеш да каже какво е правил . То аз не помня вчера какво съм правил ,той по минути помнел.
9
7
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
Този ми е подозрителен нещо.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз се позачудих как може този лонгур от видеото да го наричат " детенцето". Той към 13-14 годишен мяза.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сата НАТО. Само да уточним -кой е бащата...
6
16
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Е, как може бе! Сега ние бащата ли да слушаме или некой си Марио! Още малко ще отрече и способностите на Сашко да пазарува без пари...
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е виновен
4
4
 
10
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Да поразпитат бащата!
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бащата не ми е чиста работата хич.
2
10
 
29
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Съчувствам на бащата,но според мен изчезването на детето се използва от службите за нечисти цели.Огромна показност и демонстрация на усърдие,и на второ място -отклоняване вниманието на хората от социалните проблеми-огромните цени ,хаоса,бедността и т.н."Има нещо гнило" в БГ,и то много ,много гнило!
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1. Бащата има три профила във фейса akeksandar tsvetanov - два са стари2. Майката живее в Англия с друг мъж, последно е качвала миналия месец.3. Снимката на момчето с очила и сини дънки е на нейния син. Не е ясно бащата кой е. Това момче било Раян?