Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов

Предложението е във връзка с "Барселонагейт"
Обновена: 30 май 2023 19:56 | 30 май 2023 19:51, Анисия Иванова
312
Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Б.Б. - бивш министър – председател и депутат в 49-то Народно събрание, съобщиха от прокуратурата.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в медиите като „Барселонагейт“, по което са събрани доказателства по смисъла на чл. 219 НПК за извършено престъпление по чл. 253 НК от народния представител /пране на пари/.

От доказателствата, събрани в хода на досъдебното производство, може да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До Анонименуау,*** вече редят Световният ...гетата на доган и карадъя,отправяащи заплахи към България как щели да нахлуят в Парламента на Българите за да обслужат гАспадаря си путин,убиец на жени и деца в Украйна...България ще е в Парламента...караДъя!!!малкото дпс...итн ще е там ли?има ли столче за...холограмата?
220
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен"Гешев има гръб от републиканската партия в САЩ и Израел. Ще премаже цялата сорросоидна иззмет в България дето слугуват на демократическата партия и позволяващи си да му посягат физически." ..................................................................., а кой е представител на републиканците в България, не е ли Цецо, приятеля на Бойко? Кой предпочитате от двамата ББ или ЦЦ? Или какво?
219
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До *** избор, Съмнявам се да има някакъв особен избор, в момента в който Киро получи властта, мен ме заплашиха да не защитавам Тиквата. Сега чета и в Афера, че искат ареста му.
218
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
не ни дреме как се казва ГП,ако имат доказателства да си свършат работата!другото е пропаганда и манипулаций!съда да реши...макар и той да е на 70%...руски!
217
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ОТДАВНА СЪДЕЛНАТА ВЛАСТ ИСКАТ ДА ИЗЧИСТЯТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ БАКЛУК, ПОЧНАХА ГОСПОД ДА ИМ ДАВА ЗДРАВЕ
216
4
 
5
 
! Отговори
С О Р О С О И Д преди 10 месеца
Ай сега и рускиТе шПиоНчета КИРО И КОКО
215
0
 
10
 
! Отговори
Star преди 10 месеца
Някой се е разприказвал и Европол иска да влиза да разследва.Още Кьовеши като се чу че пак говори за България,и каза че основната причина за отказа за Шенген е Южната Граница и схемите за точене на пари.После започнаха да ровят,и явно се наложи да се включи и Интерпол.И бушоните започнаха да гърмят.Над 65% от убийствата в подземният свят са от ,,своите".И в 80-85 процента от случаите става дума за ,,пропяване".С една дума предателство.
214
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До поли..... Ти защо даваш на децата ти да гледат телевизия мъ? Нямат ли компютри да гледат детски? На моите деца съм им свалил стотина детски филмчета и си ги гледат на компа. Умна сеяндурка си личи ти!
213
9
 
9
 
! Отговори
Поли преди 10 месеца
Моля спрете да давате Копейкин по телевизията,плаши децата Мисля,че децата са по- важни от някакъв си лабилен нервак,Копейкин
212
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На негово име имали нещо? Щото е ако е на трети лица съд не го лови. То така ако ставаше бая народ требеше да са при бай Ставри.
211
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега разбирам защо при Кюлчетата имаше презервативи с Мата Хари. Просто много скъпо му е излязло чукането без презерватив с манекенката.
210
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тикво , да знаеш - аверът ти , Каскета , те е взел на мушка !
209
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Егати държавата в която всички знаят за къщата и мутресата на бивш премиер, но главният прокурор не вижда нищо. В Англия преди 10-тина години министър подаде оставка, защото се разбра, че е излъгал, че жена му, а не той карал колата им с превишена скорост. Сега на новата външа министърка понеже е цветна май ще й се размине. Но за какво говорим? Тук някакви селски тарикати с балкански манталитет ни разиграват като палмокатерещи се и на нас ни става кеф когато някой от тях го очушкат.
208
3
 
6
 
! Отговори
Елена преди 10 месеца
Ало Гешев ,а Гошо елементарното от Боец кога ще го привикате? Нали той е подал сигнала за тоя цирк,или е в Дубай,Сърбия?!
207
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
До Мария: какво ти редовно правителство? Кой ще го състави? Гроб с жалките си 8% подкрепа? ПП+ДБ с още по жалките си и вече със сигурност по малко от 7% събрани на изборите? Копейката с неговите 5%? ДПС и те с техните 5%? БСП който реално не прескачат 4%? Или ИТН който се подложиха на всички? Кой точно? Каквото и правителство да се направи няма да има подкрепата и на 20% от народа! А с тази глупост на ПП+ДБ на следващите избори ще е чудо ако има и 20% избирателна активност!
206
6
 
7
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
Копейкин и копейковци са много,възпламенени,нахъсани ,озверели,ужасени от съставяне на редовно правителство .Ха,ха,ха елементарни плямпачи като Костя Копейкин.А бе я си е .. ..... ..та.Арееее къш мошеници
205
4
 
9
 
! Отговори
Борисов 4 преди 10 месеца
Дон Мафиото от Банкя пак ще ходи да го разпитват за далавери и престъпления.След това ще прави ново правителство и ще е начело на държавата.Такава пропаднала държава НЕМА в цел свят.
204
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Надявам се да заколят Тиквата като пиле в затвора!
203
6
 
6
 
! Отговори
Надя преди 10 месеца
А бе ей вие Прокоратура,Гешев какво е това долно пробно шоу което разигравате,за да не се направи редовно правителство?Не се месите в политиката а ?! Хайде бе .Колко години дремахте и нищо не направихте,а сега сте се разработили.Миналата седмица викахте Борисов-нямаше обвинения,от днес има обвинения.За толкова години не се сетихте да направите най- елементарното нещо-да направите ДЕК проба и да се установи бащата на детето на манекенката.Прокоратура -рекетьор.работи по сигнал на Боец-Гошо ***
202
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Падне ли БойкоИзведнъж и тарикатите из страната и скъпите коли ще се покрият!!!

Спонсорирани публикации