Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов

Предложението е във връзка с "Барселонагейт"
Обновена: 30 май 2023 19:56 | 30 май 2023 19:51, Анисия Иванова
312
Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Б.Б. - бивш министър – председател и депутат в 49-то Народно събрание, съобщиха от прокуратурата.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в медиите като „Барселонагейт“, по което са събрани доказателства по смисъла на чл. 219 НПК за извършено престъпление по чл. 253 НК от народния представител /пране на пари/.

От доказателствата, събрани в хода на досъдебното производство, може да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо чак сега - къде спахте толкова години ? Естествено, че тулупа е крадец, лъжец и рекетьор - защо едва сега се сетихте да си свършите работата ? След посещението на гешев в сащ ли стана "промяната" ? Или когато заплашиха гешев, че ще го махат ? Необходимо ли е да има такива "фактори", за да си вършат прокурорите работата и значи ли това, че досега е имало чадър над мутрата от Банкя и близките до герП "бизнесмени" - петьо еврото и къро, на които им се стъжни тези дни ? Започвайте ги и ги свършвайте, че има още много като тях, които тровят България !
200
0
 
7
 
! Отговори
Гери преди 10 месеца
Ха,ха,ха детето на манекенката да не излезе дете на Вальо Златев Нали той е предупредил Нинова,да престанат да ровят за случая Барселона
199
7
 
8
 
! Отговори
Лина преди 10 месеца
Ха,ха,ха Радев с юмрука,Гешев с при топлените манджи Преди 5-6 дни Борисов без обвинения ,от днес с обвинения..Е наистина няма такава държава Как не ви е срам бе?! Били елит?!Какъв елит сте бе негодници?! Гола вода сте,срам за България
198
0
 
9
 
! Отговори
Падаря преди 10 месеца
Гласувайте бюджета и разпускайте цирка... гърците само 6 дена след изборите обявиха новата дата за 25 юни,стига извращения.
197
3
 
9
 
! Отговори
Вьзмутен преди 10 месеца
Делян добрев, бацо, цецо едва се размина абе целият герб ли са мафиоти
196
2
 
16
 
! Отговори
Вьзмутен преди 10 месеца
Мале целият герб мафиотиУжас и тия хора - 12г ни таковаха
195
2
 
8
 
! Отговори
ХазартЯ преди 10 месеца
Още преди две седмици ППДБ казаха ако ГЕРБ не направи правителство с техен мандат ще арестуват пак Бойко...
194
4
 
6
 
! Отговори
бг смешки преди 10 месеца
тикавата най- накрая ще го ликвидират като мн представители на родният ъндъграунд - Къро , Самоковеца ,Карамански , Илиев и тн ...понже у БГ няма съд и прокоратура а народа не става за нищо ....
193
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тиквата в затвора ли ще ходи ? Или поредния цирк?
192
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
До 221: това никой нормален не го оспорва, прокуратурата е просто ТЕЛК за назначение на роднини с ментални недостатъци където да избират до пенсия. Нещо като Тих труд от соц времето.
191
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това с Борисов си е чисто отмъщение. Подгрява се измислен казус без доказателства, стар 10 години. И то във време на политическа и икономическа...кризи.
190
1
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 10 месеца
Всеки един от тия убавци е за затвора, касета също, но понеже са като свински черва - нищо няма да се получи. Шоу за народа. Справедливост надали някога ще има!
189
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Ще го разследва още 3-4 години и като свърши бурята ще замразят разследването и ще заспят непробуден сън както правят от 1944г насам!
188
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зъб за зъб, глава за глава. Замерването с компромати, да започне сега! Народът върти глави наляво и надясно опулен. Чакащ да му се решат наболелите проблеми, заплати, пенсии, услуги...А уж, всички "служеха само и единствено на хората и обществото".
187
3
 
4
 
! Отговори
Бгг преди 10 месеца
Гешув е слуга на краварският посланик и нищо няма да направи. Последният е сватовник между Баце и ППДБ.
186
0
 
5
 
! Отговори
до РАДОСЛАВ преди 10 месеца
До РадославПрокоратура у БГ няма мн отадавна !
185
1
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Прокуратурата ако искаше да разследва Бойко, досега да го е осъдила 100 пъти, всичко е симулиране на дейност пред САЩ и Европа в жалък опит да спасят собствените си кожи!
184
0
 
4
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 10 месеца
абе шяхме да питаме Самоковеца и Поли Пантев за Костов и ГНОМА АМА БОГ да ги прости ! може и ЕМО МАКАРОНА ама и него го няма отдавна.Бойко в СИК как е има ли хляб ?!!???
183
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен: "ГЕРП ако имат достойнство ще се откажат от политиката." ___ - без тях в политическото небитие заминават веднага ПП-ДБ! Борисов е единственият им приятел! Останалите точат ножове, да ги сготвят курбан!
182
5
 
12
 
! Отговори
Урсула преди 10 месеца
Копейкин и той си купи къща с партийната субсидия :)))

Спонсорирани публикации