Княгиня Калина е била задържана, а колата ѝ е иззета от полицията

Това стана след катастрофата с над 1,2 промила алкохол
Обновена: 20 авг 2023 11:44 | 20 авг 2023 11:43, Елка Василева
131
Княгиня Калина е била задържана, а колата ѝ е иззета от полицията
Снимка: архив, БГНЕС

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски – Калина, която вчера катастрофира след употреба на алкохол, е била задържана. Автомобилът ѝ е иззет от полицията. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи bTV.

Малко след 15 ч. вчера полицията получава сигнал за самокатастрофирал автомобил на изхода на паркинг в Боровец. Става ясно, че зад волана е княгиня Калина.

Още по темата
След направен тест за алкохол пробата отчита над 1,2 промила алкохол.

Прeд bTV съпругът ѝ Китин Муньос каза, че тя е била много разстроена, защото е загубила едно кучетата си. На въпроса пила ли е алкохол дъщерята на Симеон Сакскобурготски нейният съпруг заяви, че е възможно, но след инцидента и става въпрос за чаша вино.

Спътница на княгиня Калина по време на случилото е Величка Петрова, служител в двореца Царска Бистрица от 20 години. Тя признава, че не знае дали Калина е употребила алкохол, но подчерта, че пазачът на паркинга се е държал много грубо. „Господинът афектиран скочи, дръпна вратата на колата, така със сила взе ключа на колата. Вероятно при взимане на ключа е наранил княгиня Калина“, коментира Петрова.

Последните промени в Наказателния кодекс предвиждат по-строги наказания за нарушения на пътя – при шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта превозното средство се иззема..

Калина Сакскобурготска бе отведена до болница за даване на кръвна проба. Според съпруга ѝ инцидентът не заслужава толкова голямо обществено внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 8 месеца
100 твоята, "княгиня"сигурно е по грозна.
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аристократите не трябваше ли да са красиви и изящни, за разлика от това на снимката?
83
0
 
5
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
Кучето дали се е намерило? Дано е живо и здраво и не е свършило в някой вок.
82
14
 
3
 
! Отговори
Оня преди 8 месеца
Естествено че е грозна ! Такива са потомците на всички pycopoби ! А тате ѝ , е най-голямата кремълска п0длoгa
81
0
 
6
 
! Отговори
До 82 преди 8 месеца
Баба то как ги разбра тия работи със златото,като се е пущала ли?
80
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дежурните комплексари от панелките се изказаха по въпроса! Бедни сте щото сте глупави! Можете само да носите куфарите на царското семейство!
79
1
 
4
 
! Отговори
Ами така е преди 8 месеца
1-била пила боза,а не алкохол :)2-страдала за пес 3- наказание: отнемане на титлата княгиня
78
5
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 82 преди 8 месеца
Баба ти лично ли е броила вагоните със злато? Защото по ОФ-събранията червените лели говорили за цял влак злато. Според историческите сведения обаче, когато са натоварили на влак покъщнината си, 4 вагона останали да бъда взети по-късно, но царицата така и не пратила никого за тях и те останали в България.Потърси сведения, какво е донесла Джована Савойска като зестра, когато се е омъжила за цар Борис Трети, също и какво са построили за България и тя, и княгиня Клементина със собствените си пари.
77
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нито гърците, нито румънците, допуснаха своите бивши царе или крале да влязат в държавите им като монарси, освен като обикновени граждани. Камо ли да им върнат някакво имущество. Само ние не само допуснахме Симеон, но благодарение на бившия патриарх Максим, събраха необходимите имена и подписи за да направи партия и да влезе във властта. Върнахме и имоти и съди България.За злото, което ни стори той плати с първородния си син. Дано Бог ни опази внукът му да не влезе във властта чрез майка си.
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Баба ти в бардака откъде се е научила!?
75
1
 
11
 
! Отговори
Пак така преди 8 месеца
Кралските фамилии в Европа днес се използват главно за вестникарски клюки
74
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Баба ми разказваше ,че като тея бегали от България Откраднали Два Вагона Злато ! сега вече всичко са профукали на комар ,простотии,глупости и се довлякоха да Крадът още !
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Моля,спрете на това нещо да му викате княгиня ! Ние нямаме царе,князе,княгици ! -тук се надовлякоха някакви отепляци комарджии пяници *** и Лапотят от кръвчицата на българския Народ !
72
1
 
17
 
! Отговори
Василев преди 8 месеца
Това са най-опасните хора в България самоуверените, независимо от какво социална и професионална прослойка са, които си мислят че алкохола няма да повлияе на реакциите им, и че са вечеряли с господ и имат пълна свобода да правят каквото си искат, като си доставят удоволствие и си чешат крастата с тръпка адреналин след алкохола!Животът е жесток!Агент Хера Уайлд!ЦРУ!!!
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Икакво като й вземат колата? Тя сигурно има поне още 5 на разположение. Когато хвана Белослава коментиращите викахте че 1.2промила са 2 чаши вино. Сега викате че било твърд алкохол. Големи сте експерти. А в България по принцип закони за богати или известни няма. Ще сметат историята под килима до 2-3 дена.
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много странен нос
69
8
 
4
 
! Отговори
Хеееей, парий! преди 8 месеца
До Анонимен 71 Тази си е княгиня по рождение, бе. Ти, за да станеш княз, граф, барон или нещо друго от този род, трябва да се отличиш с нещо и вследствие на това някой монарх да ти даде титлата. После първородният от всяко поколение твои потомци ще я наследява, независимо дали живее в монархия или република. Ако си извънбрачно дете на някой крал, той може да ти подари титла още докато си бебе.
68
4
 
4
 
! Отговори
Въпросче? преди 8 месеца
Проверка за др0га и алкохол на Гнома,Мравояд-Грантояд,БелобрадовЪ, Константинова,Искрен Митюв,Криптомир,Про100 КирчУ, Ицу ХазартЪ закусили с пица и др подобни неадекватници ще има лЕ?!?!?
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
като и гледам физиономията ,разбирам защо мароканеца все скита по моретата !
66
2
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
наказанието да бъде изгонване на това семеиство от българия без право навръщане