Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
0
 
5
 
! Отговори
Юлиян преди 2 месеца
Познавам много български турци.Корави мъже,неподатливи на принуда.Чудно ми е как се съгласяват да ги командва така безцеремонно едно дебело,арогантно прасе.
275
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Великия българин дебелян дерибеевски лайнометски и приятеля ми мутрата сикаджия и гнусната българска и3мет живееща във вонящата гнусна република на връзкарскиъе лаянарските българи и смърдящото иин лаянарко поколение лайнювци
274
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Делянчо едни руснаци го биха, сега да не вземат направо да го светнат.
273
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този Пеевски, никой не го иска в тази държава. Никой. Нито българи, нито турци, нито ***, никой, а все се бута като спасител този дебел плондер.
272
2
 
10
 
! Отговори
Дебелян Шебековски преди 2 месеца
Показанията ми са следните: докато обслужвах на колене великият падишах Султан Ердоган, случайно подочух, че освен,че ще ме дават а еничарите да ме пълнят като прасе със салами, злият хайдутин Радев не бил пристанал на Ахмет Доган бей. С това показанията ми пред съда се изчерпват, грух грух.
271
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 275 - Не само, ами може да прати Български воници да "пият кафе", пред парламента.
270
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как можаха този добър човечец да го боикотират за председател на данс гадоветe от сдс ,дб и герб
269
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам какво е обещал пеевски на Турция, а те какво са го излъгали, че ще направят за него, но ... Тая отчаяна глупост няма да мине. Да, всеки ден бележи леко покачване за Радев. Провинцията е почти на сигурно, че ще гласува за Радев, като може да бъдат засегнати и "типични турски региони", защото ДПС от години не е партия на турците и ***, а си е партия на наши и ваши, като Радев много добре знае това и ще се възползва.
268
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пречи им президента защото може да не позволи български войници да се бият срещу Русия. Ама са избрали грешно Пеевски символа на корупцията и некадърността.
267
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нужно ли е всеки ден да ни занимавате с нищожество което ни акъл, ни образование. Толкова ниско ниво е, дори не е за гледане и слушане, беден речник.
266
4
 
6
 
! Отговори
Телефонен разговор преди 2 месеца
Ахмед Доган: Хелоу Алейкум гсин ембасадор, моето прасе много се развилня съъър, мисля да го гоня от моя сарай ! Губернатора: Ахмееттт май фриенд, това прасе вече не е твое а мое, по правилата на Магнитската попрафкаа. Така, чее да не те обрежем под корен втори път, засега търпи прасетоо и неговото кви-кви, андърстенд май френд ? Хайде губ бай и умната Ахметт ! Край на разговора .
265
1
 
11
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 2 месеца
Продавам угоено опитомено голямо прасе с буен характер и високо самомнение. Готово за саламизиране. Чистоплътно и хранено с отборни продукти ! Цена по договаряне ! Изпращам по Спиди и Еконт. На място може да се види: метро Климент Охридски, до Парламента. Моля пишете, на позвънявания не отговарям. baidjolan маймунско а abv точка bg
264
1
 
9
 
! Отговори
Бг преди 2 месеца
Шеф на службите, на Свинчо много му порасна работата и за премиер се кани да става, за президент и за космонавт скоро ! Прасе за салам и джумерки !
263
2
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 2 месеца
Дали няма видео където са го били руснаците и гардове му ? Да го качи някой в ютуб ще стане супер хит ! Тоя всеки ден се изсира върху хората грухти и наглее, да вземе някой да го пребие и да постне видео да гледаме !!!
262
2
 
10
 
! Отговори
Bg преди 2 месеца
Малко са го били тоя свин руснаците, пак ще яде бой ! Те такива дето се мислят недосегаеми и много им знае устата и дързят и обиждат всички, после ще го набарат пак някви и ще му избият свинските зъби.
261
1
 
9
 
! Отговори
Кратък виц преди 2 месеца
Пеевски - борец срещу корупцията.
260
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя много бързо забрави когато искаше да ста е шеф на службите.Но явно е забравил.Е повторението е майка на знанието.Пак ще грухти.
259
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Измишльотини че ,свидетелства бъл готов,а затвора готов ли си
258
10
 
5
 
! Отговори
БОРИМЕЧКАТА... преди 2 месеца
ПЕЕВСКИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА БОРИМЕЧКАТА - ЩЕ СЪБОРИ РУСКАТА МЕЧКА...
257
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига приказки! Узунката и Копринката пльоснати по корем и извлечени от президенството. И после в затвора , първенешкият измамник като бивш полицейски кадър ще се радва на особена любов от пандизчиите