На бойна нога в името на родината!

Руско училище обучава своите възпитаници на патриотизъм и военно дело
23 апр 2014 19:41, Красимир Ангелов
116

Снимка: Reuters

Училището за кадети "Генерал Ермолов" край южния руски град Ставропол не е обикновено училище. Тук записаните ученици освен традиционните часове имат и военно обучение, както и часове по патриотизъм.

Фотограф на Reuters засне едно традиционно двудневно полево обучение на учениците, в което те се учат и как да боравят с оръжие.

По време на обучението младежите прекарват и една нощ в казарма, хранят се в обща трапезария и дори участват в обща молитва към Бога.

Школото носи името на руския имперски генерал Алексей Ермолов и много от неговите ученици са от семейства на военни, които искат да продължат традицията на своите фамилии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
малки терористи.Деца войници има в африка русия е бедна и мизерна завинаги
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като чета коментарите незнам дали да се смея или да плача
64
32
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
русия скоро ще бъде историята!!! Да живее САЩ !!! Да живее Израел !!!
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 72Значи имат нещо предвид, пич... Щом тези деца на по 12-13 години тренират, то след 4-5 години ще са бойни машини и готови да сеят смърт. :)
62
18
 
8
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Русия се връща към средата на 30-те години в Германия, когато немските деца са били обучавани да "пазят" Райха от комунисти и след това измрели по руските полета !!! Вместо да учат децата на градивност и независимост , те им изравняват главите !!! Руските камаради си пращат децата в Лондон, обаче обикновените русначета ще "защитават" милиардите на жириновски, шойгу, дерипаска, путин и всички останали гении на социалистическия национализъм и на националистическия социализъм !!! ГНУС !!!
61
5
 
24
 
! Отговори
Мишу преди 10 години
До Анонимен 54В Русия учат децата си на всичко! Затова и балетът, и операта, и театърът им като гостуват на запад е фурор и билети няма месеци преди това! И художници си имат, и доктори, и инженери, и в космода летят! Само че както видяхме, руските военни, възпитавани от малки в такива училища имат и морал, и дисциплина и хладнокръвия - в Крим без никакви жертви и рамбовщина свалиха на колене почти 20 хил. украински военни. И никога не пикаят върху убитите си врагове, както янките!
60
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато една държава загуби, първо я разоръжават. Така постъпиха и с нас. Съвременните младежи са по зле от майките си, които са разглобявали и сглобявали калашник за 2 минути, определяли са маршрут по азимут и са стреляли на полигон. Понятието Родина, общност, род старателно се размиват в евротолерастия, за по лесен контрол върху завзетата територия и изцеждане на ресурсите за "бог да прости"
59
2
 
5
 
! Отговори
Бррр... преди 10 години
До Доктор Сър ПичукАбе момче!Я си посети психиатъра, че нещо ти се е обострила шизофренията!Пролетно обостряне се казва
58
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Децата на олигарсите на Путин учат в Лондон,Америка как се борави с главата а тези руски деца ги учат как се борави с пушка.
57
8
 
17
 
! Отговори
60281 преди 10 години
До Доктор Сър ПичукНикой никога няма да победи Русия.
56
1
 
14
 
! Отговори
Мики Маус преди 10 години
.."освен традиционните часове. имат и военно обучение"Естествено , че ще имат!Иначе няма да е Кадетско училище, а ще е общообразователноОчудвам се на българската журналистическа простотия
55
0
 
11
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Браво. Това е много хубаво, което правят. За огромно мое съжаление, българските ученици са толкова опростачени и неграмотни, че чак ме е срам от тях(не говоря за всички, но за по-големия процент).Много бих искал да видя нещо такова реализирано и у нас. За съжаление с толкова -чалгаджийски ориентирана младеж, надали ще бъде вървежно и полезно.
54
17
 
1
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Това е една отлична идея. Когато скоро САЩ смаже русия и американското знаме се развее над кремъл, тези момчета ще се влеят в победоносната Американска армия. С тяхна помощ САЩ ще постави на колене останалите карикатури от брикс. Американския долар ще стане единствената валидна парична единица в целия свят и новото Световно правителство ще бъде със седалище във Вашингтон. Всички комунисти ще бъдат изпратени право при бащицата им ленин...
53
0
 
5
 
! Отговори
28 - Анонимен преди 10 години
До 40 - И за НВО-то мога да ти кажа, защото баща ми като бивш офицер също е преподавал. И като малък още се научих от него да разглобявам калашник и т.н. А за такива училища мога да ти кажа, че със сигурност има, защото съм имал сержант, който е завършил такова. А ти си кух като ръждива военна водоноска.
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дай им на сегашните да си бръснат краката и да си скубят веждите
51
8
 
15
 
! Отговори
Българин преди 10 години
БРАТУШКИТЕ СА ВЕЛИКИ, КАКТО ВИНАГИ !!!В нашите училища освен да обичат геювете и *** не знам какво друго ги учат децата.В България също трябва да се върне НВО - началното военно обучение от 5 до 12 клас. Децата да се учат да боравят с оръжие и да бъдат патриоти, момичетата да оказват първа медицинска помощ, това е много полезно и в живота.Ей затова трябва да сме в Евразийския съюз на Велика Русия и на Путин, не в гейския Евр(оп)ейски съюз.
50
3
 
9
 
! Отговори
28 - Анонимен преди 10 години
До 40-Бай-Х, знаеш ли че съм бивш офицер, който е отвратен от такива *** като теб, с които е пълна скапаната ни армия. Виждал съм и *** - дето могат само да крадат и да издевателстват над по-слабите физически от тях, виждал съм и *** (като теб), които се мазнят на старшинката или на взводния за някой ден отпусчица, виждал съм и умни и интелигентни момчета, които си губят времето там, защото родителите им са си били на място и са ги възпитали. Казармата е мечта за некадърни родители.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami ot bylgarina xamerikancite napravixa bezvolev rab.Bez 4ustvo za rod i rodina .I daje sym siguren 4e pri nujda edva li bixa se sybrali i 200 du6i edna mijava 4eta da se biqt za BG. koi nqma jelae6ti ubeden sym.Bix se bil za BG no ako v pyrvite redici sa oniq ot narodnoto sybranie da moga pyrvo da gi iztrepq ta da imam stimul.
48
0
 
10
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Държите се като ощипани госпожички, все едно няма съвсем същото училище в САЩ за съвсем същите цели...
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Te taq naciq 6te prebyde.vinagi sa bili velika naciq i ste bydat.Za naste deca na 4algata i porocite pytqt za ada e otvoren.Ste ni zatriqt gotinitte zapadni cennosti.