На бойна нога в името на родината!

Руско училище обучава своите възпитаници на патриотизъм и военно дело
23 апр 2014 19:41, Красимир Ангелов
116

Снимка: Reuters

Училището за кадети "Генерал Ермолов" край южния руски град Ставропол не е обикновено училище. Тук записаните ученици освен традиционните часове имат и военно обучение, както и часове по патриотизъм.

Фотограф на Reuters засне едно традиционно двудневно полево обучение на учениците, в което те се учат и как да боравят с оръжие.

По време на обучението младежите прекарват и една нощ в казарма, хранят се в обща трапезария и дори участват в обща молитва към Бога.

Школото носи името на руския имперски генерал Алексей Ермолов и много от неговите ученици са от семейства на военни, които искат да продължат традицията на своите фамилии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Sigurno gi uchat i kak Rusia SAMA pobedi *** nali :D
25
2
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 27 ГурбетаЗа Родину много ясно! Не за БезРодину, както би замучал ти!
24
1
 
10
 
! Отговори
до 29 преди 10 години
Ти да не си на 300 години и малко от полу-третия пол и друга религия ?Еничари са такива продажни финансосексуалисти като теб.
23
0
 
26
 
! Отговори
slovenia преди 10 години
А В САЩ УЧЕНИЦИ СТРЕЛЯТ И УБИВАТ СВОИТЕ УЧИТЕЛИ И СЪУЧЕНИЦИ
22
23
 
3
 
! Отговори
До Смешник №23 преди 10 години
До Анонимен 23Ти знаеш ли да стреляш с АК? И в БГ едно време имаше такива училища, а на завършилите ги им викаха 'еничари' (познай защо). От малък като ти промият мозъка и оставаш сакат в акъла за цял живот. Погледни *** пред МО2 - срещу Пирогов и ще разбереш за какви *** става дума. Едно време бяхте от комитетите на майките и ревяхте за синченцата си, сега сте много отворени комунистически ***.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дисни пусна филм за деца в което момиче заминава с баща си в академия и там тя учи принципа на военния занаят.Чудя се само в България ли трябва да се гледа негативно на патриотизма,на честа ,на себеготовността и куб добродетели без които не може да има държавност и нация.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С вкарването ни в ЕС и НАТО продажниците ни обрекоха България на унищожение .Ние просто вече сме обречени и никой не може да ни спаси.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А познайте нашите младежи какво правят.ами ще ви кажа.седят пред монитора на компа и се правят на рамбовци. Ако недайси боже стане война няма да знаяткакво да правят.ще се биеме само тези които сме ходи ли в казармата и знаеме как се стреля с автомат.
18
3
 
17
 
! Отговори
капо преди 10 години
Ако пуснат тия деца в Украйна, ще я завземат за 3 дни...
17
2
 
24
 
! Отговори
Брайко преди 10 години
В dnes.bg калинките ви не се ли научиха,че Родина се пише с главна буква?! По времето на Живков за такава грешка уволняваха и затова имаше ред и дисциплина а сега е раят за некадърните и неграмотни журналисти които единствено се интересуват от скандали,интриги и *** статии целящи тоталното опростачване на Нацията.Тази власт няма нужда от интелигентни,възпитани и грамотни хора а от нагли и арогантни полуфабрикати радващи се на анаболни мускули и силиконови жени.Нормални хора-събудете се!
16
4
 
9
 
! Отговори
ДЖОН СТАВРИДИС преди 10 години
СТАВРОПОЛ = СТАУРОС ПОЛИС = ГРАД НА КРЪСТА, КРЪСТОВГРАД !!РУСИЯ ЗНАЕ ГРЪЦКИЯ ЕЗИК И ВЕЛИКАТА ГРЪЦКА КАУЗА И ПРИНОС ЗА СВЕТА !ГЪРЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ УВАЖАВА И ЩЕ ВЯРВА В РУСИЯ, И РУСКАТА ДУХ И СИЛА.
15
3
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
При Бай Тошо имахме военно обучение в училище, сега имаме айфони да си пращаме снимчиците във фейса от класната стая.
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българското училище което имаше много добра образователна система в момента е на нивото на училищата в американските гета.За 25 години продажните американски и западни *** съсипаха държавата и ни превърнаха в едно долнопробно гето.Много жалко!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е по-яко и от CS-а.
12
29
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 10 години
Наистина, дръпна много!Скоро ще се изравни със Северна Корея!Света учи децата си на култура,усвояване на нови технологии, а Путин руските-да убиват!
11
9
 
2
 
! Отговори
от 6 преди 10 години
Пазих го за хората с минусите!Познаите де са се скрили голяма част от тея сираци и дали ще предадът Русия кога се водят ,че са Украйнци.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 6Ами тези са си бъдещите руски барети на Русия. Джон Рамбо е без майка и баща.Баща им на тези момчета е Путин, а майка им Русия!
9
2
 
41
 
! Отговори
nii преди 10 години
A нашите младежи са хейтъри и бъдещи хомосексуалисти които и *** си не могат да избършат.
8
2
 
15
 
! Отговори
Васко преди 10 години
до СЛАВА УКРАН-ДА АМА НЕ!!!
7
5
 
36
 
! Отговори
Средно-Сержантско БГ преди 10 години
Горд съм от това което виждам на снимките.Аз самия съм завършил Средното-Сержантско Военно Училище след 8 клас и като Ум-Дисциплина както Чест и Достойнство научих именно там.България е в разруха-Духовно-Материална и Хората които в Битка с книга и меч ще си я върнем сме именно ние момчетата които влязоха да служат за България на 15 години!