Сърце, душа – за България! Златните ни момичета донесоха бронза

6 обръча бяха превърнати в български знамена с имената на гимнастичките
Обновена: 26 авг 2016 09:08 | 26 авг 2016 09:07,
16

Снимка: БОК

Стотици българи с много цветя, знамена и специално израбетени за случая транспаранти, посрещнаха възторжено националните състезателки по художествена гимнастика, техните треньори и ръководители при завръщането им от Олимпийските игри в Рио.

Още по темата

Повече от половин час преди бронзовите ни гимнастички да се появят в салона на пристигащи, дечица от няколко юношески школи скандираха: "Българи, юнаци!", "Сърце, душа - за България!" и "Златни сте!".

Появата на момичетата ансамбъла и Невяна Владинова предизвика истинска еуфория, ВИП залата на летището буквално изригна, а роднини, познати, фенове и дори случайни пристигащи искаха да поздравят първи, да се докоснат и да се снимат със представителите се отлично на Игрите в Рио състезателки.

Емоцията достигна своя връх, когато цялото множество запя акапелно химна, а в залата високо се вееха десетина големи национални трикольора.

6 обръча пък бяха превърнати в български знамена, върху един от уредите, с които златните момичета печелеха медали от големи първенства бяха пришити трибагреници, а върху всяко знаме стоеше името на петте грации от ансамбъла: Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова, както и това на индивидуалната ни състезателка Невяна Владинова, която остана 7-ма в многобоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
До Софиянец преди 7 години
ти Илияна някога в живота си срещал ли си лично, говорил ли си с нея за две минути, че да знаеш каква е? Много сте компетентни, в зала не сте стъпвали, ама всички имате мнение за гимнастиката. Хората не познавате, но ги съдите по това, което МЕДИИТЕ са написали, много умно....И не само в този случай, по принцип ми прави впечатление, че масово хората да гледат как да си оправят техния живот и да внимават те какви са, съдят и гледат в чуждата паница. Злобен народ, ей!!!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дето никога не сме били тотални лидери, нито ще станем някога.И за това е всичката дандания ,най-много сребро са стигали на олимпиада при Нешка .01
12
1
 
8
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
А селянката Илияна защо избяга гузна от журналистите на аерогата?
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че ще се радвам за тях. Дадоха всичко от себе си и в моите очи те са златни, образно казано. Колко от нас могат да се похвалят въобще с медал?
10
4
 
2
 
! Отговори
djfhsdkjfg преди 7 години
До до 8Извинете, не исках да Ви засегна.
9
1
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Ти първо се научи кога се ползва пълен член и тогава обиждай,***!
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
колкото и да ни ги навирате в очите-няма как да стане,няма как да се чувстваме както преди години,с наистина златните ни момичета,беше гордост,беше тръпка,беше друго,..сега знаем какви интриги и кой се занимава с това и с какви меркантилни цели го прави,та стига с тия момичета,спечелили,ок,стига вече.
7
9
 
6
 
! Отговори
djfhsdkjfg преди 7 години
Като изключим коментар номер 4 (който е единствения адекватен), всички останали сте просто жалки!
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗЛАТНИТЕ момичета донесоха БРОНЗА... к.
5
6
 
11
 
! Отговори
мдаааа...... преди 7 години
евроатлантическата българия.............
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раева си е платила за цялата тая какофония ,май некакви грехове има тая женица, иначе нищо против гимнастичките, ама да не ги издигаме до небесата за един бронз сякаш преди не сме имали никакви медали в миналото.
3
3
 
34
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Ами спечелилата медал в скока на височина изобщо не се върна.Момичето от години си живее и тренира в Холандия и си се прибра там, макар тук разни да се думкат в гърдите , че имат заслуги за медала и.
2
10
 
31
 
! Отговори
Докарахме преди 7 години
я до там,че от тотални лидери в худ.гимнастика,сега се радваме на бронз!
1
3
 
37
 
! Отговори
1 преди 7 години
Нищо против момичетата, адмирации за медалите, но защо само тях посрещат с такива емоции? А другите две медалистки? Никой не разбра кога и как пристигнаха