Румен реалити

"Не държа компромати за президента и премиера. Дните са дълги, годините летят, а аз своя избор съм направил. Благодаря Ви"
10 апр 2008 14:14,
64
Румен реалити
Снимка: БГНЕС

След близо петчасови дебати по петия вот на недоверие, "главният заподозрян" Румен Петков се изказа:

"Повече от три месеца МВР е подложено на натиск от свои бивши служители, но МВР ще се справи, защото има защитна сила".

И още: Дните са дълги, годините летят. Изминаха дълги дни за МВР и за мен. Дълги дни на клевети и помия. Бих се радвал, ако в обществото се създаде такава нетърпимост към клеветата и лъжата", каза той.

„Тази съпротивителна сила може да се преодолее с политическа воля”, категоричен бе министър Петков, затова промените, които предлагам са качествени и съдържателни", смята той. Какви са обаче? Друг път ще разберем!

МВР-шефът се похвали с успехите си. Само два - спиране на производството и печатане на фалшива валута и ефективната борба срещу наркопроизводството и трафика на дрога.

Проблемите - грешна кадрова политика, куц PR/българите не знаели какви постижения имало МВР през изминалите години/ и липсата на "дълбочинна" реформа.

Румен Петков заяви, че ще заведе дела за клевета срещу двама души – Михаил Михайлов от Плевен и Юрген Рот.

Михаил Михайлов е съдебен заседател в Плевенския съд от 1995 г. Офицер от резерва, бил е свидетел на източването на пари по аферата "Акрам".

Юрген Рот е германски разследващ журналист, автор на книгата "Кланът Германия", в която твърди, че София е имитирала борба с престъпността.

За какво ще ги съди? Друг път ще разберем!

Сега обаче разбрахме защо МВР е потънало. Защото предишните правителства създали комфорт на престъпниците.

И най-важоното: Трябва да кажа, че по никой начин твърдението, че президентът и премиерът могат да имат някакви притеснения в отношенията си с мен, не са верни.

"Аз своя избор съм направил. Благодаря Ви".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
Толбухинец преди 16 години
Определено има качества в сравнение с пожарникари и други сменишници по по-ниските етажи на властта,станали "фактори" благодарения на ветровете на промяната ....аман от прогледнали сульовци и пульовци ....искам ценцура в нета и не само ...Къде е новия Сталин....аххх...
42
1
 
0
 
! Отговори
един преди 16 години
Трябва да направим въстание вече! Пък после ще му мислим!Стига сме тъпели червено-турската ***! Събуди се булгаринооооо!
41
1
 
0
 
! Отговори
glavata na mafiata преди 16 години
tova e toi r petkov glavata na bg mafiata i 6efa na bsp nikoi ne moge da go svali Noviq STALIN
40
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
защо чака да се стигне дотук?Защо не предложи решения до сега?Защо не набеляза мерките?Защо не се освободи от корумпираните?търговията с наркотици, проституцията...сивият бизнес..се ползват с политически чадър!МВР се използва за класовите интереси на червените олигарси, като се събира икономическа информация за фирмите и после се притискат да финансират столетницата и нейната партокрация!Бих ви изложил един любопитен факт за размисъл!!!До 89г имахме доста работещи предприятия...селско стопанство..енергетика...рудодобив...!!!Заплатит е ни бяха по 180-200лв при курс за долар 3-5лв на черният пазар!!200:3=65$ЗАПЛАТА???Днес при неработеща икономика ...срив в селското стопанство...средната заплата в страната е 300лв при долар 1.5лв=200$ заплата!!! Няма черен курс...Би ли ми обяснил някой как се получава това, че днес въпреки икономическият крах имаме относително по -високи доходи...Налага се извода че по онова време комунистите са ни експлоатирали нечовешко!Износът на капитали и грабежа са били чудовишни!Това са налагащите се факти и изводи, за чудовишното престъпление на комунизма и неговата анти народна политика, ПОЛИТИКАТА НА ГЕНОЦИД спрямо собственият си народ!Днес червените олигарси и кардиналите от ДС приватизираха страната и станахасобственици на България..Грабежа бе узаконен и червените олигарси се превърнаха в новият икономически елит, в милионерите на съвременна България!Срастването на държавността с мафията е опасно и заразително явление..!
39
1
 
0
 
! Отговори
ЛУМПЕНЪТ:) преди 16 години
ПИЯНАТА ГЛАВА ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ЯД, ЧЕ ...От: ДЯДО ЙОЦОДа кажа че съм от ПЛЕВЕН и там кабелната телевизия" СПРИНТ "беше отишла да провери сигнала за пияният кмет тогава РУМЕН ПЕТКОВ който беше пиян на треска и нещо се зъбеше на полицейският патрул!по късно се разбра ,че ключовете на патрулката пияният е захвърлил в канавката и след заплахите е спрял снимането на репортажа в който той беше целият в червена боя-представете си -ОГРОМНА ГЛАВА ЧЕРВЕНА!!!СТРАХОТИЯ!не мина и три седмици и мафиоза изисква тоя репортаж от вилата в който шефа на мотофедерацията и неговият брат крадяха и разфасоваха лукс автомобили и всичко се покри !!!това е мафията в този град!!!
38
1
 
0
 
! Отговори
stalin преди 16 години
toi e vinoven za smarta na G STOEV.taka se e pravilo po vremeto na STALIN v SSSR a BSP sa rogba na tozi 4ovek.te tova mogat da kradat i ubivat
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Колкото и да се напъвате, това е положението! По-добър министър на вътрешните работи от промените насам не е имало и Др. Петков се справя добре! РУМЕНЕ, СМАЧКАЙ ГИ!
36
1
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
Da be...da... shte pokrie premiera i prezidenta - tova dobre ..a G-n Premqnov i kopoq mu...?! Smeh, smeh, smeh... Jalko za gnerala ama... kojto sam si go napravi drug trudno moje da mu go napravi...zashto triabvashe da se na Dogan... QK PO ZDRAV OT MEN KUHI KUKI....nqkoj shte Vi napravi dumping na "Princesite" tova lqto, jalko che i toj Vi ***.... ;))) Kakto i da e v BULGARIA vinagi e imalo svobodni hora i vinagi shte ima.... ;))) BIJ CHENGETO PO GLAVATA BIJ,BIJ,BIJ.... ;)))
35
1
 
0
 
! Отговори
Червения дракон преди 16 години
Адски се кефя да гледам как разни обезумели *** с пяна на уста и треперещи пръсти чаткат по клавиатурите с клевети срещу Румен. Злобейте си, не ми пречите, пък и на Петков явно не му пука, че разни изкукали от митинги и пещерен антикомунизъм *** се съсипват да хулят държавата. Румен си знае работата!
34
1
 
0
 
! Отговори
Овчар преди 16 години
Ше ми смачка ***!!!
33
1
 
0
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 16 години
Да кажа че съм от ПЛЕВЕН и там кабелната телевизия" СПРИНТ "беше отишла да провери сигнала за пияният кмет тогава РУМЕН ПЕТКОВ който беше пиян на треска и нещо се зъбеше на полицейският патрул!по късно се разбра ,че ключовете на патрулката пияният е захвърлил в канавката и след заплахите е спрял снимането на репортажа в който той беше целият в червена боя-представете си -ОГРОМНА ГЛАВА ЧЕРВЕНА!!!СТРАХОТИЯ!не мина и три седмици и мафиоза изисква тоя репортаж от вилата в който шефа на мотофедерацията и неговият брат крадяха и разфасоваха лукс автомобили и всичко се покри !!!това е мафията в този град!!!
32
1
 
0
 
! Отговори
Номер 25 преди 16 години
Ще цитирам наистина уважавания от мен министър Петков: "Аз своя избор съм направил! Благодаря Ви!"
31
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Румене, смачкай ги!!!!
30
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 16 години
Освен с престъпници, турци и *** - които е факт, че се раждат в прогресия повече от BGтата, е пълно и с такива *** *** като No. 25, пълно е, и е страшно това!
29
1
 
0
 
! Отговори
маринов преди 16 години
всичко което каза Михаил Михайлов от Плевен е вярно !!!ТИ СИ КАТО ВЪШКА И СМУЧЕШ И КРАДЕШ ОТ ДЪРЖАВАТА !!!ПИЯНАТА ТИ ПРОСТА КРАТУНА ОСВЕН ДА ОТКРАДНЕ ДРУГО НИЩО!!!
28
1
 
0
 
! Отговори
Настро преди 16 години
Румен се е захванал сериозно да ***.. Сигурно има 2-3 големи недовършени сделки. Ще си ги направи и след това ще мулатки докато може да го вдига.
27
1
 
0
 
! Отговори
балкандо преди 16 години
Децата в нашата политика тропат с крак и рушат около себе си, когато не е на тяхната. Такива са политиците ни от всички бои - развалят, като не могат да са на власт. Крадат, като се качат на трона и плачат като паднат. Чудя се, като не остане държава, какво ще правят !?
26
1
 
0
 
! Отговори
Чакълче преди 16 години
Абе не знам кой кого ще разплаче, ама ти ме разплакваш от смях ***.
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бе нещо много ви е страх от тоя министър бе? Що така се стреснахте и почнахте да треперите? Май наистина се уплашихте от Румен? Петков е напълно прав - предишните правителства обслужваха организираната престъпност, създаваха комфорт на бандитите, дружаха си с тях и това беше държавна политика до 2005г. Откакто Румен Петков е министър, в МВР се върши сериозна работа, преследват се бандитите, а разни бивши полицаи видяха, че ще бъдат разкрити като сътрудници на мафията и бързат да прехвърлят нещата от болните си глави на здравата. Сами че свърши тая, румен се е захванал сериозно и на бандитите ще им се стори тясна Европата, щото вече няма прошка - арестувани, задържани, следствени има.... сегашното МВР ще разплете къблото и нещата ще си влязат в законовите рамки. Треперете, бандити и мафиоти - Румен Петков ще ви разплаче!
24
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 16 години
..вижте го само тоя безсрамник "Караславов" кви ги фъфли! Могат да си въртят изтърканата плоча до безкрай..и хич не ни е смешно - смях щяло да падне - съберете се всички в парламента и си пуснете някакъв газ отровен, та да си отдъхнем..па тогава може и да се посмеем, само ни избавете от зловонното си присъствие!