ГЕРБ сами на вота. Костов предрича: Ще се изкушат да управляват с БСП

Социалистите се опитват да спечелят изборите с насилие, смята лидерът на ДСБ
11 фев 2009 21:53,
58
ГЕРБ сами на вота. Костов предрича: Ще се изкушат да управляват с БСП
Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да се коалира на предстоящите парламентарни избори нито с ДСБ, нито с "Атака“. ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори и се надява да спечели мнозинство.

Това заяви в Пловдив народният представител Лъчезар Иванов.

В сряда привечер пък лидерът на ДСБ Иван Костов изрече следната прогноза пред съпартийци в район "Триадица“: ГЕРБ ще се изкуши да управлява с БСП, ако пред себе си има само малки партньори.

За движение "Напред“ Костов коментира, че "това е формация, която опряна на парите на олигарсите, ще влезе във властта и ще държи на каишка едно правителство“.

По думите му БСП в момента е ужасена – социалистите прикриват престъпления и дела.

Лидерът на ДСБ припомни случая с починалия по време на разпит ключов свидетел Пламен Куцаров.

Костов заяви още, че „БСП се опитва да спечели изборите с насилие“.

Той е категоричен, че десните сили трябва да бъдат обединени от „кошмара на трети мандат на ДПС“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
ПЛАМЕН ДОЧЕВ преди 15 години
Някога в земите ,които днес наричаме наша родина са живели велики и достойни хора,старовременни мъже от които са изпитвали респект гърци,римляни,араби,готи,келти,хазари,татари и др.Именно те са успели да съхранят за нас тази велика страна ,която имаме днес.И за да успеем да я запазим за нашите деца и внуци ,всички ние трябва да се възродим като един народ,една нация и една родина.Ние не сме сини,не сме червени,не сме българи и небългари,ние сме един народ ,народ от свободни граждани със свободна воля.На тези ,които са изгубили вяра и надежда,ще кажа върнете ги.До последният момент трябва да вярваме в доброто начало у хората.За да можем да имаме това което не сме имали никога,трябва да направим неща ,които не сме правили никога.Именно вие българският народ сте слънцето и светлината,които ще разтопят 19 годишната ледена епоха сковала тялото на нашата родина България.Знам ,че има хора,които се будят гладни,знам,че има хора които се чудят как да си плащат вноските по кредитите.На всички тях ще кажа променете живота си,изправете се като един народ срещу тези ,които ни докарахaдо тук,заради вас самите,заради вашите родители,заради вашите деца.Бог да пази вас и вашите семейства,Бог да пази България.
56
1
 
2
 
! Отговори
Сталин преди 15 години
Другарю партиец, ще ти цитирам стихотворение, писано от 12 годишната съветска ученичка *** Нерубина през втората половина на тридесетте години по адрес на т.нар. "врагове на народа". Това ви чака вас, мръсни болшевики :Трижди презрени и мерзки гадове,кого заплашвахте вие със смърт,не, не очаквайте вече пощада,разстрел за вас ***-това е съдът !
55
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
се очертава една дълга ваканция за БСП и ГЕРБ от парламента!Българският избирател е изненада !веднъж стомна за вода от мони комарджиятано номера няма да мине с боби мутрака1Инстинкта за самосъхранение на българският гласоподавател заработи и си иска държавника Костов!Веднъж го е вадил от криза и не иска повече експерименти!
54
1
 
2
 
! Отговори
cv преди 15 години
Приятели,Единственото по-отвратително нещо от един обикновен комунист-убиец, е учения комунист, а единственото по-отвратително нещо от учения комунист, е... онзи който го е учил на комунизъм...Кой е най-известния даскал на комунисти днес ...? - ИВАН КОСТОВ...ИЗВОД:... - Единственото по-отвратително нещо от комунист, което можем да изберем, е даскала на комунистите - ИВАН КОСТОВ...!!!Иначе го докарва на боя като Обама и поназнайва нещо от политикономика на комунизма, но само толкова...
53
1
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
"прав си....В десните партий членуват само п-р-о-с-т-а-ц-и."БСП и преди това БКП винаги са провеждали дясна политика с леви лозунги!Червените велможи бяха и живееха в дясно от бедният ляв електорат!червената принцеса Люси..Затуй имаха отделни болници за активните борциимаха специален прием за синовете и дъщерите си..изпращаха ги да учат на Запад..станигей....велчев..н.василев..нещо не достижимо за левите бедни избиратели...
52
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си. В десните партий членуват само п-р-о-с-т-а-ц-и.
51
1
 
2
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
командирът да беше предсказал колко БГА-та ще имаме, ако пак стане премиер ?
50
1
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
КОСТОВ! Има опит има интелект!Вярно няма бицепси не е и харизматична личност,но нима искаме актьор да ни ръководи икономиката!Бил преподавател по соц икономика..Ми така я познава по-добре и може да не повтаря техните грешки!За да критикуваш трябва да познаваш и обратната страна на медала!Днес взора и на млади и на стари отново е вперен в Костов!Спомнят си как ги изведе от виденовата кризаискат си командира да ги изведе и от станишевото блато!Писнало им е да експериментират!Опариха се от мони комарджията и неговите локуми за 800дни!рейтинга на Б.Б. паднане искат мутра да ги управлява!отдръва се и електората на червения олигарх Хр. Ковачки!Ще си приберат хората парите давани им за изборите но ще си гласуват по съвест срещу него!Това е нов елемент в народо психологията и много от червените велможи го отбелязват със страх!Ами сега как ще се купуват гласове и кой ще им гарантира че хората ще гласуват за тях?Все по-трудно става и на симпатизантите от АТАКА...ВМРО...Народът иска сигурност и я вижда в лицето на доказан политик, държавник и икономисткато Костов!
49
1
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
БСПИ тези хора гласуват и ни управляват!Вижте му речника ..и преценете сами.45. - 05:59 - Абе къв е тоа Костов и Борисов!?!...От: ФарсЯвно е червен рабфаковец!За щастие ДСБ и СДС излязоха от кризата и поеха сигурно нагоре!Днес манипулатурите се чудят как да ги разединят ..да ги настроят един срещу друг..Силата е в обединената десница!И над Народното събрание го пише!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТАСДС+ДСБ=ПРОСПЕРИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯИмат опит привличат и много млади в редиците си!Всички на избори за да непропусне България и този шансда бъде достоен член на европейското семействоДа кажем с гордо вдигната глава..АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ОБИЧАМ...
48
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Всяка партия, на която името и е абревиатура е създадена от БКП, независимо дали е ГЕРБ, ДСБ, СДС, ДПС
47
1
 
2
 
! Отговори
случайно маняче преди 15 години
може би най вярното нещо дотука написано :) Трябва да се гласува. Задължително. Надявам се следващите управляващи, да го постановят със закон. Ест ако са мазнитте *** няма шанс :Д
46
1
 
2
 
! Отговори
do 29 преди 15 години
sladur, nali znai6 4e ne6to kato sa prodava sa prodavat i aktivite i pasivite mu;) i kato se prodava ne6to dyrjavno dyrjavata se osvobojdava ot pasivi - se6ta6 li se ;) se6ta6 li se 4e predi a bydat prodadeni si4kite tiq yrjavno predpiqtiq te sa si bili zaginali otdavna i sa bili podyrjani samo za da mogat licata deto sa gi upravlqvali (koito sa bili na dyrjavni postove, nazna4enie ot predi kostovoto upravlenie, poznai ot kogo ;)) da si kradvat kyde kakvoto mogat. Vposledstvie yrjavata e 6tqla da pokriva zagubite s dyrjavni, razbirai na danykoplatcite, pari. Mnogo hubavo 4e gi prodadoha.
45
1
 
2
 
! Отговори
GB преди 15 години
Вижте какво, стига безсмислени спорове! Така работа не се върши! Вече и на Марс се разбра, че тия дето uправляват сега НЕ СТАВАТ!Това е номер 1. Номер2 е какви алтернативи имаме! Мисля, че всички ще се съгласим, че имаме само две алтернативи: Бойко Борисов и Иван Костов! Веднага една част от вас ще реагират, че Борисов е *** пожарникар, щестлавен и т.н. и правилната алтернатива е Костов. Другата част ще кажат: да Бойко е ***, но има кадърни около него, а Костов няма големи шансове за висок процент и за да не се вредят отново *** и *** на Доган, дайте да гласуваме за Боrисов! Какво да ви кажа, и едните и другите стe ПРАВИ! Затова ви предлагам следното прагматично решение! Всеки да гласува по съвест за Бойко или за Костов! Важното е всеки да гласува и никой да не гласува за никой друг! Мисля, че това е най-доброто, което можем да направим в тази ситуация! Айде поздрави на всички, както и един ПО-ЗДРАВ на ченгетата дето ни разединяват! Ама на тях това им е работата, за да изпълнят дълга си към Партията им, майка-кърмилница! Тяхната партия -ТЯХНАТА МАЙКА!
44
1
 
2
 
! Отговори
atanas_1941 преди 15 години
Простотийте на червените няма граници. Трябва заедно с мафиотите от ДСП да бъдат изринати от властта и поне 20 год. да не припарват до нея. Видя се че тази пасмина освен да краде нищо друго не може да прави. Историята на България от 1944 г. до сега доказва тяхната пълна неспособност да работят за интересите на България. Могат да работят само за собствините си и чужди - руски интереси.Тази крадлива банда е опасна и вредна за България. Да я изритаме от властта.
43
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Българииии, труповете сме НИЕ! Няма смисъл да седим по форумите и да ги обсъждаме: не заслужават никакво внимание! Труп след труп възкръсват, министъра на енергетиката посреща някакъв си филмов индустриал, за да прави филми у нас и той, представете си, горкият, и от това разбира?! Всички са някакви илюзорни всезнайковци, а ние пишем ли пишем, вместо да си вдигнем багажа или да им вземем багажа:) Пълно отчаяние: преди деляхме периодите на , сега на 20-годишно затъване, ама яко! Заплата от 300 лева е по 10 лева на ден, ама с всичко:ток,вода,данъци,храна.... Ние сме мъртви до лятото, поне половината ще умрат от глад! За некачествения материал на Бойко няма смисъл да говорим, той ги погреба само с думи, а ако дойде на власт, следващите сме ние! Има две култови книги в България, но малко хора са ги чели: "Убий българина!" и "Следващият си ти!". И двете са написани от комунистите Иля Велчев и Любомир Левчев! Какво чакаме!?
42
1
 
2
 
! Отговори
Фарс преди 15 години
Абе къв е тоа Костов???? - труп!Къв е тоа Борисов???? - начинаещ труп!Кви са тия 5 лева????Нито единия, нито другия, а камо ли двамата заедно във фирма "Гаргамел и Маркуч"ще приеме народа. Единия сътвори бисери преди време, а другия в момента ги твори и то какви???При задаващото се ЗЛО, по добре да си остане БСП на власт, ама без гарнитура, спъваща го и връзваща му ръцете.Това е истината?!?!Това е действителността!?!?Е, ще квакат 20-30% от народа, но това е демокрацията, болшинството налага волята си!?!Казах.
41
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ Е ЧОВЕКЪТ,КОЙТО РАЗБИРА ВСИЧКО,***
40
1
 
2
 
! Отговори
dragan преди 15 години
В БГ-ТО ТАКА И ТАКА НЕ ПРАВИМ НИЩО,АМИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ,***.....КА МУ!! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРИ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ЗА ДПС - ЕЛЕМЕНТАРНА АРИТМЕТИКА!!! ПОСЛЕ И ДА ДРАСКАМЕ,И ДА НЕ ДРАСКАМЕ ПРОТИВ ТЯХ ПО ФОРУМИТЕ - ВСЕ ТАЯ!!!! ПРОУМЕЙТЕ ГО - 50% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ Е ЕДНО,А 75%,НАПРИМЕР - СЪВСЕМ ДРУГО!!
39
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 15 години
мястото ти е в дума,какво търсиш в този вестник.Омръзна ми от комунистическите ти брътвежи.Марш в дума другарю.
38
1
 
2
 
! Отговори
минаващ преди 15 години
Нищо не пречи двете политически сили(СДС и ДСБ), в подходящ момент да се обединят. Което означава, че заедно могат да бъдат сериозна алтернатива в българския политически живот на фона на наближаващото господство на такива чалга-милиционерски формации като ГЕРБ и АТАКА, претендиращи да са "десни". И това доживяхме да видим, майчице мила: милиционерите да се мъчат да се представят за десни!