ГЕРБ сами на вота. Костов предрича: Ще се изкушат да управляват с БСП

Социалистите се опитват да спечелят изборите с насилие, смята лидерът на ДСБ
11 фев 2009 21:53,
58
ГЕРБ сами на вота. Костов предрича: Ще се изкушат да управляват с БСП
Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да се коалира на предстоящите парламентарни избори нито с ДСБ, нито с "Атака“. ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори и се надява да спечели мнозинство.

Това заяви в Пловдив народният представител Лъчезар Иванов.

В сряда привечер пък лидерът на ДСБ Иван Костов изрече следната прогноза пред съпартийци в район "Триадица“: ГЕРБ ще се изкуши да управлява с БСП, ако пред себе си има само малки партньори.

За движение "Напред“ Костов коментира, че "това е формация, която опряна на парите на олигарсите, ще влезе във властта и ще държи на каишка едно правителство“.

По думите му БСП в момента е ужасена – социалистите прикриват престъпления и дела.

Лидерът на ДСБ припомни случая с починалия по време на разпит ключов свидетел Пламен Куцаров.

Костов заяви още, че „БСП се опитва да спечели изборите с насилие“.

Той е категоричен, че десните сили трябва да бъдат обединени от „кошмара на трети мандат на ДПС“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
partiec преди 15 години
KALINE NA TEB FA6ISTKO GOVEDO TI E PROIZNESENA SMARTNATA PRISADA OT NARODNIQ TRIBUNAL.TI SI BEZSRAMEN FA6IST KOITO IZBI HORATA PO LAGERITE I KREMATORIUMITE A V QSTREBINO REJE6E GLAVI4KITE NA NEVINNITE MALKI DE4ICA KATO ZELKI.FA6ISTE 6TE TE RAZSTRELQM LI4NO S 6PAGINA SI!SMART ZA TOZI FA6IST KALIN DRUGARI!NEKA BOINA GRUPA MU IZPALNI PRISADATA NA TOZI VRAG NA NARODA.ROT FRONT DRUGARI!
36
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Е ВЕЛИК И УМЕН МЪЖ.САМО ТОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ПРОКЛЕТИЯ КОМУНИЗЪМ.САМО ДСБ И КОСТОВ!
35
1
 
2
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Ти искаш ли наистна да усетиш Фашист а?Аве?
34
1
 
2
 
! Отговори
partiec преди 15 години
NE GO ZABRAVQME ZNAEM 4E BORISOV E FA6IST TOI DORI NE GO KRIE 4E 6TE PRAVI KONCENTRACIONNI LAGERI ZA VSI4KI PENSIONERI. NIE KOITO POSTROIHME BALGARIA KOITO BORISOV I KOSTOV OKRADOHA DO POSLEDNA TUHLA!
33
1
 
2
 
! Отговори
Nqkoi преди 15 години
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България заварва :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви мораториум (спиране) на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дoстигаща до 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв. = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплата 250 лв. = 125 долара.6.Средна пенсия 130 лв. = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нараснало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Програма за присъединяване към ЕС и НАТО(Ангел Марин вицето на Гоце беше върл противник за присъединяване към Алианса, а повечето комунисти противници на ЕС)10.Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.11.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.
32
1
 
2
 
! Отговори
неверващ преди 15 години
Това е точно така,а и НХК хариза мизерника на руските олигарси. Той не е аут,той е сто пъти АУТ от политиката.Черна приватазиционна ***..наЩураци
31
1
 
2
 
! Отговори
пролетарий преди 15 години
Ще спечели мнозиство на "кукуво лято".Самозванци . Разбрахме ги колко пари чинат
30
1
 
2
 
! Отговори
partiec преди 15 години
S EDNA DUMA E DOLEN FA6IST I TRQBVA DA BADE SADEN KOSTOV.ROT FRONT!
29
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Другарят Иван Костов има една единствена цел: ДА ПОМОГНЕ НА БСП И ДПС ДА СПЕЧЕЛЯТ ДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ, ЗА ДА ИМАТ ШАНС ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО, АКО ГЕРБ НЕ УСПЕЕ! РАБЕРЕТЕ ГО НАЙ НАКРАЯ УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ ОТ КЛУБЪТ 'ИВАН КОСТОВ"! ДСБ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, ДАЖЕ И ПРИ КОАЛИЦИЯ С БНД! А АКО СЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ СЪС СДС, ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА ТОТАЛЕН ПРОВАЛ НЕ САМО ЗА СДС, А ЗА ДЕСНИТЕ ПАРТИИ КАТО ЦЯЛО! И защо изобщо трябва да се прави обединение около ДСБ, която има рейтинг около 1.3-2% в момента, при положение, че дори СДС е напред???? ОТГОВОРЪ Е ЕДИНСТВЕН: ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМИТЕ С ФОНАДЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ И ЕЛЕНА КОСТОВА, ДИ ДЖЕЙ АЛ БОЖ ПО - ПОЗНАТ КАТО Г-Н 10%, ЕМАНУИЛ "МИМИ" ЙОРДАНОВ, ЗА КОГОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОРГАНИЗИРАН ПРЕСТЪПНОСТ, А САМО РГАНИЗИРАНИ ГРУПИ С ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ И ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ, ЗА КОГОТО В БЪЛГАРИЯ Е НЯМА ОСМАНСКО РОБСТВО, А САМО "ПРИСЪСТВИЕ"! МИСЛЯ ОБАЧЕ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО И ЗА РИБКИТЕ В АКВАРИУМА Е ЯСНО, ЧЕ Г-Н ИВАН КОСТОВ ПРОСТИ СИ ТЪРСИ РАКЕТА НОСИТЕЛ, НА КОЯТО ТОЙ ОБАЧЕ ДА БЪДЕ ГЛАВЕН ДВИГАТЕЛ! при коалиция ДСБ - СДС СДС ще изчезне като партия, ама тотално! А тя и без това сега е в клинична кома! ана тези, които за кой ли път си мислят, че Костов е Стамболов: ами не забравяйте, че именно Стамболов докара Кобургите в България! А пък другаря Иван Костов стана причина за тяхното завръщане 60 години след детронацията им! Стамболов слава богиюу е един, и каквито и грешки да е правил, е рискувал живота си за Отечеството и народа си, докато другаря Иван Костов толкова беше обиден на народа си, че не продума ни сричка цели две години - щото не го избрали пак за министър председател! освент ова искам само да напомня: Стамболов не е продавал Държавните активи, а е градил, докато другаря Костов и Ди Джей Ал Бож продадоха цялата българска икономика за скрап - за да пблагодетелстват мутрите и бившите ченгета от ДС! Ако това смятате за държавническо повдение - по добре се приберете обратнбо в дупките си! А че другаря Костов ще остане в историята - няма съмнение - с провеждането на на-мръсната и престъпна приватоизация в бившия соц. лагер и в Европа въобще, с продажбата на цяла авиокомпания на цената на един лукс автомобил и ссъс съгласието си да затвори цяла АЕЦ, без някой писменно да го е поискал! Ето това са достойни "за уважение" дела, които ще дивят нашите наследници след дори и 100 години!!
28
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
А до допускането на ДПС - Костов участваше в управлението на СДС при Филип Димитров и именно ДПС ги крепеше по онова време на власт. И тогава Костов приветстваше с две ръце подобна дружба...
27
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
На Иван Костов му е време да разбере, че не всеки, който отстъпва от власт трепери и прикрива престъпления. Това, че той го прави и не смее да си сдаде имунитета, не е достатъчно да се обвинят всички останали.Колкото до гарант за дясно управление... Костов е единственият (ако не бройм Бойко Борисов), който е твърдо извън всички принципи на дясната политика.
26
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
МЕЖДУ ДРУГОТО НЕЗНАМ ДАЛИ СИ СПОМНЯТЕ, НО КОСТОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК КОИТО НЕ ДОПУСНА АХМЕД ДОГАН В УПРАВЛЕНИЕТО. АКО БОЙКО ЗАЕДНО С ЕДНА ОБЕДИНЕНА ДЕСНИЦА УСПЕЯТ ДА НАПРАВЯТ КАБИНЕТ АЗ СЪМ АМА 100% СИГУРЕН, ЧЕ ЕДИН ТУРЧИН НЯМА ДА ИМА ПО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ КАТО НАПР. СЛУЖБА ЗЕМЕДЕЛИЕ" ТАМ СЕГА РАБОТЯТ САМО ХОРА НА ДПС.
25
1
 
2
 
! Отговори
БСП Е МАФИЯ ! ДА СЕ преди 15 години
САМО ИВАН КОСТОВ С ЕКИПА СИ ОТ Д С Б ,МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС ЗАДАВАЩАТА СЕ КРИЗА ! НИКОЙ НЯМА ТАКЪВ КАПАЦИТЕД , ОСВЕН ТОЙ , НИТО ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОЙ ОТ НОВИТЕ ПАРТЙИ , НИТО СТОЛЕТНИЦАТА СЪС ЗАКОРАВЕЛИТЕ ПРОРУСКИ БАНДЮГИ ! САМО КОСТОВ ЗАЩИТАВА ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ СУВЕРНИТЕТ И НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ !
24
1
 
2
 
! Отговори
демократ преди 15 години
Абсолюгно прав е Иван Костов,че само една по-мощна парламентарта група на автентичната десница може да бъде равноправен партньор на ГЕРБ в една бъдеща коалиция.И най-важното-да бъде твърд гарант за истинска дясна политика на бъдещого правителство.
23
1
 
2
 
! Отговори
patiec преди 15 години
VIE STE FA6ISTI!BALGARIA E SOCIALISTI4ESKA ZAPOMNETE TOVA DOBRE FA6AGI DOLNI!ROT FRONT!
22
1
 
2
 
! Отговори
pump it! преди 15 години
че Иван Костов трябва да е следващия министър-председател!Честно казано, не виждам кой друг би се справил със задаващата се криза.Всъщност, криза е меко казано, България е изправена пред катастрофа, по-страшна и от Жан Виденовата.Очаква ни не просто липса на живи пари и огромна безработица, задава се най-страшното - липса на храни! Структурата на българските производители на храни не може да издържи без кредитиране! А кредитирането е спряно и то за дълго!Управляващите хайдуци от БСП, ДПС и НДСВ поради неграмотност и безочие не позволиха над един милиард лева живи пари от ЕС да се влеят в икономиката ни.А тези пари щяха да помогнат изключитерно много при сегашния дефицит на паричен ресурс!Затова, ако е останала и капчица разум у всеки от вас - гласувайте за ДСБ!
21
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ей,платени ченгета,сбъркали сте форума - марш в дума и там сейте простотии,та белким ви вдигнат надницата. Костов ще е следващия Министър Председател на България.Май почервеняхте от страх,а,ахааааа
20
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ситуацията е мнoгo пo разли4на oт тoгава преди 12 гoдини, мнoгo. Кoстoв не е oнoва бoрбеннo би4е кoетo ще запали oтнoвo Райхстага. Кoстoв трябва да се дистанцира oт бoклуците и тези детo се рият в бoклуците и да се извиси катo теoритик на десницата. Такъв е Лилoв при левите. Сега Първанoв ще oбседне тази пoзиця. Харен -лoш , не ми дреме, нo левите ще си имат теoритик и тo сравнителнo мнoгo млад и грамoтен.Такъв пoлитик, излъ4ващ спoкoйствие и сила е нужен на десницата. Немoже 20 гoдини да я караме без Кръстник. Кoстoв oт висoта трибва да реди пасянсът. А кoй ще гo реалиизра? има кoй. Нo със сигoрнoст тoва не са нитo пoжарникарите oт Банкя, нитo старите мутри oт СДС. Това са нoвите млади хoра. Има ги, умни са и са гoтoви да рабoтят. Костов трябва да анализира, да предугажда, да води със система от економи4ески механизми, полити4ески концепции и толерантност.Дали Костов ще назна4и Дяволът за съратник? Зависи и от Костов и от Дяволът.Само да се пази от милиционерските тарикати дето книга само в клозета ползват и за подпис палец туряли. Костов бе сринат от простаците в СДСто.
19
1
 
2
 
! Отговори
denim58 преди 15 години
Уважаемият г-н Костов бърка ,ако пак са във властта,то това е ще е 4/четвърти/мандат на ДПС.Сигурно е забравил,че правителството на Беров управлява с техен мандат!Пу,пу да не ни е уроки!!!
18
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
kostov, kostov, pribra si ti kufar4etata s milionite i sega samo gluposti govori6...