Станишев иска широко скроен кмет, който "да разшири ветрилото"

Кметските избори в София са важно изпитание за БСП, каза той
18 авг 2009 18:06,
127
Станишев иска широко скроен кмет, който "да разшири ветрилото"
Снимка: БГНЕС

 

Червеният лидер определи изборите за кмет на София като много важно изпитание за БСП.

Станишев припомни, че най-високият резултат, който левите са постигали на избори в столицата е през 2003 година, когато Стоян Александров е бил кандидат на партията.

"За да има резултат, трябва фигура, която е по-широко скроена от тяснопартийния кандидат. Затова очаквам от софийската организация да потърси силна фигура", каза той.

Още по темата
Станишев заяви, че кандидат-кметът трябва да бъде личност с професионален и политически авторитет, който да може „да разшири ветрилото”.

"Аз съм готов да подкрепя кандидатурата и да участвам в кампанията", заяви лидерът на БСП.

За пореден път Станишев очерта като най-важен личен приоритет реформирането и обновяването на БСП.

Той допълни, че на конгреса на партията ще представи вижданията си за необходимата промяна в политическата формация и нейното бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
ne40 преди 14 години
takova naglo i dolno 4ove4e ne sam vijdal
80
0
 
0
 
! Отговори
stranger преди 14 години
Ех г-н Станишев... "най-високият резултат, който левите са постигали на избори в столицата е през 2003" ... тогава хората не подозираха,че ще превърнете България в най-корумпираната държава в света!И не разбирам толкова ли нямате достойнство,за да продължавате да бъдете лидер на БСП???
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иска някой да му разшири халката!!! Ще не се скрие вече тоя ***?!
78
0
 
0
 
! Отговори
М преди 14 години
Тоя пък кво се пъне? БСП няма как да влезе в тройката дори на кметските избори в София и това е ясно на всички.
77
0
 
0
 
! Отговори
АБС преди 14 години
Станишев иска широко скроен кмет, който "да разшири ветрилото". АМИ КАК ДА НАМЕРЯТ ПО-ШИРОКО СКРОЕН ОТЗАД ОТ САМИЯ СТАНИШЕВ? ТАКА ЧЕ САМИЯ ТОЙ Е МАЙ-ПОДХОДЯЩ- ТОЛКОВА ШИРОКО СКРОЕН ЧЕ ДАЖЕ *** ТУРСКИ КАРАБИНИ НЕ МУ СА ДОСТАТЪЧНИ
76
0
 
0
 
! Отговори
ne4o преди 14 години
a bee toq o6te li ne sa zatvorili ili pak gramnali tova e bg kradcite gi znaem i znaem kolko miliona za vzeli i pak mamamu stara se razhojdat na svoboda
75
0
 
0
 
! Отговори
Balgarka преди 14 години
Haide, G-n Stanishev, stiga ste iskali veche, prosto mlaknete i ischeznete niakade, kadeto nikoi da ne Vi nito vijda, nito chuva.Dostatachno navredihte, imaite sram ( znaete li kakvo oznachava tazi dumichka ? )!
74
0
 
0
 
! Отговори
столичанин преди 14 години
Имайте поне уважение към хората с нетрадиционна ориентация!Все пак той не е виновен.Бедното ционисткомасонско ***,мечтата му е да види столичани опасали околовръстното на леткис..Мечтиии,мечтии...Ето за това ли са социалисти?
73
0
 
0
 
! Отговори
болшевик преди 14 години
Ей,Цвъци тази криза не подмина и клиниките...Кога те изтърваха бе сбърканяче..Лошо.лошо от здравната каса нямат пари за хапове...виж там от народната медицина срещу изкукуригване..ако няма резултат,карай не си сам много сте ама защо ли?
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На кого му пука какво мислел Станишев? Стига сте ни занимавали с него.
71
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 14 години
Антикомунист съм по убеждение,куку,и то 4-то поколение!Никой не ми плаща,за да ги ненавиждам.А и има за какво,но не е тема на този форум.Горд съм с това,че мои предци -антифашисти са стреляли по фашагите,а след 1947г.-и по ***.Ако не е била съв.армия тук,в *** г... щяхте да бъдете наврени още тогава!!!
70
0
 
0
 
! Отговори
ХМ преди 14 години
Станишев иска "широкоскроен кмет" Станишев мойто момче няма да избираме хомосексуалист на годината - тая титла ти се присъжда служебно на теб. Ще избираме кмет пикльо.
69
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
еййй дежурните платени драскачи антикомунисти и *** пак почнаха.... няма значение темата, няма значение кой говори, важното е да се леят л..... от микрофона... бе господа-другари ***, ако на вас ви е кеф да живеете и са се търкаляте във фекалии, оставете ни нас на спокойствие, не сте ни интересни....
68
0
 
0
 
! Отговори
tozi преди 14 години
TuKBeHuK
67
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 14 години
Интелектуалецо ако искаш може да се срешнем някуде за да ти начупя кофата и тогава да видим кой къде и как ще се нааква простако -в кой свят живееш *** калпак?!!
66
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 14 години
Скрити анонимни драскачи възхваляват социокомунистите.Хора,ако допуснем някой от тях или техните блядолизци в кметството,не само ще ни е срам,ами и всички хора мхого ще патят,с изклячение на техните лапачи!Ако това се случи,значи сме слепи и ***!
65
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 14 години
Бате Серго,кандидатирей се,ще успееш!
64
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 14 години
Ми да вземе да се кандидатира - да се види колко струва.
63
0
 
0
 
! Отговори
мейс преди 14 години
който да му разшири ветрилото? тоест тва там, дето... така ли му викат? е, не му ли го разшириха ветрилито, с извинение, на изборите. не му ли стига?
62
0
 
0
 
! Отговори
интелектуалец преди 14 години
А ти драги ми другарю е време да си вземеш лекарството за старческа деменция и шизофрения и стига си буйствал с размисли и страсти в тия коментари не е за теб, че да не вземе да ти потече кръв от носа от мноо напъване... аре бегай в леглото и да не забравиш - първо ставаш, после акаш ... не обратното, че от такива сральовци, като тебе във властта ся трудно се мете осраното и мирише, като искаш да вярваш глупости и сладки приказки за ниска безработица и увеличени доходи, отивай да гледкаш детско