15 ноември - кметски избори във Враца и София

Столичният кмет стана премиер, а врачанският – социален министър
13 авг 2009 12:09,
30
15 ноември - кметски избори във Враца и София
Снимка: БГНЕС

 

Президентът Георги Първанов издаде указ, с който насрочи частични местни избори в София и Враца.

Частичният вот ще бъде на 15 ноември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

До вота в късната есен се стигна, след като столичният кмет Бойко Борисов стана премиер, а Тотю Младенов от градоначалник на Враца се преквалифицира в социален министър.

Досега са насрочени местни избори за 24 октомври и в още 16 кметства и общини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
пъхльо преди 14 години
А кой е дечев? я да ни го представиш - може и за него да гласуваме.Иначе за Георги Кадиев.Или имаш предвид ***-off(По-надолу са го превеели доста успешно).
25
0
 
0
 
! Отговори
пънчо преди 14 години
Не може Бойко да определя кой да е кмет на София. Хайде сега да покажат софиянци, че не гласуват като стадо, а да започнат да мислят сами. Трябва ни независим кмет, не кукла! Дечев е най-подходящият
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
само се надявам да не изберат някой от БСП, ДПС или НДСВ
23
0
 
0
 
! Отговори
Тъжен Софиянец преди 14 години
Искаме си Бойко, искаме си го само наш - за София. Не искаме да го делим с цяла България. Защото той е по-светъл от Слънцето. Когато мине по улицата, дупките по нея на момента се самоасфалтират, а жените по тротоара мигновено получават оргазъм ... исках да кажа по няколко оргазъма един след друг. Така че, Бате Бойко, мила Тикво - на колене те молим, върни се при нас.
22
0
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 14 години
да, много е доказал - най-вече че може да граби зелени площи и да ги превръща в молове и бизнес-центрове
21
0
 
0
 
! Отговори
Възмутен преди 14 години
Всеки знае че ПОДПИСЪТ на "архитект" Петър Диков за разрешително за строеж струва 50 ЕВРО / КВ.МЕТЪР. Благодарение на този мошеник, малкото останали детски градини и зелени площи бяха раздадени за бензиностанции и молове, от които вече не се диша. А най-смешното е, че алчността им остави и хиляди хора от КРЕМИКОВЦИ без работа. Много ми е интересно какъв СПА-център ще строят там - или просто мотивът беше апетитната земя край отесняваща София.
20
0
 
0
 
! Отговори
Славчо преди 14 години
Диков е един измислен архитект и пълен ***. Благодарение на него София заприлича на ***, а сметката му (и тази на господаря му Бойко), набъбнаха доста. Но като има толкова ***, така ще - затова на 15.11 нека всеки отиде до урната и узакони с гласа си грабежа на София. Иначе, ще си имате работа с Бойко, а той е .... абе никой не знае какво точно е той, важното е че го снимат и показват по медиите по около 600 пъти на ден вече 8 години. А това, че не е свършил нищо - кой го интересува
19
0
 
0
 
! Отговори
Павел преди 14 години
Хайде "софиянци", надошли от селата, гласувайте за магарето, което Бате ви Бойко ще ви посочи.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Една и съща сапунка...вече 15 години
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как ще е подходящ, та той позволи да се закрие гледката към Витоша от грозни и никому ненужни МОЛОВЕ. Градът прилича на нещо средно между битпазар и азиатски провинциален град.
16
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Последните две велики Дикови мозъчни пр*дни бяха следните ... Превръщане на м.к. Кремиковци в СПА център и боядисване на паметника, познат на софиянци като "шестойгйлния петох*йник" в крещящо оранжево. ---- ТОЯ ДИКОВ Е БЕЗХАБЕРЕН КРАДЕЦ И НЕКАДЪРНИК, *** ОТ НАЙ-ВИСШ РАЗРЯД!
15
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Диков, който като гл. архитект, би трябвало да се грижи да красивия вид на столицата, не си мръдна прътчето за още безброй зависещи от него неща. Сгради в центъра се рушат, на сгради-исторически паметници се слагат алуминиеви дограми и те подобни джиджавки, променящи драстично външния им вид. Всеки балкон на всеки блок е боядисан в различен цвят - ала бабина черга.
14
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ти май се майтапиш? Тоя чвор Диков, така изархитетури града, че вече и кореняк софиянец може да се изгуби в собствения си град. Кварталите са застроени "едно къмту гьотире", има маса пътища водещи на никъде, а там, където трябва да има пътища има само отъпкани коловози. Градинките и парковете бяха анихилирани за сметка на сгради на бизнесменчета, пълнещи гушката на Диков (Хуйев - предедено от английски).
13
0
 
0
 
! Отговори
Динко преди 14 години
Аз съм от Мездра, но понеже имам временна регистрация в студентски град и съм студент в София ще гласувам и тук :) Що да не пусна 1 глас:)
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Провален и корумпиран министър на ДПС иска директорски пост от Бойко Борисов Безработният щял да разбива ДПС, ако получи важна позиция в изпълнителната власт. Земеделският министър Мирослав Найденов му търси удобно кресло.
11
0
 
0
 
! Отговори
капо ди тути фрути преди 14 години
След 3 мес. ГЕРБ ще са се оакали вече...нищо учдно да видим комунист-кмет за първи път :-))
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко кмет , Бойко, Бойко върни сеееееееееееееее
9
0
 
0
 
! Отговори
varenia преди 14 години
nema vtroi kato Boiko!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще гласувам само за СДС/ОДС!
7
0
 
0
 
! Отговори
Гочоолу преди 14 години
Я, маман, го зарежи тоя Диков, по-добре да изберем кмета на Каварна Цонко, може, знае, концерти прави човека, ако вземе да оправи и бул. Дондуков направо за президент ще гласувам за него